81624
  • zaki
    És ki helyett?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Baptista kimaradt a Németországba utazó brazil vb keretből. Pedig a szezon vége felé már kiemelkedett a csapatból, majdnem minden meccsen gólt szerzett, de úgy látszik ez a teljesítmény nem hatotta meg Parreirat. (kár, hogy nem tudott ilyen teljesítményt nyújtani végig szezon közben, mert úgy szvsz biztos kerettag lett volna) Jó lehet, hogy a nyolc góljával éppen nem váltotta meg ebben a szezonban a világot, de én bizalmat szavaztam volna neki, legalább a cserepadra :)
  • hunbasser
    hopsz,kösz,de sztem ez nem ilyen volt(eddig én sem,és senki sem vette észre,h rossz az aláírásom)
  • Monoton
    Spanyolország világbajnoki kerete
    Kapusok: Iker Casillas (Real Madrid), Reina (Liverpool) és Cañizares (Valencia).
    Védők: Puyol (Barcelona), Salgado, Sergio Ramos (Real Madrid), Pablo (Atl. Madrid), Antonio López (Atl. Madrid), Juanito (Betis), Marchena (Valencia) és Del Horno (Chelsea).
    Középpályások: Xavi (Barcelona), Senna (Villarreal), Cesc Fabregas (Arsenal), Albelda (Valencia), Joaquín (Betis), Luis García (Liverpool), Xabi Alonso (Liverpool) és Iniesta (Barcelona).
    Csatárok: Villa (Valencia), Fernando Torres (Atl. Madrid), Reyes (Arsenal) és Raúl (Real Madrid).

• DJ Bee18
    kemény meccs lesz, a Sevillának még esélye van a BL-re
  • Monoton
    Bajnok az Alevín A!

Grat a csapatanak!!!
  • robotnyk
    offot töröltem, aláírásod hibás
  • hunbasser
    nyerni kell!!!! ez az egy meccs van,de itt mindent bele kell adni!!!
  • zaki
    Thx.
  • jAsOn VoOrHeEs
    Sport1, kedd, 20.45
  • zaki
    Mikor lesz az utolsó meccs?
  • robotnyk
    bentmaradtak, ez a lényeg
  • LasDen #14046
    várható volt........
    a gólt ki rúgta?
  • DJ Bee18
    Recreativo-Castilla

3-1
    64:23

• hunbasser
    ya,és stankovic mellesleg balkp,szal jöhetne nyugodtan!!!
  • hunbasser
    28 éves,én sem tudom miért öreg :)
    sztem mihajloviccal keveri:)
  • zaki
    Most meg FA kupa döntősök... :P
  • DJ Bee18
    milyen sikereket? egy sikerük volt a BL, de nem is játszott... Seggfej
  • DJ Bee18
    jöhet
  • DJ Bee18
    kapd be...
  • zaki
    Morientes csak maradjon csendben, 60 meccsen 12 gólt lőtt a Poolban, ez több mint fos teljseítmény egy csatártól, ami sikereket elért a klub, ahhoz neki sok köze nem volt.
  • zaki
    "Stankovic már öreg"

Sztem fogalmad sincs róla, hogy ki az. :P
  • REALista
    Morientes nem is játszhatot még mikor BL-t nyertek!!!
  • Monoton
    Diarra val megszakadtak a tárgyalások! /vagyis el sem kezdődtek/

Fabregas /biztos hogy nem jön/
  • Netkaloz
    Egyébként nem tom mi lett azzal a tervel, hogy le kéne igazolni Diarra-t, meg Fabregast, ...meg egy jó középpályást. Eddig Robben OK ő természetesen jöhet hisz bal oldalunk R. Carloson kívül nincs. Stankovic már öreg, Adriano meg ha ennyire nem akar jönni akkor ne is jöjjön. Sztem Ronie mellé egy fiatal támadó kéne nem egy Shevchenko vagy egy Henry hanem mondjuk egy olyan játékos mont Podolski de akár Robinhot is oda lehetne rakni ha már az eredeti posztja a csatár
  • hunbasser
    ya,nem hiszem h annyira irigykednének ők,sztem ez hülyeség.morientes beszél jobbra-balra,csalódtam benne :(
  • Netkaloz
    Morentes

Ezt a suttyó mucsai parasztot. Casillas meg Salgado spanja azt ilyen hülyeségeket mond róluk.
  • hunbasser
    grrr,megelőztél :) hát robben...ő jobboldalon játszik,ott meg el vagyunk látva játékosokkal,de ha jól érzi magát baloldalon,akkorcsak tessék,jöjjön,szívesen látjuk:)
  • hunbasser
    Robben a Real Madridba igazol?
    Stankovic a Real Madridban?
    Adriano sem jön Madridba
    ehh,még el sem kezdődött az átigazolási szezon,már egyből felröppennek itt a pletykák.persze lehet,h nem mind pletyka
  • Netkaloz
    Robban Madridban?

na, csak jöjjön
  • Stralis 91
    uhh.1000köszi!
  • hunbasser
    wow,érdekes hírek a madridistán:caroért a monaco jelentkezik,míg mi kiszemeltünk magunknak egy u17-es cseh kapust.lehet,h casillasnak méltó utódja lehetne(majd olyan 10-12 év múlva:))
  • franc0
    3 büntipont miatt nem fog megjelenni.
  • REALista
    Forum kezdőoldalán a beállításoknál!
  • Stralis 91
    Figyi srácok, valaki nem tudna nekem segíteni??!! Beszeretnék tenni énis magamnak ide sg-re ilyen névtáblát vagy mit Hogy oldaható+ ez?? A segítséget előre is köszönöm!
  • Pepinho
    hali Madridosok
  • robotnyk
    Floro nagyon gyorsan elhúzhatná a belét innen, mert az elmúlt pár hónap alatt kiderült, hogy egy idióta.
  • Monoton
    ááááá eznem hiszem el!!!

jeöltetem magam elnöknek ti rámszavaztok!

tesco lesz a szponzorom és az lesz a csapat mezén is :DDDDD
  • Netkaloz
    Már megint hoztak pár értelmes döntést
  • DJ Bee18
    Lópikulát, Torresnek esze ágában sincs a Realba jönni... már korábban mondta