81624
  • DJ Bee18
    bajnokságban úgy tudom a gk számít. BL csoportban számít az egymás elleni
  • jAsOn VoOrHeEs
    Még nem biztos, mert ha ma nyerünk akkor nekünk lesz 72 pont, a Valencianak van ugye 69, de ha az utolsó fordulóban mi kikapunk és a Valencia nyer, akkor 72-72 pont, de mivel azonos pontszám esetén nem a gólkülönbség számít, hanem az egymás elleni eredmény, akkor a Valencia kerül a második helyre.

Real Madrid - Valencia 1-2
    Valencia - Real Madrid 0-0
  • DJ Bee18
    nah valencia x-elt. Ha ma nyerünk, már biztos megvan a második hely
  • hunbasser
    kösz!
  • robotnyk
    primera division arbitos a jobb oldalon. csak ilyet tudok
  • hunbasser
    #13835-ös számú értelmes hsz-emre várom a választ!
  • hunbasser
  • jAsOn VoOrHeEs
    Sajna akár nyerünk holnap, akár nem, a holnapi meccs mindenképpen szomorú hangulatú lesz :(

• hunbasser
    ya,jut eszembe! kiolvastam a topicot:)
    és a hamletből egy megmolyogtató rész:
    A darab egy Viennában történt gyilkosságot ábrázol; Gonzago
    neve a fejedelemnek; nője Baptista. :)
  • hunbasser
    na,én meg nem látom a meccsünket,osztálykiránduláson leszek 3 napig :(
    persze a 2. része az jó a dolognak,de az 1. az nem.tehát így marad a telefonos összefoglaló:)
  • hunbasser
    ma gondolkoztam kicsit és lehet h hülyeség de elképzelhető:nos,sztem az egész vezetőséget le kéne cserélni.úgy gondolom,h a vezetők olyan elnököt választanak,akit lehet irányítani is.perez ilyen volt valszeg,megkapták a vezetők tőle a megfelelő mennyiségű zsét és a sok kiváltságot,extra lehetőséget.de a vezetőségnek fontos,h legyen jó foci is,és páran "javasolták" pereznek h mondjon le,ő meg mint egy hős,lemondott a klub javára.
    aztán martínt kibaszták,mert ő vaskezű volt,nem lehetett irányítani,mindenki leszavazta.volt rá okuk???sztem nem,nem is volt még ideje bizonyítani.
    kéne új vezetőség,új elnök,és új edző.sztem itt van az egésznek a forrása,mert már volt sok edző,mostmeg 2x is elnökváltás,tehát nem ők tehetnek a mostani idényről,meg az előzőekről.ugye a játékosok is cserélődnek,tehát őrájuk sem lehet ráfogni.bár azért mostmár így év végére kezdtünk volna formába lendülni,de ronnie megint sérült,tehát most megint nehéz lesz.
    kíváncsi vagyok,h mi lesz jövőre!
  • zaki
    Vagy Del Bosque...
  • hunbasser
    vagy a suszter gyerek
  • robotnyk
    ha reálisak vagyunk akkor ő jön sztem. korábban is volt róla szó, többször is. VB után biztos nem marad az angol válogatottnál. a többi jelölt közül.. hát Mourinho, Capello sansztalan, Ancelotti hosszabbított, marad Eriksson.
  • DJ Bee18

Ennyire hülyék nem lehetnek
  • robotnyk
    attól tartok, hogy Eriksson lesz
  • DJ Bee18
    A mai igazgatósági-ülésen döntés született arról, hogy az elnökválasztásra július első napjaiban fog sor kerülni – jelentette be Enrique Sánchez, a gárda szóvivője a nyilvános sajtókonferencián. A vezető hozzátette, hogy a jelöltek névsora néhány nap múlva lesz hivatalos.

A sajtótájékoztatón Enrique Sánchez kibújt a jövendőbeli vezetőedzőt firtató kérdések alól, s csak annyit árult el, hogy a szezon végeztéig nem kívánnak erről a témáról beszélni.

Lóf@sz nem derült ki, még mindig
  • DJ Bee18
    én meg nemlátom a S2 miatt...
  • hunbasser
    zidane a király,mindörökké!
  • laslandes
    Azért ez szép gesztus a Real-tól. Köszönjük Zizou!
  • Ricco87
    Zizou hiányozni fog...amennyire nem szerettem a 98as vbn és utána a juvéban annyira szerettem a Realban:P nagy kár h befejezi:(
  • kilyking
    Zinedine Zidane utolsó hazai mérkőzése
  • hunbasser
    kéne nekem egy oldal,ahol ott vannak a spanyol játékvezetők,és le vannak írva,h hova tartoznak,mert láttam ebben a topikban,h oda volt a neve mellé írva egy tartomány.
    a perez burrull az a hátranyalt hajú,nem? az számunkra jó játékvezető:)
    tényleg,mondjátok már meg,h számunkra melyik a jó,és melyik a rossz játékvezető,csakh képben legyek,h a bírón múlhat e a meccs,vagy nem
  • hunbasser
    izgi lesz a mai ülés,remélem h születik vmi jó hír!
  • zaki
    Várjuk a fejleményeket!
  • jAsOn VoOrHeEs
    Ma este ismét összeül a Real Madrid igazgatótanácsa. Az ülés fő témája majd az elnökválasztás előtti igazolások lesznek, ám nem kizárt, hogy a következő vezetőedző személye is napirendre kerül majd.

Na erre kíváncsi leszek.
  • hunbasser
    huh,most nézem,h a valencia is még az atleticoval,és az osasunával fog játszani,ez így már kicsivel nyugtatóbb:)
  • hunbasser
  • hunbasser
    amúgy a tegnapi meccsel kapcsolatban:szép volt robinho gólja,az meg különösen tetszett h rc nagy kedvvel,támadószellemben játszott,ilyenkor a meccsben mindig benne van a gól,mert az erős,középrebelőtt labdák mindig ott vannak,meg az a jó,h sokat lő.
    viszont a védelmünk megint szar volt.mejía nem szerepelt vmi jól,ramos próbált vmit csinálni a védelemben,dehát ő egymaga kevés,pg meg ilyesztő h miket csinál.elkezd hátul cselezni,stb.tiszta olyan mint gravesen.a racing meg szélen nem igazán erőltette a játékot,ezért nem kellett sokat védekeznie salgadonak,és rc-nek,amúgy salgado is ritka szar volt sztem.kaptunk 2 szerencsétlen gólt,ilyeneknek nem nagyon kellene lenniük,mostmár csak 2 forduló van hátra,mind2 nagyon nehéz lesz,de mindkettő verhető.a következő meccs real madrid-villareal:az első 20 percben meg kéne fogni a meccset,és elhúzni 2 góllal
  • jAsOn VoOrHeEs
    privmsg ment :)
  • hunbasser
    biztos h én vagyok a láma,de ezen a sportsline.com-on,a soccernál csak amerikai focit látok,európait nem nagyon,képeket meg abszolút nem!
  • zaki
    Köszönjük!
  • jAsOn VoOrHeEs
    | 34' [0 - 1] R. Carlos (pen.) | 60' [0 - 2] R. Soldado | 70' [0 - 3] Robinho | 76' [1 - 3] S. Matabuena | 90' [2 - 3] S. Matabuena |

Hát nem mondhatni, hogy képek terén a bőség zavarával küszködnénk

|-1-| -2-| -3-| -4-| -5-| -6-| -7-|

• robotnyk
    igen (marca.com)
  • zaki
    Ez már 100?
  • robotnyk
    Agüero után az Atleti behúzta 10 milláért Rosickyt is.
  • DJ Bee18
    tényleg, mi volt??
  • zaki
    ...
  • Monoton
    komolyan mondom! amit a csapat csinált a harmadik gól után az MEGALOL ÿ.ÿ
  • DJ Bee18
    na érdekes meccs lehetett, nem láthattam (S2)