81624
  • Monoton
    ma reggel volt az ismétlés
  • hunbasser
    na,megnéztem a gólokat!
    a gólokbó ítélve,vmi fantasztikus meccs lehetett,forlán első gólja szép volt,jóbevágta,viszont a 11-es nem lett volna jogos,hisz ha nincs ott ramos keze,akkor a mellére pattan,szal nem változtatta meg a labda irányát,és nem volt szándékos sem,nameg a testénél volt,és a labda ment a kz felé,nem pedig fordítva(legalábbis a videón ez látszik)
  • hunbasser
    na,újra vagyok!
    sajnos nem láttam a meccsünket,de egy biztos:nyernünk kell sevillában,most látom,h az osasuna nem lehet már 3.,így lehet,h nem fognak akkora erőbedobással játszani,de viszont a sevilla még meg is előzheti.tehát mind a 4 csapat hajtani fog,bár a sorsunk a kezünkben van,mégis ott a győzelmi kényszer.
    szal iiiHALA MADRID!!!
  • Monoton
    és Raúl nak itt se jött össze :( a gól
  • Netkaloz
    Vagy szarul játszik.........
  • Monoton
    azta azért játszott egykét pléja :)
  • Netkaloz
    Jaja....Persze csak akkor amikor Ranaldo nem sérült
  • Netkaloz
    Az egész meccs
  • DJ Bee18
    basszus sokkal jobban jártunk volna, ha Soldado és Cassano együtt játszik csatárposzton, mint Raúl egyedül.... Ki kellett volna próbálni őket
  • Netkaloz
    Legalább egy ilyen kis csapat ellen tudunk egy nagy győzelmet aratni...:(
  • Netkaloz
    Kiütéses siker az új stadionban.
  • Monoton
    Szvsz
  • REALista
    Eltörölték Ramos piroslapját
  • Netkaloz
    Hé emberek most látom ogy ma este meccsünk van. Adják valahol vagy van valami stream? ha igen lécci írjátok be
  • zizu88
    Zidane a világ valaha volt legjobb játékosa "sportemberi kvalitásait nem érheti kritika".Imádom,nahyon sajnálom hogy visszavonul. Mercie ZIDANE A REAL sosem feled el!!!
  • horpeti
    Szerintem a biztos 2. hely és a BL elődöntő is elég érv...

Csak nálunk van olyan, hogy BL győzelem, meg bajnoki győzelem után leváltják az edzőt

:D

:(
  • jAsOn VoOrHeEs

-.-

Remélem a milan megnyeri a scudettot, mert akkor végleg elszállna annak az esélye, hogy ancelotti legyen az új tréner :@
  • zaki
    Az.
  • Monoton
    Bernd Schuster

ez a Getafe s csávó?
  • zaki
    Tudtuk ezt már mi is, hogy nem jön Ancelotti (hála az égnek), nem nagy hír.. :P
  • DJ Bee18
    Órákkal ezelőtti jelentésekkel ellentétben, Carlo Ancelotti mégsem lesz a Real Madrid vezetőedzője! Néhány héttel ugyanis a Real Madrid igazgatósági-ülésen személyi változások is történtek, s azok, akik Carlo Ancelottival korábban már elértek egy megállapodást, már nincsenek a királyi gárdánál.

Így ebben a pillanatban biztosra vehető, hogy Carlo Ancelotti nem lesz a Real Madrid vezetőedzője, jóllehet az elmúlt napokat figyelembe véve, biztosra aligha lehet menni. Jelen állás szerint Carlo Ancelotti alternatívái a következő személyek: a lista élén Vicente Del Bosque áll, őt követi Bernd Schuster és Sven-Göran Eriksson, végül pedig Luiz Felipe Scolari következik.

Ezzel szemben a Diario AS arról ír, hogy Carlo Ancelotti 7 nap múlva hivatalosan is aláír a Real Madridhoz, ám a Marca információi mindenképpen hitelesebbnek tekinthető, mivel az orgánum az elmúlt heteket is figyelembe véve többször is pontosan informálódott a Real Madridról és a körülötte kialakult helyzetről.

Remélem is
  • DJ Bee18
  • robotnyk
    mellesleg a Juvenil A megnyerte a maga bajnokságát
  • DJ Bee18
    másnap vizsgázok marketingből :DD
  • Netkaloz
  • Monoton
    hát remek :(
  • DJ Bee18
    Segunda División: RM Castilla - Gimnástic 1-0
  • DJ Bee18
    A Spanyol Labdarúgó Liga (LFP) döntésének értelmében elmarad a hétvégére tervezett Sevilla-Real Madrid illetve az Osasuna-Valencia bajnoki mérkőzés. Az ok egyszerű. E hét végén ugyanis a már korábbról elhalasztott Sevilla-Barcelona mérkőzést fogják lejátszani, s emiatt a Real Madrid és a Valencia mérkőzése néhány napot csúszik.

Így a Sevilla-Real Madrid találkozóra majd május 16-án kedden kerül sor, csakúgy mint az Osasuna-Valencia összecsapásra.
  • DJ Bee18
    3. Croatia 1998
    39%
    4. Hungary 1954
    61%

És már 161 ezer szavazat, 2 nappal a szavazás vége előtt eldőlt. 4 között vagyunk :)
  • R9
    sok magyar szavazott biztos :-]
  • DJ Bee18
    kapják be
  • Netkaloz
    Di Stefano meg sorba kapja a kitüntetéseket.
  • Netkaloz
    Puskás öcsiről miért nem nevez el semmit a Real???
    Sztem öcsi sokkal jobb játékos volt mint Di Stefano.
    Ez a szavazatokon is látszik:
    Ferenc Puskas: 87083 votes ( 48.1 % )
    Alfredo di Stefano: 228 votes ( 0.1 % )
  • REALista
    Platini 80 szavazat???
  • R9
    hát én Ronaldora szavaztam ;]
  • DJ Bee18
    Ferenc Puskas: 87073 votes ( 48.1 % )
    Hristo Stoichkov: 25449 votes ( 14.1 % )
    Georgi Asparuhov: 9698 votes ( 5.4 % )

• horpeti
    hajrá Öcsi bácsi! :)
  • zaki
    Öcsi bácsi nem kicsit vezet!
  • zaki
    Már 52,48 ide!
  • DJ Bee18
    sztem ennyi elég lesz a szavazósdiból, mert Robo bácsi közénk csap :DD