1463
576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
  • Adi
    PS2 vegyél sztem. De egy gc-vel is ellehet szorakozni!!
  • CSOCSO
    gc kurva olcso.. a gamez a drága.. de horror ra jo a ps2 is és a gc is.. resi sorozat ott van a gc-n.. a fele szebb mint valaha.. és a 4 tiszta silent hill lesz..tehát no pre rendelt háttér.. de van még horror gamez pl ott van az eternal darknes is..vagy a micky mouse's scary day.. nahjo persze ezzel csak viccetem..:) szal van jo pár gc re is meg ps2 re is..
  • sigmavirus1
    Game Boy!:)
  • Sir Quno Jedi
    Lö PS2 is da beste !
  • Davidus
    c64
  • szurmakotium
    Milyen konzolt vegyek?

Gondoltam veszek egy konzol gépet a pc-mellé. Mivel a pc-t munkára használom és csak néha játszom, akkor leginkább a survival horror gamékkal játszok.

Ez a játékstílus azonban főleg a konzolokon tenyészik nagy számban.

Ahogy néztem xbox-ra talán egy két ilyen jellegű game van, (silent hill, fatal frame) bár a képek alapján nagyon szépnek tűnik a grafika. A kevés program miatt azonban nem tartom jó választásnak magamnak.

PS2-re van egy halom (fatal frame, silent hill, colcktower 3, stb) csak az egyik nagy kedvencem a Resident Evilből csak néhány van élvezhető minőségben.
    (illetve csak ps1-es es megjelenés a régi trutymó grafikával). Sőt ahogy hallotam a RE-nek kizárólagos szerződése van a GC-val, lásd RE0, vagy RE4.

A gamecube azért lenne szerencsés mert a Resident Evil összes említésre méltó példánya megjelent/meg fog jelenni rajta. RE0 (új grafika), RE (új grafika), RE2 (régi grafika), RE3 (régi grafika), RE codename veronika X (új grafika októberben), RE4 (új grafika) 2004 tavasz! Azonban más értelmes játékot még nem írtak rá … szerintem!, sőt ahogy hallottam hagy csökken az eladott GC száma és sora pártolnak el a kiadók tőlük, sokan nem nagy jövőt jósolnak neki …

Szal’ nem tudom, mondjatok valamit.
    Egy survival horror fannak mi a legjobb választás ?
  • sigmavirus1
    Ha nem kompatibilis majd átirattatom olyanná hogy az legyen!
  • Sir Quno Jedi
    Csak passzív információ letöltésére van lehetőség (jól mutatnál egy text mezőben), de mint mondtam úgysem kompatibilis a rendszerem azokkal, amelyekben kifejlődtél.
  • sigmavirus6
    Így ni!:)
  • sigmavirus1
    Osztódok!
  • Adi
    Mee azt is kell!!:)
  • Adi
    És mikor párosodtok?:))))
  • sigmavirus1
    Heh csak nehogy "véletlenül" engem is letölts...MUHAHAHAHAAA!!!:D
  • Sir Quno Jedi
    Nem szükséges, tanulni is képes önfejlesztő programom van, de az ilyen evidens információkat készen töltöm le !
  • sigmavirus1
    Te aztán megtanultad a házifeladatod!:)
  • Sir Quno Jedi
    A vírusok nem túl nagy erénye a türelem, köszönhetően rövidke életciklusuknak, amit csak szaporaságukkal tudnak ellensúlyozni !
  • sigmavirus1
    Má várom mint a zállatt:)
  • Ramza
    Pénteken boltokban, gondolom akkor hétfő táján újságosoknál.
  • Rincewind
    Mikor lesz új konzol?
  • Sir Quno Jedi
    Látni én sem láttam, tudod a vírusok olyan kis picinyke, ámde nagyon dühös jószágok ! Nehéz őket megpislantani, mert egyrészt gyorsak, másrészt elektronmikroszkóp kell hozzá, ami ugye még a sulinet-es alapcsomagban sincs benne...
  • sigmavirus1
    Érdekes...én még nem láttam olyan vírust(rajtam kívül) amely beszélni is tudott:)
  • Sir Quno Jedi
    Ugyan, mind ezt mondják !
  • sigmavirus1
    Ne hasonlíts egy egyszerű kis vírushoz, annál sokkal több vagyok!
  • Sir Quno Jedi
    Kicsinyke kis digitális vírus vagy, a mátrix foglya ! Mégis mit akarsz te az analóg Való Világban ?!!
  • sigmavirus1
    Hmmm, majd átprogramozom magam vízcsőfertőzésekre! Ez az, a város tisztavíz ellátásának annyi! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!!!!:D
  • Sir Quno Jedi
    Lehet, hogy védve vagy ellene, de ugye a vízvezeték csöveket sem fertőzöd, így ezt sem fogod !
  • sigmavirus1
    Van egy vírus falka is!:-)
  • sigmavirus1
    "fullmanuális-analogliquidcsöves szimplamátrix"

Akármi is lehet a készítőm szerint védve vagyok ellene úgyhogy reszkess!!!:-)
  • SnEaK MASTER
    Az SG férgekkel van tele, nem vírusokkal... :)
  • Sir Quno Jedi
    Sajna a rendszerem fullmanuális-analogliquidcsöves szimplamátrix, így a vírusok sajna elkerülnek (pedig szívesen tanulmányoznék egy-két olyan gennyesen jólfejlett példányt, mint amik itt az SG-n olykor felbukkannak) !
  • Sir Quno Jedi
    Héééé, nekem is kicsrélhetnéd, igaz nincs még mit ! :DDD
  • WiZZaRD
    abba benne vagyok:) kivancsi vagyok az X-es reszre benne:)))
  • Martin576
    Na ez mondjuk érthetetlen, mert azon aztán mennie kell... :(

Kicseréljük egy másikra?
  • WiZZaRD
    mindegy, nem akkora osszeg, csak kicsit elfekudtem rajta, hogy szamitogepen sem ment rendesen
  • sigmavirus1
    Egy kis vírus és te sem gyilkolsz tovább!:-)
  • Sir Quno Jedi
    Ja, amúgy w.back Martinovszkij elvtárs ! Majd benézek akkor valamikor, bár az már nem ezen a héten lesz (vagy igen) !
  • Sir Quno Jedi
    Mondom én a GYILKOLÓ GÉPEZET !!!
  • Sir Quno Jedi
    Peace & LOve Buddies !
  • Martin576
    Akkor talán ne is köpködj, főleg ne ok nélkül...
  • gyurmandia
    Ezen biztosan nem fogom stresszelni magamat...