1463
576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
-
PS2 vegyél sztem. De egy gc-vel is ellehet szorakozni!! -
gc kurva olcso.. a gamez a drága.. de horror ra jo a ps2 is és a gc is.. resi sorozat ott van a gc-n.. a fele szebb mint valaha.. és a 4 tiszta silent hill lesz..tehát no pre rendelt háttér.. de van még horror gamez pl ott van az eternal darknes is..vagy a micky mouse's scary day.. nahjo persze ezzel csak viccetem..:) szal van jo pár gc re is meg ps2 re is.. -
Game Boy!:) -
Lö PS2 is da beste ! -
c64 -
Milyen konzolt vegyek?
Gondoltam veszek egy konzol gépet a pc-mellé. Mivel a pc-t munkára használom és csak néha játszom, akkor leginkább a survival horror gamékkal játszok.
Ez a játékstílus azonban főleg a konzolokon tenyészik nagy számban.
Ahogy néztem xbox-ra talán egy két ilyen jellegű game van, (silent hill, fatal frame) bár a képek alapján nagyon szépnek tűnik a grafika. A kevés program miatt azonban nem tartom jó választásnak magamnak.
PS2-re van egy halom (fatal frame, silent hill, colcktower 3, stb) csak az egyik nagy kedvencem a Resident Evilből csak néhány van élvezhető minőségben.
(illetve csak ps1-es es megjelenés a régi trutymó grafikával). Sőt ahogy hallotam a RE-nek kizárólagos szerződése van a GC-val, lásd RE0, vagy RE4.
A gamecube azért lenne szerencsés mert a Resident Evil összes említésre méltó példánya megjelent/meg fog jelenni rajta. RE0 (új grafika), RE (új grafika), RE2 (régi grafika), RE3 (régi grafika), RE codename veronika X (új grafika októberben), RE4 (új grafika) 2004 tavasz! Azonban más értelmes játékot még nem írtak rá … szerintem!, sőt ahogy hallottam hagy csökken az eladott GC száma és sora pártolnak el a kiadók tőlük, sokan nem nagy jövőt jósolnak neki …
Szal’ nem tudom, mondjatok valamit.
Egy survival horror fannak mi a legjobb választás ? -
Ha nem kompatibilis majd átirattatom olyanná hogy az legyen! -
Csak passzív információ letöltésére van lehetőség (jól mutatnál egy text mezőben), de mint mondtam úgysem kompatibilis a rendszerem azokkal, amelyekben kifejlődtél. -
Így ni!:) -
Osztódok! -
Mee azt is kell!!:) -
És mikor párosodtok?:)))) -
Heh csak nehogy "véletlenül" engem is letölts...MUHAHAHAHAAA!!!:D -
Nem szükséges, tanulni is képes önfejlesztő programom van, de az ilyen evidens információkat készen töltöm le ! -
Te aztán megtanultad a házifeladatod!:) -
A vírusok nem túl nagy erénye a türelem, köszönhetően rövidke életciklusuknak, amit csak szaporaságukkal tudnak ellensúlyozni ! -
Má várom mint a zállatt:) -
Ramza #200 Pénteken boltokban, gondolom akkor hétfő táján újságosoknál. -
Mikor lesz új konzol? -
Látni én sem láttam, tudod a vírusok olyan kis picinyke, ámde nagyon dühös jószágok ! Nehéz őket megpislantani, mert egyrészt gyorsak, másrészt elektronmikroszkóp kell hozzá, ami ugye még a sulinet-es alapcsomagban sincs benne... -
Érdekes...én még nem láttam olyan vírust(rajtam kívül) amely beszélni is tudott:) -
Ugyan, mind ezt mondják ! -
Ne hasonlíts egy egyszerű kis vírushoz, annál sokkal több vagyok! -
Kicsinyke kis digitális vírus vagy, a mátrix foglya ! Mégis mit akarsz te az analóg Való Világban ?!! -
Hmmm, majd átprogramozom magam vízcsőfertőzésekre! Ez az, a város tisztavíz ellátásának annyi! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!!!!!!:D -
Lehet, hogy védve vagy ellene, de ugye a vízvezeték csöveket sem fertőzöd, így ezt sem fogod ! -
Van egy vírus falka is!:-) -
"fullmanuális-analogliquidcsöves szimplamátrix"
Akármi is lehet a készítőm szerint védve vagyok ellene úgyhogy reszkess!!!:-) -
SnEaK MASTER #189 Az SG férgekkel van tele, nem vírusokkal... :) -
Sajna a rendszerem fullmanuális-analogliquidcsöves szimplamátrix, így a vírusok sajna elkerülnek (pedig szívesen tanulmányoznék egy-két olyan gennyesen jólfejlett példányt, mint amik itt az SG-n olykor felbukkannak) ! -
Héééé, nekem is kicsrélhetnéd, igaz nincs még mit ! :DDD -
abba benne vagyok:) kivancsi vagyok az X-es reszre benne:))) -
Na ez mondjuk érthetetlen, mert azon aztán mennie kell... :(
Kicseréljük egy másikra? -
mindegy, nem akkora osszeg, csak kicsit elfekudtem rajta, hogy szamitogepen sem ment rendesen -
Egy kis vírus és te sem gyilkolsz tovább!:-) -
Ja, amúgy w.back Martinovszkij elvtárs ! Majd benézek akkor valamikor, bár az már nem ezen a héten lesz (vagy igen) ! -
Mondom én a GYILKOLÓ GÉPEZET !!! -
Peace & LOve Buddies ! -
Akkor talán ne is köpködj, főleg ne ok nélkül... -
gyurmandia #178 Ezen biztosan nem fogom stresszelni magamat...