576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok eszed van...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Nem ízlik amit a szakács fõzött? Fõzz magadnak!
Nem tetszik a film? Csinálj filmet!
Elbaszódott a bojler? Javítsd meg!
Nem tetszik a teszt? Írj jobbat és te leszel az uj csipi!
De nem is tudom miért válaszolok mert óriás baromságot írtál😊
Nem tetszik a film? Csinálj filmet!
Elbaszódott a bojler? Javítsd meg!
Nem tetszik a teszt? Írj jobbat és te leszel az uj csipi!
De nem is tudom miért válaszolok mert óriás baromságot írtál😊
V9ykn8_TZL0
Nem olvastam a cikket. De lehet hogy ps2 stuffot tesztelt. És mivel nintendo fa igy akart kibaszni a kis gyõkér gaysztésön buzernyákokkal😊
V9ykn8_TZL0
Én azért bírtam a konzolt mert a tesztekben nem csak annyi volt leírva hogy hátra-elõre-le-elõre+kisütés hanem hogy volt feelingje a teszteknek. És ha csipi úgy érezte hogy így lesz a teszt frankó akkor ez van. Õ a tesztelõ nem te. De még mindig megveheted a "konkurencia" lapját.
V9ykn8_TZL0
Sigma: jon új Megaman PS2-re és GC-re is!
Ahá, szóval vizsgái vannak Veres komának... Ezt már amúgy hallottam valahol... Csak ne a tanulás rovására menjen a sok RPG-zés! 😊
Ahá, szóval vizsgái vannak Veres komának... Ezt már amúgy hallottam valahol... Csak ne a tanulás rovására menjen a sok RPG-zés! 😊
Õ ne igazítsa meg de a Te logódban nem ártana azoknak a melleknek sztem egy igazítás..legalábbis sztem elég furcsán állnak😊
Ilyenem nekem is volt!!!!
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Megvan, a logóm errõl van, csak az sg egy kicsit megnyújtotta én meg lusta vagyok megigazítani!

Viva La Virus1!!!
Hová tunt Veres Milklós???? Ez itt a kérdés!!!
Yess! találtam atari emulátor-t! Nem fogok este unatkozni 😊
Amúgy nem tudtok valami helyet, ahol eredeti kártyákat lehet kapni hozzá? Pecsa esetleg ?
Amúgy nem tudtok valami helyet, ahol eredeti kártyákat lehet kapni hozzá? Pecsa esetleg ?
Repatarurgyán
Ez viszont egy nagyon jó kis oldal.
Repatarurgyán
Vagy nem???
UNREG, tényleg fosláda lett ebbol a topic-ból. 😞
ezt nem tudtam rólad, most tanácsot hívok össze a többi twl lámával, hogy megtanácskozzuk hány korbács ütést kapjál emiatt.....
kezdõ licit:10 000
kezdõ licit:10 000

๏̯͡๏﴿
"Olyan mint a PC csak kisebb, halkabb, és jobb, de ez nézõpont kérdése!😊"
Mint az auto vs dodzsem kulonbseg😊
A konzol olyan mint dodzsem, kisseb, halkabb es "gyerekeknek" valo😊)
(Sorry😄D Ezt nem birtam kihagyni😄D Bar sok igazsag van benne😄D)
Mint az auto vs dodzsem kulonbseg😊
A konzol olyan mint dodzsem, kisseb, halkabb es "gyerekeknek" valo😊)
(Sorry😄D Ezt nem birtam kihagyni😄D Bar sok igazsag van benne😄D)