576 KONZOL
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olyan mint a pc csak.....inkább nem folytatom mert rám ugrik a fél banda ha nem az egész 

๏̯͡๏﴿
gy jó dolg vna az 576 konzolnak, hogy nincs az utsó 30 lap tele baszva iylen emg oylan hardver telefon stb reklámmal és kivesézéssel😊
igaz egyik fajta magazint sem veszem, de a konzolt mindig látom mer van aki az ismerettségi körömben sajna veszi
igaz egyik fajta magazint sem veszem, de a konzolt mindig látom mer van aki az ismerettségi körömben sajna veszi
๏̯͡๏﴿
Jó van na! 😊 Milyen gyors ez a fórum!!!
Hát hogy melyik témakor fórumában???
ahá! 😊
És hun??? A Játékok fórumán???
És ezekbol melyik:
- Megaman
vagy
- Dragon Ball???
- Megaman
vagy
- Dragon Ball???
Amúgy itt is van már egy ideje MGS3 topik de végül is szerintem az 576-on a legnépszerübb ez a téma...😊
Viva La Virus1!!!
Frici (mármint FREAK) nem szereti a konzolokat? Ejnye-bejnye, irgum-burgum! 😊

Nem, a PC dicsõitésére 😊)
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Ez a krapek nagyon hasonlít Mappa-ra a Dragon Ball Z-bol. Amúgy nem Megaman??? Vagy hulyeségeket beszélek??? 😊
FREAK, miért nem írsz már a KONZOLBAN??? Te is valaha Kbyte-os voltál???
Valaki azt mondta, hogy az 576 egyik emberkéje, nevezetesen Kou erre szokott bóklászni. Igaz ez?
Valaki azt mondta, hogy az 576 egyik emberkéje, nevezetesen Kou erre szokott bóklászni. Igaz ez?
Hát ja, régen még nem voltam itt.
Pár hónapja még láttam itt is, a PC-s játékoknak stb topikban.
Pár hónapja még láttam itt is, a PC-s játékoknak stb topikban.
Viva La Virus1!!!
Akkor mire találták ki a SG fórumát??? Fikázásra, flame-elésr és anyázásra???
Davidus, nyakamat rá hogy PC-s vagy. 😊
sigma: milyen csákónak vannak ott a vérengzo szemei szignód helyén???
sigma: milyen csákónak vannak ott a vérengzo szemei szignód helyén???
kár volt itt nyitni mégegyet, az indexes topik tökéletesen megfelel, ezt úgyis szétfikázza a pc-s keménymag. az sg nem alkalmas semmiféle konzolos topik nyitására.
Gyertek mán be!!! 😊
Nah, kedvenc újságomról szóló topic-ot se találtam eddig, sebaj most nyitottam egyet. KONZOL tagok és KONZOL fanok jertek be!!!