1463
576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
-
Ne stresszeld magad gyöngyöm. Normális kérdésre mindig normális válasz megy.
Aki meg sötét vazzeg, az nem az én saram. Nem vagyok sem pszichológus, sem tanárbácsi, hogy kisebbségi komplexusokkal küzdő, pattanásos (v. ragyás), wannabe, nyílvános fórumokon arctalanul ámokfutó kiskamaszokkal (v. fén farkakkal) szócsatázzam hülyeségekről.
Vannak itt pár százan, akikkel elég jól el lehet dumálni... -
Sajnos nem tudom megmondani, hogy nálad miért nem megy rendesen. 1000 darabot adtunk el eddig belőle, kb. 30 esetben volt probléma.
Én 3 DVD-n próbáltam ki, mindegyiken szépen ment. PS2-n tökéletes. Xbox-on sajnos a közepe felé fagy. Ha agyonvernek sem tudom, miért. Talán gyártási hiba???
Természetesen mindenkinek visszafizetjük a pénzét, akinek a lejátszója nem szereti a korongot. -
gyurmandia #175 Úgy sem kapsz választ. Pláne ha valamilyen kritikát fogalamazol meg. Max, hogy sötét vagy, stb... -
SnEaK MASTER #174 Akarom mondani kávboj... :) -
es miert is van az, hogy nem lehet lejatszani rendesen? se konzolon, se szamitogepen nem megy, fele utan kb elkezd szaggatni aztan beall az egesz...nem csak en tapasztaltam... -
SnEaK MASTER #172 Ezt eredetin megfogalmaztad, "kavbojő... :) -

sonic&sigma fórum
-----------------
Exkluzív: SnEaK Tales! Mi történt SnEaK-kel miközben Raiden a Big Shell-en volt?:D
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=sonic
-
Ááááá, kajában nincs barátság, tudod ! :DDD -
Vágogatta... :) -
Kösziiiiiiiii.... :) -
Martin papa vágta a cuccot? -
Majd én sütizek, 'sztán mesélek milyen vót... -
Hé, a fagyi tényleg jó, múltkor beugrottunk oda kollegámmal (de már jó későn, úgyhogy ezért nem is zargattunk) és meg voltunk elégedve, pedig részemről meglehetősen kényes vagyok az ilyesmire (ő is) ! :DDD Persze a sütik is pofásak, de azt én már nem tudhatom... -
Akkó utána, nekem is jobb később, most havazok ! :DDD -
szegénykém...:) -
25-31-ig Londonban leszek az ECTS-en meg a Sony bulin, de utána bármikor. Lesz DVD, ajándék, fagyi... :) -
Én is éppen ezen elmélkedtem ! :DDD
Kicsit sűrű a programom, mind munkában, mind építkezésben, de jövő héten, vagy azután be tudok ugrani, mint múltkor (úgy 5 felé tudunk odajutni jó esetben, kivéve esetleg péntek, akkor akár 3-ra is megy a dolog)... Bár mostanában keveset sikerül játszani (azt is multiban) :-( !
De akkor aztán tegyél nekem félre egy ilyen E3 DVD-t, mert beszermányolnám (ha már nincs időm játszani, legalább nézzem :DDD) ! DE iziben ám :DDD !
Ufff ! -
Jóóó azt tudom,hogy Te érted mivel hasonló mondatokat Te is összeraktál régen:)))Mindegy:)Amennyiben Te érted az bőven elég:) -
én értettem..:))))))))) -
Hűűű most látom,hogy milyen szépen fogalmaztam!!!Mint hajdanán CSOCSO:)No mindegy..szal értitek mit akartam mondani:) -
SnEaK MASTER #155 Az ilyen csávókkal így kell elbánni! Nem tudnak semmit csak fiikázni... Habár az SG-n ezt már megszoktam. Ahogy Unknown mondta: menj ki és csináld meg te az E3 filmet, Bot ond! -
Ha nem tetszik akkor menjj ki az E3 és kamerázz és csinálj saját homevideót róla... -
Nem ugrasz be valamikor dumálni? Rég láttalak! -
Tankjú Maestro ! :DDD -
Jaj fiacskám, hát legalább annyi szorult volna a fejecskédbe, hogy hozzászólásod elérje egy korrekt kritika színvonalát.
El kell, hogy keserítselek: nem éri el... :D
Vedd megtiszteltetésnek, hogy ezen 2 hozzászólás erejéig egyáltalán foglakoztam veled. Ezentúl meg moderáld magad, mert kénytelen leszek én moderálni téged.
Pápáááááá! -
Elmondanám, miért vagy oly sötét, mint az éjszaka, de rajtad már az sem segítene... :D -
Ez egy "rendes" DVD film. PS2-vel, PC-vel és asztali lejátszóval is működik. -
Gyerekek ! Ez az 576 E3 DVD sima film DVD, szal. pl. egy asztali DVD player-rel, vagy egy PS2-vel is lejátszható, vagy csak amolyan PC-s okosság ??! -
yo lenne -
SnEaK MASTER #144 Netalántán beindult ez a topic??? -
Jó lett az E3 DVD!
(Külön dicséret a zenék kiválasztásához! ;) -
Kösz. -
Ramza #141 Augusztusban soha nem jelenik meg konzol, évi 11 szám van... -
nem semmi az uj logód,jobb mint az előző! -
Elkészült és megérkezett szerkesztőségünkbe az 576 Konzol E3 DVD. Holnap postázzuk mindenkinek, aki befizette a 999 Ft-ot.
Aki nem csengetett előre, az a szerkesztőségben vagy az 576 Shopokban is megvásárolhatja holnaptól.
Megrendeléseket persze még továbbra is, a készlet erejéig felveszünk! -
Má rendűtem!! :)) -
sonic&sigma fórum
-----------------
Exkluzív: SnEaK Tales!:D
http://forum.supergamez.hu/forum.php3?azonosito=sonic
-
cool cool..a dvd-t is lehet highi minőségben rendelni?:) -
Tőltöm tőltöm, töltögetem...:) -
Elkészült az 576 Konzol E3 DVD-jének kedvcsinálója. Töltsétek bátran!
(A DVD is kész, hétfőn kezdik gyártani, kb. egy hét és már postázzuk is a megrendelőknek!)
High Quality
Low Quality