576 KONZOL - MEGSZÁLLOTT JÁTÉKOSOK MAGAZINJA
-
Milyen konzolt vegyek?
Gondoltam veszek egy konzol gépet a pc-mellé. Mivel a pc-t munkára használom és csak néha játszom, akkor leginkább a survival horror gamékkal játszok.
Ez a játékstílus azonban főleg a konzolokon tenyészik nagy számban.
Ahogy néztem xbox-ra talán egy két ilyen jellegű game van, (silent hill, fatal frame) bár a képek alapján nagyon szépnek tűnik a grafika. A kevés program miatt azonban nem tartom jó választásnak magamnak.
PS2-re van egy halom (fatal frame, silent hill, colcktower 3, stb) csak az egyik nagy kedvencem a Resident Evilből csak néhány van élvezhető minőségben.
(illetve csak ps1-es es megjelenés a régi trutymó grafikával). Sőt ahogy hallotam a RE-nek kizárólagos szerződése van a GC-val, lásd RE0, vagy RE4.
A gamecube azért lenne szerencsés mert a Resident Evil összes említésre méltó példánya megjelent/meg fog jelenni rajta. RE0 (új grafika), RE (új grafika), RE2 (régi grafika), RE3 (régi grafika), RE codename veronika X (új grafika októberben), RE4 (új grafika) 2004 tavasz! Azonban más értelmes játékot még nem írtak rá … szerintem!, sőt ahogy hallottam hagy csökken az eladott GC száma és sora pártolnak el a kiadók tőlük, sokan nem nagy jövőt jósolnak neki …
Szal’ nem tudom, mondjatok valamit.
Egy survival horror fannak mi a legjobb választás ?