NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pethy23
Elég gáz amiket írtok már... Én is hasonló jókat kívánok. Kobe, Duncan nélkül mit kezdene a LA, SA??? Lehet õk se mennek tovább egy körnél mert lesérülnek... Nem értem miért kell ilyenekkel foglalkozni. Ez olyan kárörvendés akar lenni, mert abba jó tudok lenni...
Elõfordulhat, sõt szerintem T-mac lesérül a playoffs elõtt.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

az elsõbõl nem tud tovább menni

Fisherman\'s Friend

Nem akarok ünneprontó lenni de a Portlandnek is volt egy hasonló szériája és nem kell ezeket túlértékelni, a Houston ennek ellenére nálam max 2 kört megy a playoffsban.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

N1ggA
Ez valami nagyon durva ami itt nyugaton történik!!!
A 8-adik helyezett csapat 5 (!!!) játékkal van lemaradva az elsõ helyezettõl, és a 9. is csak 7-tel. Ez nagyon durva, hogy még semmi sem dõlt el, és akár a 9.-bõl is lehet elsõ, és fordítva.
Keleten viszont az elsõ és a nyolcadik között 23.5 játék van 😊 A nyugat annyira jobb, hogy a keleti negyedik nem kerülne be a nyugati rájátszásba.
Take a look

Spread De Love!

Pethy23
Asziszem. Yao nélkül még jobbak vagyunk! Csak így tovább Rockets!!!
ez a 18th Straight Win már nagyon durva

Fisherman\'s Friend

igen, mert a clippers-sel még a határidõ elõtt meg tudott egyezni a kivásárlásáról és még ez idõ elõtt alá tudta írni új szerzõdését a celtics-sel.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
ezert volt fura..de akkor Cassel jatszani fog a Bostonban a playoffban is nem?

a trade deadline az február 21-én volt; most március valameddig van az, hogy ha még egy csapat leigazol egy freeagent-et, akkor õ benne van/lesz a csapat playoffos keretében...assszem valahogy így.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
ez nem semmi, Cassel-re kivancsi vagyok. mikor van a trade deadline?

Wed,
March 5
New Orleans signs Chris Andersen.

Tue,
March 4
Boston signs Sam Cassell and assigns Gabe Pruitt to Utah of the D-League.

Dallas signs Tyronn Lue.

Detroit signs Theo Ratliff.

Phoenix signs Gordan Giricek for remainder of the season and signs Linton Johnson to a second 10-day contract.

naaa, assszem kialakultak a csapatok végleges keretei, hajráhajrá

Fisherman\'s Friend

grizzly21
goaltending gyanus de szep

N1ggA
Ez a Howard, úristen, ez a block, ez tényleg superman 😊 Nézzétek meg!

Spread De Love!

grizzly21
hopp ezt pont nem olvastam el, de szokjatok le rola hogy beirjatok😊

GTheo
Nem kicsit... Lefeküdtem este 7kor aludni, felkelek éjfél fele és az NBA.com ennyit ír:
DAL LAL 90 - 93

Rá pár másodperce meg 93-93mat 😞
De Kobe tett róla h nyerjen a lakers 😛

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Lakers-Mavs jó kis meccs volt... <#wow2>

grizzly21
nincs valakinek egy torrentje a d league all star meccsrol?

nem.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
az igaz, a minnesotta-ban tenyleg sokat nyomtak egyutt.

Sziasztok.

nem tudja valaki , hogy hol lehet szerezni Phoenixes Marionos mezt???
igen. szerintem Sam még jobb mint Rondo, és különösen a playoffsban fog sokat jelenteni a Bostonnak; az sem kis plusssz, hogy korábban játszott már együtt KGvel, nem is akárhogyan és Ray Allennel is.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
sam cassel a bostonba megy, vagy mi? egyebkent nekem nem szimpi, sot Rondo jobb is

wazzzeg, behúzták P.J. Brownt és hétfõn aláír, a frissen kivásárolt Sam I Am, erõsebb lett a Boston sokkal de sokkal, húúúú mi lesz itt májusban...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
legyozhetetlen a boston

Sziasztok.

nem tudja valaki , hogy hol lehet szerezne Phoenixes Marionos mezt???

grizzly21
hajra Boston

KG21
Yaoval az a gond, hogy puha. Nem elég erõszakos, ez neveltetés, meg a más kultúrából is fakad. Ha kicsit aggresszívabb lenne, már bajnok lehetett volna vele a Rockets.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

igen ez az egyik legnagyobb hibája az tény...

Pethy23
Mutombo a vén róka ott van ma is dobott 4 pontot<#mf1>, amúgy meg Yao-t jobban lehet pótolni mint T-mac-et. Megnéztem pár meccset és elég ritkán játszák be Mingnek a labdát szóval lehet itt még akármi...
Yao játékával egy hatalmas probléma van, figyeljétek meg ha majd felépül, miután megkapja a labdát 10 esetbõl 9-szer nem támadja a gyûrût hanem kifelé cselez és erõlteti a horgot meg ami éppen sikerül, nem tagadom nagyon képzett a magasságához képest, de akinek ilyen fizikai paraméterei vannak az húzza be és dobja a +1 büntetõt, nézzétek meg Howardot õ nem szarakodik.

MrSpock
Yao jó fej!én bírom,és sajnálatos,hogy vége a szezonjának.
Hajnalban néztem a Lakers meccset,és kimerem jelenteni,bajnokesélyes csapat lett!Ha koncentrálnak akkor igencsak beindula gépezet.Védekezésben,és támadásban is.Kobe egykezes alley-up-os zsákolása élmény volt!
Na jó,picit elfogult vagyok,mert Lakersnek szurkolok,mondhatni 2 évtizede,de amit mostanában csinál a csapat nagyon biztató!

Go Jeff Go!!!!

unalmas, akkor nézz and1-t notic-ot vagy menj cirkuszba...
szerintem igen hatékony játékos és ez a lényeg, ezzel a blokkal jönni meg olyan hülyeség. Ha egyáltalán te is kosarazol akkor gondolom te is kaptál már 1-2 blokkot ergó akkor te is szar vagy, vagy mondhatok itt akárkit pl kobe akkor õ is szar?

a magasság meg lényegtelen, nem számított rá és kész...

Viszont az nem vágom hogy sokan miért nem csípik yao-t pedig mostában már megmutatta párszor hogy tud játszani...

nah mind1 a lényeg hogy megvan a 13. win

N1ggA
Én nem szeretem, nekem unalmas és semmitmondó a játéka.
Ez pedig nagyon égõ volt, ráadásul még úgy is tett, mintha jól "arbcafaltolták" volna (persze lehet hogy kapott, de nem ekkorát)

Spread De Love!

apádf@szát, szeritnem Yo arc Yao (hehe), és évrõl évre egyre jobban és jobban játszik-játszott... rohatt dorpe vaty !

Fisherman\'s Friend

Csak idõ kérdése volt, minden meccsén jegelték a lábát szerencsétlen torzszülöttnek.

ezt a #7869re akartam válaszolni

Fisherman\'s Friend

Feb. 26, 2008, 12:29PM
Yao out for season with stress fracture

By JONATHAN FEIGEN
Copyright 2008 Houston Chronicle

Houston Rockets center Yao Ming will be out the rest of the season and post-season with a stress fracture in his sore left foot.

Yao was examined after Monday’s practice at Memorial Hermann Hospital and met Rockets team physician Dr. Tom Clanton to go over the test results.

The Rockets plan to announce a diagnosis at 1 p.m. this afternoon.

The Rockets have won 12 consecutive games since losing the one game Yao has missed this season.

akkor ez most neked bebassszott... a Houstonnak erre az évre szerintem annyi lehet, hogy így a playoffba sem kerülnek be, nyáron pedig ??? .....

Fisherman\'s Friend

Pethy23
Houston rajongóként manapság elég boldog napokat élek. Remélem még folytatjuk a jó formánkat. Akit érdekel honnan lehet letölteni full meccseket küldjön PM-et!
este adták sport1 vagy 2-n gondoltam azt mindenki megnézte aki akarta... sorry

grizzly21
mondjuk nem volt tul korrekt hogy beirtatok lanyok, most nezem meg negyed9tol es igy kevesbe lesz izgalmas..

Rockynhooo
R.Wallace nagyon yol játszott, lesz valami ebbõl a Detroitbol 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

N1ggA
ez kép <#vigyor1>

Spread De Love!

<#buck><#nevetes1><#nevetes1>

Fisherman\'s Friend

mateus33
Kicsit fogyatékos volt a Suns😄

Kár h ennyire rosszul játszottak, sokkal jobb meccsre számítottam.

Rockynhooo
jaja , pont az megy a Sport1-en!

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

A suns jónagy verést kapott...