11113
-
Doktor Lucsok #8671 -
#8670 Azért mert az NBA-ben azon a kis körön belül minden védőfault. -
#8669 hat nem tudom...ez gondolom azert nem NBA.
pl:
"A védőt nem szabad megbüntetni akkor, ha függőlegesen fölugorva hagyta el a talajt (saját hengerén belül) vagy ha kezeit és karjait maga fölé nyújtja a saját hengerén belül."
en amikor olyat lattam hogy a vedo a kis koron belul felugrott blokkolni egy zsakot peldaul, az mindig falt volt -
#8668 "A szabályos védőhelyzet kiterjed a játékos fölötti légtérre (hengerre) a talajtól a mennyezetig. Felemelheti karjait és kezeit a feje fölé vagy függőlegesen felugorhat, de felemelt kezeit a képzeletbeli hengeren belül, függőlegesen kell tartania. " -
#8667 Olvassátok a szabálykönyvet! -
#8666 jo, nyilvan hulyesegbol mondtam, de a pontos szabalyokat nem tudom ezert kerdeztem. az biztos, hogy a kezed nem tarhatod szet, el se lehetne menni nehany ember mellett igy a palankhoz..meg nem veletlen hogy nem csinaljak -
#8665 vagy fújhatnak védekező hibát is nem? szándékos akadályoztatás címen bár ebben nem vagyok biztos azért várom a megerősítést :D -
#8664 miért lenne ilyen szabály?
ha azt csinálnák, amit írtál, miszerint félpályánál felállna az egész csapat, egy falat képezve, csak egy embernek kéne megkerülni őket (ugyebár el lehet hagyni a pályát, és vissza lehet jönni, ez nem NFL), akinek a védekező csapat feje felett oda kell passzolni a bogyót. emberünk zavartalanul bedobja, ennyi. rossz taktika :) -
#8663 hat nyilvan nem csak NBA-ben...kulonben felallna a vedekezo csapat felpalyanal kitart karokkal es senki nem mehetne at:) -
#8662 ilyen szabály is van?:S hogy mennyire lehet kitenni védekezésnél?:S
de ez csak NBA nem???:S -
#8661 birom egyebkent ahogy Rondo meg KG osszejatszanak -
#8660 na vegre!
hivatalosan egyebkent mi a szabaly, mennyire lehet kitenni a ket kezed pl vedekezesnel, vagy hogy kizarj valakit? -
#8659 kezdek aggodni, itt valami nincs rendben -
#8658 nah a Cleveland is elverte a Celticset. -
#8657 cavs vs boston ma -
#8656 azt gondoltam mert az télleg feltünő:D -
#8655 nem az egesz meccsen:) de volt ilyen.. -
#8654 ja igen 3 bocsánat -
Doktor Lucsok #8653 nem -
#8652 1csapatból 6-an pályán? :S -
#8651 2 vereség sorozatban ha jól láttam és az uccsó a Bobcats ellen:S -
Doktor Lucsok #8650 hááát, sajnos most sem; ha le tudnák igazolni Starburyt az sem tenne neki majd igazán jót szerintem, bár mindenki nagyon bizakodóan nyilatkozgat ez ügyben..... meglásssuk! -
#8649 Boston utobbi nehany meccse..:s de majd most, remelem -
#8648 ez meg hogy van? 6 an vannak a palyan es megis er a kosar amit dobnak belole? nem tudom ez hogy jott ki a szabalykonyvbol...nyilvan nem ezen mult a meccs de konyorgom -
#8647 Nyert a Heat is a Cavs ellen,aminek nagyon örültem,mivel Heat fan vagyok -
#8646 Brandon Roy nélkül verte meg a Portland a Bostont, otthon 20.000 néző előtt.
Mutombo meg visszament Houstonba. -
#8645 A Boston megint kikapott, most a GSW-től. -
#8644 sehonnan nem tuds olyat szerezni! de direct ipn tudsz neten játszani a haveroddal;) -
zulka94 #8643 Sziasztok!
Nem tudjátok, ha az NBA 07-ben szeretnék online játszani, nem a barátokkal, csak úgy valakivel, és regelnék, akkor kéri a CD kódját vagy mit... Honnan tudnék olyat szerezni, ha nem akarom megvenni boltban? :P
Előre is köszi a választ!! -
#8642 Sajnos több zseniális széria is megszakadt most, köztük Chris Paul labdaszerzése is, 108 meccs után először fordult elő h nem lopott labdát.
Azért a Suns-Spurs meccs is durva lehetett, h Mason beállt az utolsó pár másodpercre és bevágja a győztes triplát :) -
#8641 amúgy szerintem is
#8636 ??? -
#8640 azt monták hogy éppen hogy csak de Lakers fog nyerni valami ilyesmi volt hogy hazai páyla előnye kimondottan erre a meccsre készültek bla bla a Bostonak meg egy szimpla meccs volt ez de amúgy nagyon le írták a Lakerst -
#8639 Azért Suns meccs se volt pite. az utolsó másodpercekben dőlt el a meccs egy triplával - a Spurs javára. -
#8638 a kommentatorok pont hogy azt mondtak, hogy a Lakers fog nyerni szerintuk.
Nem ertettem minek ez a Boston utalat, hogy minden hajjal megkent 7probas csapat..aki a kosarlabdat mint jatekot nezte, szerintem egyertelmuen szebben jatszott a Boston. Osszjatek volt, csapatmunka, alley-up ok, ezzel szemben a Lakers egy egyszemelyes tortenet.
Ami teny: jo meccs volt, izgalmas, megerte megnezni.
"siman nyert" ? Hat azert ez igy nem igaz, mellesleg nem meglepetes, Staples Center, es bizonyitaniuk kellett, egyebkent is a dontoben is 3 bol csak 1 meccset tudott nyerni a Boston Los Angelesben.
Azert azt hozzatennem, hogy kezd a tokom tele lenni azzal, hogy rondora allandoan faltot fujnak, szerintem valami baja van a biroknak azzal, hogy megcsak 22 eves, de mar az egyik legjobb iranyito. Most is egy teljesen szabalyos szereleset fujtak le, meg volt meg nehany erthetetlen fujas..Perk sokat reklamal, de reszben az is jogos.
De nyilvan nem ezen ment el a meccs, jo formaban volt Kobe elsosorban ezert nyertek, meg nehany harmas is bejott az egyebkent fakezu doboktol (pl Odom, Walton). -
#8637 és ehhez képest viszonylag "simán" nyert. -
Doktor Lucsok #8636 -
#8635 ez az nyert alakers Sport 1-en meg nézem az első kettő negyedet kommentátorok nagyon leírták a Lakers-t -
#8634 Végére Gasol nagyon összeszedte magát így hozta a meccset a Lakersnek , yo kis meccs volt amúgy :) -
#8633 eloben Cavs Wizards -
#8632 Félidőben vezet a Lakers ! :P