NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mateus33
Bár sztem már a következõ körben vannak, nem hinném h sorban 4et veszítenek.

mateus33
Ég a Spurs ma😊

N1ggA
Én az egész alapszakaszban is sokkal többet vártam a Denvertõl...

Spread De Love!

John Cena
köszi fúúú az elég sok:s azt hittem valami 102-99 lenne mert akkro oké alá írom talán "mákal" ynertek de így:S

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mateus33
102:84 a Lakersnek

John Cena
uccsó meccs az mennyi mennyi lett?:S

Rockynhooo
nem tom felfogni hogy eshetnek ki ilyen simán :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

mateus33
Jah, lazán elintézik a Denvert, ott sztem alap egy edzõcsere. Ilyen játékosok mellett ilyen eredményt elérni, simán kiesnek.

grizzly21
hat ja.

John Cena
Na Lakers még 1et nyer azt már sinen vannak!

N1ggA
Ez hitetetlen, a faszom ki van már a kibaszott SportTv-vel (elnézést a szóhasználatért). Megint a kurva foci miatt képtelenek idõben leadni egy kurva meccset. Basszák meg!

Spread De Love!

MrSpock
Lakers simán intézte a Denvert!Utah hozta a hazait,amit az elsõ meccsen elmulasztott most bepótolta.Orlando is idegenbõl 1-et!Ezt azért vártam.
Végére a meglepetés,Atlanta simán verte a Bostont!Úgynézki nem verhetetlenek!Csak így tovább!

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Háát ja,nemigazán könnyítik meg a helyzetüket,és már ha továbbakarnak menni összekéne kapniuk magukat.Philly már jó helyzetben van:-)Fõleg ha hozná a következõ meccset is.És miért ne tudná,ez a Detroit már nem az a Detroit!Jó még de dobáljuk rájuk a földet,de..majd meglátjuk.
Megvan valszeg az elsõ búcsúzó is Suns!Reménykedtem,hogy megtudják szorítani a Spurs-t.De a látottak alapján esélyük az elsõ meccsen elszállt! Shaq-ról nem is beszélve,én jobban dobnám a büntetõt,de legalább igy biztosan.Szerintem bekellene fejeznie pályafutását,ennyi volt benne.Látszott ameccsen folyton lemarad szellõsen védekezik,nemér oda,csak méterekrõl figyeli a támadásokat.Még lepattanóban sem volt sehol.Ennyi!Hiba volt õt idehozni,fõleg Marion helyett.Namindegy nemhiszem hogy innen lesz nekik feltámadás.Spurs nemcsinált sokat csak aziccereket bedobták,a középtempókat,büntetõket pár triplát.Egy jólvédekezõ csapat ellen ez kevés lesz..mondjuk Lakers ellen.Hogy egy kicsit hazabeszéljek:-)
Dallas viszont feltámadhat!Jól játszottak,és végre letörték a bika szarvát,illetve csak feszegetik,de ha igy tovább,le is törik.
New orleansban adódtak problémák,fõleg a vége fele.a gépezetbe homokszem került és mindjárt durcáskodtak is kicsit.
Ma Kobe-ék teljesítményére leszek kíváncsi.Mit tudnak Denverben ynújtani.Remélem jól játszanak,és elhozzák az elsõ meccset,bár iylen dobógépek ellen azért nehéz.Fõleg az elsõ hazai meccsükön Iversonék mindent beleadnak,mert hanem gyõznek akkor baj lesz.

Go Jeff Go!!!!

mateus33
Úristen a Detroit mit mûvel😄

MrSpock
Nincs semmi gond..köszi figyelem,és majd nemirom be,bár akkor nézem én is!:-)
Kobe az elsõ meccsen inkább csapatjátékos volt,ott hagyta hogy minden menjen símán,mert Gasol.Odom,és többiek is jókvoltak.

Go Jeff Go!!!!

John Cena
30 pont is azért elég szép

zaki
Nem semmi, az 1. meccsen nem nagyon ment neki, többet dobott mellé, mint be, azért a végére összejött neki akkor is a 30 pont ha jól emléxem... 😄

zaki
Semmi gond. Nem szoktam írni mostanában, de azért még olvasom... Nem vagyok házigazda, csak én nyitottam a topicot... 😊 Legközelebb Washington-Cleveland lesz a Sport2-n vasárnap éjjel, csak elõre szólok, hogy ne írja be senki, hogy mi lett a vége... 😄

MrSpock
Ja még annyit,hogy elnézem nem mostanában jártál erre,vagyis ha igen nem kommentálod az eseményeket.Tudom te vagy a házigazda..és pont most jöttél és írtál..ja lehet,hogy direkt erre mentél,hogy ha valaki beir,akkor egybõl szólj,hogy odakéne figyelni a bannerre,nem disznek van az ott!
sorry

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ohh bocsi,de már egyszerûen nemtudom követni mit ad,vagy nem a sporttv.Jó tudom nézzem meg a mûsorban!
Elfelejtettem,hogya Boston meccset adta hajnalban,és ma ismétlik.
Nemigazán figyelem,mert minden meccset itt a neten nézek,kivéve ha a Lakerst adják élõben.Bár a hétvégén megnéztem a neten,és utánna csúsztatva egybõl a sporton,mert kíváncsi voltak mit szakértenek!:-)
Szóval mostantól kezdve körültekintõbb leszek!
Sorry!

Go Jeff Go!!!!

John Cena
Lakers meccs!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Fúú ezabryant 49 pontot szórt 9hármasából 5 ment be Lakers 2-0

zaki
Banner? Köszi, így már nem is nézem meg a mai meccset.

MrSpock
Detroit,Boston,Lakers,mindhárman viszonylag könnyedén hozták a 2 mérkõzésüket.

Go Jeff Go!!!!

John Cena
hát spurs otthon nyert 2x és utána azonnal 2x jön a PHX szóval lehet hogy majd 2-2

MrSpock
összekellene kapniuk magukat egy kicsit.Majd haai pályán hoznak meccset,de hogy kijut tovább az kérdéses.
Suns-nak jobbanörülnék,mert Spurs-t nemszeretem,a játékuk miatt.
De nem lefutott az biztos!:-)

Go Jeff Go!!!!

a Suns 4-3-ra fog nyerni...

Fisherman\'s Friend

banok
A Spurs 2-0-ja számomra kicsit meglep. Többet vártam a Sunstól.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

John Cena
okés köszi és a Lakers meccsbe meg legyen igazad😊

MrSpock
Nemjól tudod,mert a Houston elbukta minkét hazai meccsét az Utah ellen!
Detroit meg 0-1-re Phillytõl.
A Lakersben meg biztos lehetsz!:-)
Amúgy a többi stimmel:-:-)

Go Jeff Go!!!!

John Cena
HA jól láttam eddig a Playoffban csak Hazai csapat nyert nem néztem utána de úgy tûnik nekem szóval szerintem mindenki el menetel 2-0 ig:9 aztán majd meg kavarják a bablevest😊 onnan lessz az érdekes bár Lakers-Denver meccs-re nem 100%-osan mondanám!

MrSpock
Oké figyelek!
Éjjel mekkorát szívott a Dalals!Pedig rájuk fogadtam,hogy hátha..:-(
-30pontig néztem aztán inkább elmentem aludni.
New Orleansot csak kemény védekezéssel,és magas,gyors emberekkel lehet elintézni.Ami feltûnt,hogy szinte mindent bedobnak,na persze ha hagyják.
Dallas próbált rohanni,Kidd mint az õrült,csak a társak nem bírták,és õ is hibázott párszor,rengeteg eladott labda volt.
Mindig mikor feljöttek volna,fõleg az elsõ félidõben-9-rõl-minusz 7-re,eladták,és tripla,majd ujabb kétpontos ,és máris 15..ez ment végig.
Spurs is hozta a 2.meccset,és az Orlando is,nehezen.pedig itt is vagy 20 elõny volt az elején de félidõre már egálközeli,és ez maradt a végéig.

Go Jeff Go!!!!

A cleveland nem tudja megverni sem a bostont sem a detroitot, de ha nem hiszed el nekem akkor majd csak figyelj.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

MrSpock
Igazad van,mert a Boston nemfog bejutni,mert a döntõbejutásért a Cavs elintézi:-)..vagy nem:-D
Elkerülte figyelmemet a playoff ág!Na de a következõ fordulóban nagy párharc lesz ha mindketten továbbjutnak!:-)

Go Jeff Go!!!!

a Cavs nem tudja megverni a Bostont, azt a fõcsoportdöntõt meg várhatod XD

Fisherman\'s Friend

KG lett a Defensive Player of the Year
fasza!

Fisherman\'s Friend

MrSpock
Azért engem a Utah meglepett,mert tudtam,hogy jók,de hogy a Rockets egyet sem tud hozni hazai meccseibõl,az blama.
De azért Török péternek nemleszigaza,hogy utóbbinyeri a bajnokságot!
Detrit veresége ismeglepett.Cleveland pedig úgylátszik komolyan gondolja,amit tegnap játszottak szuper volt!30pontos gyõzelem nemkevés.
Boston-Cleveland fõcsoportdöntõt várok,és utóbbinak szurkolok:-)
Persze még messze a vége!

Go Jeff Go!!!!

banok
ja hát akkor nem a Sport Tv-t kell szdin hanem szolgáltatód váltani.

Pont ilyenem van csak a másik színben, én még annó a váci utcában vettem akkor még 28e ft volt, most már lehet kapni a premier outletben 20e ft-ért. De szerintem ha vársz még akkor majd kapsz a borároson lévõ kimondottam csak adidas outletben. Ahol pl most a t-mac 6-os csuka is 17e-ft (36e-rõl)

grizzly21
grizzly21
tudtok budapesti kosaras boltot? ami nem nagyon draga. csak cipo kene, es ugye nba.com rol mar nem lehet rendelni😞

mateus33
Én most konkrétan a Sport1-2re gondoltam ami szélesebb körben elterjedt sztem. Nekem pl. sajna nincs Sportklub😞

banok
SportKlub-on van NCAA és Euroliga is.

MrSpock
Ja meg adnak max 1 meccset élõben+heti 2-öt csúsztatva,vagy felvételrõl..most nemazért de leehtne minden nap 1-et élõben,hisz rájátszás.Emléxem amikor indultasporttv akkor mintha rendszeresebb lett volna.
Még jó,hogy NHL_t adnak,bár azt is néha elfelejtik,fõleg ma Detroitot adhatták volna,idõben kezdõdött.
Na mindegy nézem tovább a Lakerst,már halad a szekér:-)

Go Jeff Go!!!!

mateus33
Elhiszem h sokan szeretik a focit,de azt nem,h vki leül és 1napon keresztül azt nézi,h minden szar bajnokságból le kelljen adni minden meccset😊 Ez meg az NBA lenne,nem mindenféle bajnokság. Amúgy meg adhatnának Euroliga vagy NCAA meccseket is ha a focit vesszük alapul😊 De hát ez csak egy magyar sportadó.

N1ggA
a kibaszott szar unalmas focigeci miatt... elegem van már abból szarból, nem elhet egy rohadt kosármeccset élõben megnézni... poén lenne, ha majd a nagydöntõ helyére is beraknának valamit, még jó, hogy az hajnalban lesz...

Spread De Love!

MrSpock
énmost a Lakers meccset figyelem..kicsit döcög a szekér.
Csak azt nemértem,hogy a sport1 miértnem tudja lagalább az ilyen korai meccset élõben adni?Ja..tudom..foci van..abból nemelég a napi 10 meccs.:-(

Go Jeff Go!!!!

KG21
http://www.mogulus.com/raptorsmagic

én itt nézem

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grizzly21
megy most valakinek barmelyik stream?

KG21
A Celtics és inkább a jó védekezéssel nyerte az alapszakaszt, várom már, hogy összekerüljenek. Valószínû nem túl pontgazdag, véres összecsapások ígérkeznek, ha ez a konf döntõ összejönne keleten 😊

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grizzly21
de a detroittol felni is kell sajnos mert a spurshez hasonlo eredmenyes vedekezo -es ronda- jatekot jatszanak