NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Spread De Love!
Végére a meglepetés,Atlanta simán verte a Bostont!Úgynézki nem verhetetlenek!Csak így tovább!
Go Jeff Go!!!!
Megvan valszeg az elsõ búcsúzó is Suns!Reménykedtem,hogy megtudják szorítani a Spurs-t.De a látottak alapján esélyük az elsõ meccsen elszállt! Shaq-ról nem is beszélve,én jobban dobnám a büntetõt,de legalább igy biztosan.Szerintem bekellene fejeznie pályafutását,ennyi volt benne.Látszott ameccsen folyton lemarad szellõsen védekezik,nemér oda,csak méterekrõl figyeli a támadásokat.Még lepattanóban sem volt sehol.Ennyi!Hiba volt õt idehozni,fõleg Marion helyett.Namindegy nemhiszem hogy innen lesz nekik feltámadás.Spurs nemcsinált sokat csak aziccereket bedobták,a középtempókat,büntetõket pár triplát.Egy jólvédekezõ csapat ellen ez kevés lesz..mondjuk Lakers ellen.Hogy egy kicsit hazabeszéljek:-)
Dallas viszont feltámadhat!Jól játszottak,és végre letörték a bika szarvát,illetve csak feszegetik,de ha igy tovább,le is törik.
New orleansban adódtak problémák,fõleg a vége fele.a gépezetbe homokszem került és mindjárt durcáskodtak is kicsit.
Ma Kobe-ék teljesítményére leszek kíváncsi.Mit tudnak Denverben ynújtani.Remélem jól játszanak,és elhozzák az elsõ meccset,bár iylen dobógépek ellen azért nehéz.Fõleg az elsõ hazai meccsükön Iversonék mindent beleadnak,mert hanem gyõznek akkor baj lesz.
Go Jeff Go!!!!
Kobe az elsõ meccsen inkább csapatjátékos volt,ott hagyta hogy minden menjen símán,mert Gasol.Odom,és többiek is jókvoltak.
Go Jeff Go!!!!
sorry
Go Jeff Go!!!!
Elfelejtettem,hogya Boston meccset adta hajnalban,és ma ismétlik.
Nemigazán figyelem,mert minden meccset itt a neten nézek,kivéve ha a Lakerst adják élõben.Bár a hétvégén megnéztem a neten,és utánna csúsztatva egybõl a sporton,mert kíváncsi voltak mit szakértenek!:-)
Szóval mostantól kezdve körültekintõbb leszek!
Sorry!
Go Jeff Go!!!!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Suns-nak jobbanörülnék,mert Spurs-t nemszeretem,a játékuk miatt.
De nem lefutott az biztos!:-)
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Detroit meg 0-1-re Phillytõl.
A Lakersben meg biztos lehetsz!:-)
Amúgy a többi stimmel:-:-)
Go Jeff Go!!!!
Éjjel mekkorát szívott a Dalals!Pedig rájuk fogadtam,hogy hátha..:-(
-30pontig néztem aztán inkább elmentem aludni.
New Orleansot csak kemény védekezéssel,és magas,gyors emberekkel lehet elintézni.Ami feltûnt,hogy szinte mindent bedobnak,na persze ha hagyják.
Dallas próbált rohanni,Kidd mint az õrült,csak a társak nem bírták,és õ is hibázott párszor,rengeteg eladott labda volt.
Mindig mikor feljöttek volna,fõleg az elsõ félidõben-9-rõl-minusz 7-re,eladták,és tripla,majd ujabb kétpontos ,és máris 15..ez ment végig.
Spurs is hozta a 2.meccset,és az Orlando is,nehezen.pedig itt is vagy 20 elõny volt az elején de félidõre már egálközeli,és ez maradt a végéig.
Go Jeff Go!!!!
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Elkerülte figyelmemet a playoff ág!Na de a következõ fordulóban nagy párharc lesz ha mindketten továbbjutnak!:-)
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
fasza!
Fisherman\'s Friend
De azért Török péternek nemleszigaza,hogy utóbbinyeri a bajnokságot!
Detrit veresége ismeglepett.Cleveland pedig úgylátszik komolyan gondolja,amit tegnap játszottak szuper volt!30pontos gyõzelem nemkevés.
Boston-Cleveland fõcsoportdöntõt várok,és utóbbinak szurkolok:-)
Persze még messze a vége!
Go Jeff Go!!!!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Még jó,hogy NHL_t adnak,bár azt is néha elfelejtik,fõleg ma Detroitot adhatták volna,idõben kezdõdött.
Na mindegy nézem tovább a Lakerst,már halad a szekér:-)
Go Jeff Go!!!!
Spread De Love!
Csak azt nemértem,hogy a sport1 miértnem tudja lagalább az ilyen korai meccset élõben adni?Ja..tudom..foci van..abból nemelég a napi 10 meccs.:-(
Go Jeff Go!!!!
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600