NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igazad van.

Fisherman\'s Friend

grizzly21
most ebben mi a kivetnivalod?😊 az hogy egy bekepzelt jatekosrol velemenyt mondok egy nba topikban azzal mi a gond? max nem reagalsz ra

Miért kell állandóan utálkoznod?

Fisherman\'s Friend

grizzly21
meg az all star gala kozvetitest nem tudom lattatok e magyarul, ott mondta a riporter hogy kirugta a manager-et vagy kit, merthogy az o kisugarzasanak es szemelyesigenek sokkal jobb reklamok jarnak mint amiket eddig kapott..

semmi extra nem volt, ez belefér, de amúgy megkapta a technikait érte

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

grizzly21
semmi kulonos csak a boston ellen ahogy jatszott, kevint lokdoste meg ilyesmi

miért? mi történt?

grizzly21
ez az amare stoudamire egy paraszt😊

mateus33
Na már tárgytalan, régen frissítettem😄

webibebi
az mekkora király lenne😄 a cavs a kedvencem😄

msn:[email protected] bárki felvehet

mateus33
Ezt hol olvastad?
Én nem találtam ilyen infót, bár annyira nem is jártam utána.

úgy értelmezem, hogy megtörtént még a deadline elõtt, már csak az NBAnek kell jóváhagynia...

Fisherman\'s Friend

webibebi
és ez igaz?vagy csak pletyka?

Fisherman\'s Friend

webibebi
ezt hol olvastad?

Sources: Cavs get Wallace from Bulls, Szczerbiak from Sonics

Fisherman\'s Friend

Jönnnek a hírek OMG! <#wow3>

Fisherman\'s Friend

KeKKSZike
Magyarul nincs fent valahol?

Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12

(Kobe szerintem élete legnagyobb hibáját követte el, amikor kérte a fejeket, hogy szabaduljanak meg Shaqtõl...)

Fisherman\'s Friend

The San Antonio Spurs announced today that they have obtained Kurt Thomas from the Seattle SuperSonics in exchange for Francisco Elson, Brent Barry and the team’s 2009 first round draft pick.
-erõsített a Spurs is, igaz nem egy "nagyágyúval"...

Fisherman\'s Friend

pontosabban 15:00-ig

Fisherman\'s Friend

Kiváncsi vagyok, hogy mi fog történni 21. 23:59-ig. Annyi pletyka van a levegõben, húúúú

Fisherman\'s Friend

JKidd Dallasban, már hivatalos, most van a Press Conference az nba.com-on...

Fisherman\'s Friend

Carlos HUN
NBA.All-Star.Slam.Dunk.Competition.2008.HDTV.XviD-aAF
NBA.All-Star.Skills.Challenge.2008.HDTV.XviD-aAF
NBA.All-Star.Three.Point.Shootout.2008.HDTV.XviD-aAF
NBA.All-Star.Shooting.Stars.2008.HDTV.XviD-aAF

http://savaria.protect.hu/

FrezeR
ez a Howard egy állat! 😄 megérdemelten nyert

N1ggA
A hangulata nagyon ott volt a supermanesnek is, nekem nagyon tetszett 😊 Tényleg nem volt zsákolás, inkább olyan fölülrõl beledobás volt 😊

Spread De Love!

az a superman-es nekem nem jött be nem is volt igazi zsák. Az elsõt meg aszem az and1 meccs szünetében a zsákoló versenyen a da move-os srác megcsinálta (nem 100%). Az a minipalánkos cucc volt jó meg a tortás.

grizzly21
http://isohunt.com/torrents/?ihq=nba+all+star
itt vannak mar torrentek..csak sok a peer, nem tudtok valami mas linket?

N1ggA
Huhh de a második is 😄

Spread De Love!

N1ggA
húúú ez a Dwight Howard elsõ kör elsõ dunk nagyon durva volt

Spread De Love!

ATLANTA, GA (Feb. 16, 2008) -- The Atlanta Hawks today acquired guard Mike Bibby from the Sacramento Kings in exchange for Anthony Johnson, Tyronn Lue, Shelden Williams, Lorenzen Wright and a 2008 second round draft pick according to Hawks Executive Vice President/General Manager Billy Knight.

Fisherman\'s Friend

<#zavart2>

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Vince Carter lemaradt😊

grizzly21
szoktak mutogatni minden all-star elott meg a regi 360as windmill zsakot, hat nem semmi, szerintem a legszebb zsak mind kozul. kar hogy tonkretette a terdeit, messze o tudott a legjobban zsakolni..

Swollen Finger has Kobe Uncertain for All-Star Game... na.

Fisherman\'s Friend

Boston’s Ray Allen to Replace Caron Butler in All-Star Game
jejeeee, szegény Caron, de Raynek nagyon örülök

Fisherman\'s Friend

pláne úgy, hogy Devean George beakasztott a tradenek...
erre kell kelni, pazzzamek...

Fisherman\'s Friend

Szerintem simán marad keleten, vasárnapig már nem variálnak.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

N1ggA
Ha idén nem nyernek, akkor nem érte meg, ha viszont így sikerül gyõzniük, akkor igen.

Amúgy mi lesz akkor most az All-Staron? Kidd keleti kezdõ, most átmegy nyugatra. Vajon marad a keleti csapatban?

Spread De Love!

elvileg Stacket kivásárolják, és 30 nap múlva megy vissza Dallasba, Diop a gond, mert így csak Erika (muhahaha) maradt a sok nyugati szikla ellen, vagy valami hasonló...

Fisherman\'s Friend

mateus33
Sztem túl sokat áldoztak Kidd-ért, de majd elválik h megérte-e.

Nem tudom hogy ez dallasnak mennyit fog segíteni? nba1.hu-n aszem Bazskának van egy nagyon jó cikke ahol a dallas gyengeségei levannak írva és van benne valami. Szerintem ezekre nem lesz gyógyír Kidd

erre érkezem haza jejeeejeeeee
már nagyon várom az playoffz !!!! pazzameg

Fisherman\'s Friend

mateus33
Na egy újabb nem gyenge trade történt😊

"Megállapodott egymással a New Jersey Nets és a Dallas Mavericks Jason Kidd átigazolásáról az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA).

Az egyezség értelmében Kidd mellett a csatár Malik Allen költözik Texasba, helyettük Devin Harris, Jerry Stackhouse, DeSagana Diop, Devean George és Maurice Ager lesz a New Jersey játékosa.

A Mavericks még hárommillió dollárt kifizet a játékosokért, és a 2008-as, valamint a 2010-es elsõ körös választási jogot átengedi a Netsnek."

és pont a Lakers ellen <#wow3>

Fisherman\'s Friend

A Wednesday or Thursday debut seem a little less likely, which would make February 20th's home game against the Lakers the date to circle on your calendars.

Fisherman\'s Friend

banok
hónap közepe kb.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

mateus33
Shaq mikor lép pályára új csapatában elõreláthatólag?

grizzly21
es igen, picsabamar😞(

a tegnapi meccsrol pedig: KG nelkul is megvertuk a cimvedot, ennyit errol😊

grizzly21
az mekkora szar😊 najo, ez igy nem igaz, mert gyakorlatilag kurva jo jatekos, kepzett, es kuzd is allandoan, az elozo meccset is o vitte el amit a sport tv-n adtak (mar nemtom mi volt az). Viszont! Nem valo az all star galara. tim duncan sem tudom hogy mit keres ott, ki kivancsi arra ahogy dobja a palankosait? oda latvanyos jatekos kell