NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Hihetetlen,hogy igy szenvedve is tud nyerni a Spurs,szarul játszanak és mégis.Mondjuk küzdenitudásból jeles,és ez nagy lökést fog adni,és azért bosszantó lehet,hogy a Suns nemtudott élni a lehetõséggel,kiénekelték a sajtot a szájukból.
Go Jeff Go!!!!
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
ez a legjobb tovabbra is?
Nehéz volt,mert az elején a Wizards jóldobta atriplákat és kapaszkodni kellett.
Jelenleg a Spurs küzd,és 8 pontos hátrány a félidõben a Suns ellen.De volt duplája is.Remélem azért nyernek,bár nemszeretem õket,de ne a Suns nyerjen,(fõleg hogy SA-ra tettem),és azthiszik Shaq odament majd bajnokok lesznek!
Go Jeff Go!!!!
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Én azért örülnék ha megszoritaná valaki,de nemlesz könnyû,bár nincs verhetetlen csapat.
Go Jeff Go!!!!
Amúgy bírom amikor szakért,néha kicsit már túlbonyolítja..fõleg mikor elemzi a posztokat,és a játékstratégiát.
Szerintem még Phil Jackson is megirigyelné a tudományos hozzáállását.
Kinevezném a Lakers élére,és próbálná Kobe-nak elõadni hogyiskellene játszania:-)
Azt birtam mikor szezon közben azt mondta nemtudja mitõl jó a New Orleans.Nyerik ameccseket meg minden ,és tanácstalan volt:-)
Holnap mindenesetre Lakers meccsel inditanak,ez jó,bár késõn lesz,de megnézzük,már csak a szakértelemmiatt is:-D
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
Török Péter a Utah-t tippelte bajnoknak..hmmm..érdekes.
Bár otthon jók voltak,én azért kicsit érdekesnek találom.Bár õ ért hozzá:-)
Csak mondta,ez a rájátszás,és nem tinlitangli szezon!
Épp ezért lehet az elsõ kört nemfogja megérni,Houston esetleg megtréfálhatja.
Hozta az érveked pl.Lakers ellen,elfáradnak Kobe nemfogja bírni,sérülései miatt,meg gasol sem egészséges.
2 móson nyerhetõ meg egy csapattal a rájátszás,vagy atomjó csapatmunka,vagy klasszisok döntenek.Clevelandet simán leírták..pedig szerintem ottlehetnek a fõcsoportdöntõben,ha LJ igazán akarja.Bármenynire is voltak hullámzó teljesítményeik,meg meglepõ vereségek is becsúsztak.
Mindenesetre én Lakers gyõzelmet várok,mert Kobe klasszis,és ahogy tudnak csapatként is játszani,nem önzõzik annyit,csak ha már minden kötél szakad,és érzi beviszi.
Mindenesetre ma elkezdõdik,és megláûtjuk mi lesz.
Azért gáz,hogy alig adnak meccset a sporttv-n.Majd a neten ,a kínaiak úgyis mindent adnak:-D
Go Jeff Go!!!!
Én sem örülnék egy Spurs bajnoki címének,mert egyszerûen nemszeretem a játékukat.
Go Jeff Go!!!!
Bár Lakers nem lesz egyszerû... :\
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.
Fisherman\'s Friend
Talán a Bostonnal,de nemlennék biztos benne!
Szerintem a Clevelandet sem szabad leirni,egy jó LJ sokmindenre képes.
Hiába anyg bostoni trió. Azért a nyugat keményebb dió,de szerintem lehet a Suns nemjut túl a Spurs-on.
Kobe-ékban látok annyi esélyt,hogy nyerhetnek,mivel jó acsapat,tudnak agresszivan védekezni,mint láthattuk párszor,és ah koncentrálnak végig,akkor nemlehet gond.Támadásban egyik legjobbak,és gyorsan tudnak akár 15-20 pontos elõnyt is összehozni.Cserepad okés,és harapnak nagyon!
Kobe meg hajt majd a Playoff MVP-re!
Go Jeff Go!!!!
Fisherman\'s Friend
Érdekes léehet egy esetleges Suns-Spurs párharc is.
Azért dúrva,hogy ynugat mennyivel erõsebb..de remélem keleten rácáfolnak ésmajdmegizzasztják a Boston-Detrot kettõst:-)Az lenne szép,ha 6-7 mmeccsekre kényszerítenék õket.
Go Jeff Go!!!!
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
most: Raptors-Pistons
utána: Lakers-Spurs
TVUPlayer - atdhe 65323
Earl Boykins (165 cm) és Nate Robinson (175 cm) ...
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Rondo ahogy elment Nash mellett, na az látványos volt. De volt még jópár szép jelenet.
Mondjuk érdekes, h a TV-s meccseken a Suns nem szerepel vmi jól (lásd Detroit ellen pár hete).
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fisherman\'s Friend
Fõleg,hogy most legyûrték a Lakerst.
Go Jeff Go!!!!
Egyébként mi van Nowitzki-vel? éjfél körül láttam, elég csúnyán érkezett le.
Sun 23 @ LA Lakers 6:30pm
Mon 24 vs LA Lakers 7:30pm
Thu 27 vs Portland 7:30pm
Sat 29 @ Denver 6:00pm
Sun 30 vs Dallas 6:00pm
Tue 01 @ San Antonio 5:30pm
Wed 02 @ Dallas 6:30pm
ebbõl talán a porland ami a többiekhez képest nem annyi vészes de õk is tudnak meglepetést okozni...
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
"Miami was just five points off the NBA record-low since the shot clock was introduced in the 1954-55 season, Chicago's 49-point effort against the Heat in April 1999."
picsába, nem jött össze a rekord 😄😄
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend