NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KG21
Csakis a Boston lehet a bajnok. Akárki is esik be nyugatról a döntõbe hulla fáradt lesz a nagy darabolás után, már az alapszakasz vége is rájátszás szerû volt nyugaton, minden meccs számított, a Boston meg régóta már csak erõt gyûjt. Max a Detroit szoríthatja meg keleten.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

grizzly21
nekik van a legjobb cserepadjuk

banok
qrva jó meccs volt. Nem hittem volna, hogy ennyi tartalék van a Spursben.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

MrSpock
Nyertek 117-115.Fuck!A PHX sajnos pár másodperccel korábban dobta a triplát,igy volt idõ támadni és természetesen bedobták,a maradék másodpercben már semmire nemvolt idõ.
Hihetetlen,hogy igy szenvedve is tud nyerni a Spurs,szarul játszanak és mégis.Mondjuk küzdenitudásból jeles,és ez nagy lökést fog adni,és azért bosszantó lehet,hogy a Suns nemtudott élni a lehetõséggel,kiénekelték a sajtot a szájukból.

Go Jeff Go!!!!

MrSpock
Ekkora mákot eddig mint a Spursnak,és mérges vagyok, rájuk fogadtam erre x-re hozzák a meccset,pedig meglett volna a lehetõség,hogy megnyerjék.Simán kikapnak oké,de igy,és mostjön a 2. hosszabbitás,mindkétszer triplával egyenlítettek,ha megnyerik tökönszúrommagam!(ez vicc volt,de bosszant)

Go Jeff Go!!!!

Mocskos Spurs.

Fisherman\'s Friend

banok

grizzly21
ahogy latom a sport 1 megint nem viszi tulzasba a meccsek kozvetiteset, nem tudtok valami oldalt ahol lehet nezni?
ez a legjobb tovabbra is?

MrSpock
Máris elsõ Cavs gyõzelem,amirõl beszéltem ,LJ amikor kellett nagyonodatette magát.
Nehéz volt,mert az elején a Wizards jóldobta atriplákat és kapaszkodni kellett.
Jelenleg a Spurs küzd,és 8 pontos hátrány a félidõben a Suns ellen.De volt duplája is.Remélem azért nyernek,bár nemszeretem õket,de ne a Suns nyerjen,(fõleg hogy SA-ra tettem),és azthiszik Shaq odament majd bajnokok lesznek!

Go Jeff Go!!!!

banok
nyert a Cavs a Wizards ellen.

John Cena
* L.A Lakers

bocs fiúk😊 TÉK😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

John Cena
én arra tippelek hogy vagy Lkaers nyeri az egész kócerájt amit nagyon szeretnék már vagy pedig Cleveland húzza be nagy nehezen

John Cena
Szeritnem UTAH semmiféleképpen nem nyer fõleg hogy a rájáccás nem kezdõdött el😊

MrSpock
Bostonról azért nem szólok,mert keleten nagy blama lenne ha ilyen kerettel nemtudnának nyerni. A döntõben meg bármi lehet!
Én azért örülnék ha megszoritaná valaki,de nemlesz könnyû,bár nincs verhetetlen csapat.

Go Jeff Go!!!!

N1ggA
A Bostonról mért nem beszél senki?

Spread De Love!

MrSpock
Ez tömör volt..:-)
Amúgy bírom amikor szakért,néha kicsit már túlbonyolítja..fõleg mikor elemzi a posztokat,és a játékstratégiát.
Szerintem még Phil Jackson is megirigyelné a tudományos hozzáállását.
Kinevezném a Lakers élére,és próbálná Kobe-nak elõadni hogyiskellene játszania:-)
Azt birtam mikor szezon közben azt mondta nemtudja mitõl jó a New Orleans.Nyerik ameccseket meg minden ,és tanácstalan volt:-)
Holnap mindenesetre Lakers meccsel inditanak,ez jó,bár késõn lesz,de megnézzük,már csak a szakértelemmiatt is:-D

Go Jeff Go!!!!

Török Péter egy fasz.

Fisherman\'s Friend

banok
megeszem a kalapomat ha a Jazz nyeri a bajnokságot. Én Phoenix vagy Lakers gyõzelmet várok.

MrSpock
Figyeltem a sport1-en az évi összefoglalót,és esélylatolgatást.
Török Péter a Utah-t tippelte bajnoknak..hmmm..érdekes.
Bár otthon jók voltak,én azért kicsit érdekesnek találom.Bár õ ért hozzá:-)
Csak mondta,ez a rájátszás,és nem tinlitangli szezon!
Épp ezért lehet az elsõ kört nemfogja megérni,Houston esetleg megtréfálhatja.
Hozta az érveked pl.Lakers ellen,elfáradnak Kobe nemfogja bírni,sérülései miatt,meg gasol sem egészséges.
2 móson nyerhetõ meg egy csapattal a rájátszás,vagy atomjó csapatmunka,vagy klasszisok döntenek.Clevelandet simán leírták..pedig szerintem ottlehetnek a fõcsoportdöntõben,ha LJ igazán akarja.Bármenynire is voltak hullámzó teljesítményeik,meg meglepõ vereségek is becsúsztak.
Mindenesetre én Lakers gyõzelmet várok,mert Kobe klasszis,és ahogy tudnak csapatként is játszani,nem önzõzik annyit,csak ha már minden kötél szakad,és érzi beviszi.
Mindenesetre ma elkezdõdik,és megláûtjuk mi lesz.
Azért gáz,hogy alig adnak meccset a sporttv-n.Majd a neten ,a kínaiak úgyis mindent adnak:-D

Go Jeff Go!!!!

grizzly21
mint ahogy senki. meg a detroit is rondan jatszik

MrSpock
Persze erre gondoltam,de végülis a lényeg,hogy a legjobb legyen!:-)
Én sem örülnék egy Spurs bajnoki címének,mert egyszerûen nemszeretem a játékukat.

Go Jeff Go!!!!

Rockynhooo
Denver <#eljen>
Bár Lakers nem lesz egyszerû... :\

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Finals MVP van.

Do you know what \"nemesis\" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an \'orrible cunt... me.

N1ggA
Tõlem bárki lehet, csak ne a Spurs legyen légyszilégyszi 😊

Spread De Love!

olyan hogy playoff mvp nincs

Fisherman\'s Friend

MrSpock
Lakers lesz a bajnok!
Talán a Bostonnal,de nemlennék biztos benne!
Szerintem a Clevelandet sem szabad leirni,egy jó LJ sokmindenre képes.
Hiába anyg bostoni trió. Azért a nyugat keményebb dió,de szerintem lehet a Suns nemjut túl a Spurs-on.
Kobe-ékban látok annyi esélyt,hogy nyerhetnek,mivel jó acsapat,tudnak agresszivan védekezni,mint láthattuk párszor,és ah koncentrálnak végig,akkor nemlehet gond.Támadásban egyik legjobbak,és gyorsan tudnak akár 15-20 pontos elõnyt is összehozni.Cserepad okés,és harapnak nagyon!
Kobe meg hajt majd a Playoff MVP-re!

Go Jeff Go!!!!

vége az alapszakasznak. gyilkos lesz a playofffz. szerintetek ki lesz idén a bajnok? szerintem keletrõl a Boston kerül a döntõbe, nyugatról pedig Phoenix... és a Boston fog nyerni...

Fisherman\'s Friend

MrSpock
És remélem az is marad,ha ma nyernek akkor biztosan..és jöhet a Denver valószínûleg.Nemlesz könnyû,de egy mostani Lakersnek simán hoznia kell.
Érdekes léehet egy esetleges Suns-Spurs párharc is.
Azért dúrva,hogy ynugat mennyivel erõsebb..de remélem keleten rácáfolnak ésmajdmegizzasztják a Boston-Detrot kettõst:-)Az lenne szép,ha 6-7 mmeccsekre kényszerítenék õket.

Go Jeff Go!!!!

GTheo
Lakers megint elsõ nyugaton 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

banok
NBA Sunday
most: Raptors-Pistons
utána: Lakers-Spurs

TVUPlayer - atdhe 65323

Earl Boykins (165 cm) és Nate Robinson (175 cm) ...

Fisherman\'s Friend

mateus33
"A Clippersben a magyar származású Nick Fazekas karriercsúcsot ért el 18 pontjával."

érdekes volt az este; Gilbert, Elton, Pau and Dirk are back.

Fisherman\'s Friend

Fisherman\'s Friend

mateus33
Fasza kis meccs volt ez a Suns-Boston.
Rondo ahogy elment Nash mellett, na az látványos volt. De volt még jópár szép jelenet.
Mondjuk érdekes, h a TV-s meccseken a Suns nem szerepel vmi jól (lásd Detroit ellen pár hete).

grizzly21
es tenyleg!😊 nem semmi, sztem o azert ilyen cserenek ottmaradhatott volna nba-ben, nem volt egy szar

ProGabe
óóó,dehogynem!õ volt a bulls legjobbja! 😊

box-score

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

grizzly21
😞( meg ilyen satirozott fleer-es all star kartyan is megvolt mikor meg altalanosba jartam, te jo eg mikor volt az mar😞(

pont az olvastam valahol h pont neki ment egyáltalán valahogy 😊
N1ggA
<#rinya><#rinya> Pedig õ volt a kedvencem (?) <#vigyor3>

Spread De Love!

Haverod, C-Webb vissszavonul. Ejejj, nem jöt össze neki a gyûrû.

Fisherman\'s Friend

igen így már a dallas gyengébb lett, jóval, de szerintem 99% hogy most a lal megveri a gsw-t.

MrSpock
Dallas is verhetõ fõleg Nowitzki nélkül õ most pihen vagy 2 hétig.
Fõleg,hogy most legyûrték a Lakerst.

Go Jeff Go!!!!

zoltan93
Ma olvastam metro ujságot, és ilyet látok benne: "A pistons legyõzte a bulls-t és ezzel immár 7. alkalommal beverekedte magát a rájátszásba az észak amerikai hokiligában(NHL)" ja és még ott volt az eredmény is.

Egyébként mi van Nowitzki-vel? éjfél körül láttam, elég csúnyán érkezett le.

Most nézem hogy a nyugati PO esélyes csapatoknak milyen meccseik vannak még hátra és hát hogy is mondjam a GSW-nak nagyon durva 7 meccse lesz zsinórban
Sun 23 @ LA Lakers 6:30pm
Mon 24 vs LA Lakers 7:30pm
Thu 27 vs Portland 7:30pm
Sat 29 @ Denver 6:00pm
Sun 30 vs Dallas 6:00pm
Tue 01 @ San Antonio 5:30pm
Wed 02 @ Dallas 6:30pm

ebbõl talán a porland ami a többiekhez képest nem annyi vészes de õk is tudnak meglepetést okozni...

KG21
99-es csikágó??? Kornélnak biztos nem ment be semmi 😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

ez eszembe sem jutott 😄
"Miami was just five points off the NBA record-low since the shot clock was introduced in the 1954-55 season, Chicago's 49-point effort against the Heat in April 1999."
picsába, nem jött össze a rekord 😄😄

Fisherman\'s Friend

zaki
96-54, úristen... 😄
Nem is tudom, sztem ez vmi negatív rekord, vagy nagyon közeli... :S

a Miaminak sikerült marha sok pontot dobni, ilyen látványosan feladni az idényt, over...

Fisherman\'s Friend

Pethy23
Nem volt nehét kitalálni hogy ez nagyon nehéz meccs lesz, bobcats ellen is csak 11.et dobott T-mac. Össze kell szednie magát!