11113
\'NBA\'
  • webibebi
    go cavs:P
  • GTheo
    Hajrá Lakers ;]
  • grizzly21
    hat igen, a jo meccs a legfontosabb:)

Egyebkent: Rondo sem semmi, mar a playoffban neztem, hogy az egyik legjobb PG lehet belole, szerintem mar most az, es ha igy folytatja, akkor a igazi nagy nev lesz belole is
  • Doktor Lucsok
    hullámvölgyben vannak ez tény, és ahogyan ez lenni szokott elkezdték leírni őket pont ezért gondolom, hogy most nagyon szeretnék megmutatni, hogy van esélyük a bajnokság megnyerésére és ez bizonyítandó lenyomják a keltákat,
    de ne nekem legyen igazam, mert KGre ráférne még egy gyűrű, Kobenak úgy is van már három, és van még jó pár jó éve, hogy összehozzon még egyet-kettőt
    a lényeg legyen egy faja meccs a nem túl update késő esti zabáláshoz!
  • grizzly21
    nem akarom elkiabalni, de a Lakers mostanaban nem sokat mutat. nehany napja gyakorlatilag Wade egyedul vert meg oket, Kobe sem volt versenykepes vele szemben, nemhogy a tobbi Laker. Nekem ugy tunik, hogy Wade el tud vinni egyedul egy meccset, Kobe pedig hiaba a legjobbja a liganak, valahogy nem..
  • banok
    Lakers
  • grizzly21
    remeljuk nem igy lesz, en addig minden Boston meccset eloben nezek, amig ki nem kapnak, ugyhogy remelem sokszor kell meg fennmaradnom:)
  • Doktor Lucsok
    Szerintetek ki nyer?
    A Celtics az esélyesebb, ráadásul nekik most az is kedvez, hogy a Lakers hullámvölgyben van. Valamiért nekem mégis az az érzésem, hogy a Lakers nyer utolsó-másodperces-szoros-meccsen, lehet ezt csak a sok mákos bejgli mondatja velem...
  • banok
    ma van a nagy meccs!
    Lakers-Celtics!!!!
  • Doktor Lucsok
    wiki
  • grizzly21
    33
    1971-72 Lakers
  • John Cena
    mennyi a győzelmi sorozat a rekord?? azt tom hogy Lakers tartja
  • banok
    Celtics 19 győzelemmel nyomja zsinórban.
    holnap a Lakers ellen folytathatják a Staplesben.
  • grizzly21
    aki meg nem fekudt le, annak ajanlanam:
    myp2p Celtics vs 76ers
  • Matt07
    Hawks vs. Pistons

enjoy :)
  • ProGabe #8616
    loooool

T-Mac hogy röhög. a kommentátor meg "csak 10 év és túl is teszi magát rajta" :D
  • John Cena
    nem egészen NBA de érdekes
    jutáb
  • John Cena
    érdekes bryant 40pont fölött dob és akkor veszít a lakers..:S
  • John Cena
    néztem a statisztikát és néztem nagyot:D asszem 7triplából 5-öt be szórt:D
  • Doktor Lucsok
    he is ballin' right now!
  • banok
    Brandon Roy - 52 pont
    és nyert a Portland a Suns ellen.
  • John Cena
    XD kegyetlenül kegyetlen jjóó:D:D
  • zaki
    régi szép idők :D
  • Carloska
    nálam a best of még mindig ez XD

• mateus33
    Na a Cavs-nak csak nem sikerült...
  • Matt07
    Tracy McGrady came back, the Rockets led by as much as 22, and even with a few tense moments in the fourth quarter, they had little trouble holding off the Golden State Warriors, 119-108 before 19,276 on Friday at Oracle Arena.

In his first game back after missing seven to rest his sore left knee, McGrady had his season highs for assists (9) and rebounds (10), and scored 24 points, playing 34 minutes without showing any difficulty with the knee.

• mateus33
    Nagy játékos. Ez a Suns nyerhetne már egy bajnokságot lassan:D
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
  • Doktor Lucsok
    Shaq és Jrich nem is játszott, bár ugye ki tudja mit jelentett volna ez...
  • banok
    ehhez képest most kikaptak a Lakerstől. Ráadásul Nash nem örül a tradenek.
  • Doktor Lucsok
    tekk
  • grizzly21
    Wow az igen. J Rich, Stoudemire, Nash, Shaq, Hill, Barbosa szerintem ennyi eleg lehet, hogy most ok nyerjek a playoffot...orulnek neki (bar az se lenne baj, ha megint a Bostone lenne:))
  • Doktor Lucsok
    In the latest move in their ongoing makeover, the Suns traded Raja Bell and Boris Diaw to the Bobcats on Wednesday as part of a deal for Jason Richardson.

jóreggelt:)
  • banok
    Pistons-Portland
  • Doktor Lucsok
    még pénteken:

The Knicks completed a wild day of trading on Friday when they sent Zach Randolph and Mardy Collins to the Clippers for Tim Thomas and Cuttino Mobley. The deal comes less than two hours after Donnie Walsh traded Jamal Crawford to the Warriors for Al Harrington. Both deals were made to clear salary cap space for the summer of 2010 for when LeBron James becomes a free agent. The contracts of Harrington, Thomas and Mobley all expire in two years which will put the Knicks in position to make a run at James, the most coveted free agent since Shaquille O'Neal left the Orlando Magic to sign with the Los Angeles Lakers.
  • banok
    klikk
  • mateus33
    Nem gyenge!
  • Rockynhooo
    mai Pistons-Suns meccset tudom valahol nézni ?
  • Doktor Lucsok