11113
-
#8751 jo ez igaz, de nem hiszem hogy direkt hagyna ki oket:) minden meccsen latszik rajta, hogy hajt mint az allat..szerintem sokat megtesz, megse nagyon jon ossze neki.. -
fulopzizou #8750 Nem igazán értek egyet! Iverson dobó százaléka szörnyű Detroitban a denveri százalékhoz képest. Rohadt sokszor nagyon szar meccseket hoz. pl. 6\16 4\12 mezőnyből stb... Jah és az assist átlaga is sokat csökkent: 2.0-át tavalyhoz képest :S
A másik h mondtad h Carmelo nem olyan jó játékos, ezzel sem értek teljesen egyet. Idén nem jó, DE előző években voltak aránylag erős statisztikái. -
#8749 Iverson egyedul nem tud csodat csinalni nem tudom mit vartok tole..a pistonsban kioregedett szarokkal van korulveve, a nuggetsben carmelo 1 ember de o sem valami nagy jatekos..egyedul nehez gyurut nyerni, Kobe se tudott -
#8748 pedig jok az assistjai, ha kell passzol, es amig jol dobol nem kell passzolnia. Most is abbol volt a baj a spurs ellen, amikor passzolt es elbasztak, o altalaban bedobta -
#8747 nem is tudom már ki mondta de benne az igazság: "Iversonnal az a baj ,hogy 33éves korára sem jött még rá ,hogy a kosárlabda csapatjáték" -
fulopzizou #8746 Észrevettétek h Iverson akárhova megy a csapat gyenge lesz? Alig van hátra a karrierjéből és nincs gyürüje.
1. Philadelphiaban 2001 óta nem ért el semmit sem (akkor is csak a döntőig jutott) érthető h eltradelték..
2. Denver. Azt várták tőle h ő meg Carmelo majd a mennybe viszik a cspatot. Első évben éppen 8. helyen playoff. PO elsö körében kisöpörték őket. Kövi évben trade...
3. Detroitban azt remélték h új színt hoz a befásult csapatba. Ez megis történt, csakhát még gyengébbek mint voltak. egyre zuhannak lefelé a tabellán (jelenleg 7. hely) Lehet h Billups-szal kicsit fásult volt a csapat de Iverson tönkretette:(. Jah a Denver meg szárnyal és még tartják magukat a 2. helyen.
Én sajnálom A.I.-t és h mért van ez azt a fene se tudja. Talán nem csapat játékos? Túl öreg? Bomlasztja az edzést:)? Komolyan mondom ha ez igy marad idén, jövöre nem talál majd csapatot magának:S... -
Doktor Lucsok #8745 -
fulopzizou #8744 Chandler megbukása tuti szándékos:P Nem akarta ott hagyni a Hornets-et:D -
Doktor Lucsok #8743 ahogyan nézem az NBA1.hu-n most kivételesen nagyon uptodatek a hírek, szal ha valaki inkább magyarul olvasná a történéseket, az megteheti ott. -
Doktor Lucsok #8742 The Oklahoma City Thunder rescinded their trade with the New Orleans, sending center Tyson Chandler back to the Hornets.
Chandler failed a physical Wednesday, and the Thunder backed out of the deal that sent Chris Wilcox, Joe Smith and second-round pick DeVon Hardin to New Orleans.
na, hát ez akkor nem jött össze... -
Doktor Lucsok #8741 Chicago traded F Andres Nocioni, F-C Drew Gooden, F Cedric Simmons and F-C Michael Ruffin to Sacramento for C-F Brad Miller and G-F John Salmons.
L.A. Lakers traded C Chris Mihm to Memphis for a future draft pick.
Sacremento traded F-C Michael Ruffin to Portland for F Ike Diogu. -
Doktor Lucsok #8740 T-Macnak sajnos már kakukk, tönkre tették a sérülések, szerintem nyáron elcseréli a Houston... -
fulopzizou #8739 McGrady out for season, will have microfracture surgery
Ez a baj a Houston-nal, mindig megsérül vki és tönkreteszi a szezonjukat. Pedig meghatározó lehetne a playoff-ban is egy egészséges T-Mac-kel meg a többi rakétával.. -
Doktor Lucsok #8738 Oklahoma City traded Joe Smith and Chris Wilcox to New Orleans for Tyson Chandler and the rights to DeVon Hardin. -
#8737 jaja, szerintem is -
#8736 Huhh de áz, még jó h nem maradtam fent... Nem csoda h bealszik az ember, ha semmilyen kommentár sincs abszolút.
A zsákolóverseny jó volt, bár sztem Rudy többet érdemelt volna. -
#8735 nem volt
nba tv world feed, tehát kommentár nélküli. tnt-nek nem kicsit tudtam volna örülni. így szar volt a hangulat. bár a sport2-n lévő vágott változat is szar volt ilyen szempontból
ami érdekesség volt, az kimerült abban, hogy láthattuk a külföldi tv-sek bejelentkezéseit a meccse előtt. odamentek, felvették a maguk kis szövegét, aztán utána láthattunk egy táblázatot az időbeosztással, hogy mikor melyik ország felvett anyagát adják le. egy kis kulisszatitok :) -
#8734 pedig eredeti kommentárral a legjobb. -
#8733 angol kommentar se volt? -
#8732 volt, aki nézte?
én a második negyed közepe felé bealudtam. azért ennyire nem kéne leszarni a nézőket, hogy kommentár nélkül adnak le egy all-star gálát. oké, én tudom, hogy ők megkapják a wolrd feedet, de ha a super bowlra el tudnak menni, akkor itt miért nem tudnak befáradni a stúdióba?
ilyen kevesen nézik az NBA-t azok közül, akiknél be van szerelve a "mérőműszer". bezzeg ha győzike labdázna... -
#8731 oke, de szerintem meg a sok buzi focirajongot is jobban erdekelne mondjuk egy zsakoloverseny, mint hogy 9 helyett napi 10 focimeccset adjanak le -
#8730 az előbb írtam, hogy miket néztem, nézek. szerinted ezt nem tudom? :|
sport 1 talán még soha nem adott mást élőben a meccsen kívül, ezért írtam, hogy nem volt mit adniuk -
#8729 az all star gala 3 napos, nem csak a nagymeccs van -
#8728 Úgy legyen, de a műsorújságjukban (netes) nincs benne, a szombat hajnal 2 volt benne.
Viszont az tény, h most fogják játszani a mecccset, csak kérdés, h leadja-e a Sport1?! -
#8727 nem tudom, hogy volt-e az utóbbi években H.O.R.S.E., mert én most akadtam rá először
az a lényeg, hogy 3-an vannak és teljesen szabadon választott módon kell kosarat szerezni. ha a következő nem tudja megismételni, akkor veszít egyet az 5 lehetőségéből
van, hogy ülve próbálják bedobni, a lelátótól (streetball pálya szerűség), palánk mögül, stb. a kommentátoroktól közben jön az "áldás" rendesen
"Aiiiiiiiiiir baaaaaaaalllll"
komolytalan az egész, épp ez a jó benne. eleve a "trófea" is amit a nyertes kap egy szar vicc
na most jön a dunk contest -
#8726 lol
ma lesz a meccs, tehát nem volt mit adniuk, nyugi van. ma 2:00-kor sport1, eredeti kommentárral
nah, lejött a 3PT, a Dunk, a Skills Challenge és a Shooting Stars :) -
#8725 Nem semmi, újfent átb*sztak, pedig most is hogy reklámozták, nevetséges...
Hihetetlen, hogy egy fociösszefoglaló 4. ismétlése is fontosabb mint egy NBA All-Star gála... -
#8724 mert basznak ra...nem ertem ma is csak foci van..
de engem nem erdekel letoltom HD-ban, meg a kommentar is jobb -
#8723 A Sport1-en miért nem adják le élőben ahogy reklámozták? -
#8722 Oh Marion-t nagyon szerettem de kellett a Heat-nek egy erős Center :) -
Doktor Lucsok #8721 The Miami Heat and Toronto Raptors completed their long-discussed trade Friday, with the Heat sending forward Shawn Marion and guard Marcus Banks to Toronto in exchange for forward/center Jermaine O'Neal and guard Jamario Moon.
az első... -
#8720 így előre azt tudom mondani, hogy a CCTV5 biztosan adja. És igen a TNT adja odaát az egész hétvégét. TNT streameket majd a rojadirecta.com-on kell hesszelni. -
#8719 Valahol lehet majd nézni az all star gálát élőben? (online)
Én utánanéztem és láttam valami tnt tv és facebook -
deng09 #8718 ELADÓ!!!
Több száz DVD-nyi NFL és kosárlabda video. Klasszikus meccsek, Super Bowlok, Al-Star gálák és sok minden más.
Lista: http://dunking.uw.hu
Ha érdekel a dolog, akkor email-ben vedd fel velem a kapcsolatot!
[email protected] -
#8717 jo meccs volt, de azert a birok bekaphatjak -
#8716 :Dvan bennük közös..
mindkettő fekete:D -
#8715 erdekes, hogy Chamberlain is a Knicks ellen dobta a 100at -
#8714 Kobe Bryant, a Los Angeles Lakers sztárja 61 pontot dobott a New York Knicks otthonában 126-117-re megnyert NBA-mérkőzésen, ezzel rekordot döntött.
„Már az is áldás, ha azt csinálhatod, amit szeretsz, nem beszélve az ilyen pillanatokról" - magyarázta Kobe Bryant, miután 61 pont szórt a New York Knicks otthonában 126-117-re megnyert találkozón, és ezzel több rekordot is felállított.
Az élre kívánkozik, hogy rajta kívül senki sem termelt ennyit a Madison Square Gardenben. Az eddigi csúcsot a helyi Knicks kiválósága, Bernard King tartotta 60-nal (1984), míg vendégként ezt megelőzően a chicagói Michael Jordan szerezte a legtöbb pontot, szám szerint 55-öt, még 1995-ben. Bryant 61 pontja az NBA mostani szezonjának eddigi legjobb teljesítménye is egyben.
A tavalyi idény legértékesebb kosarasának (MVP) amúgy is kiválóan megy a Madison Square Gardenben, ötödször jutott 40 pont fölé a világhírű csarnokban, továbbá kivételes pályafutása során ez volt a 24. olyan mérkőzése, amikor 50 pont fölött zárt.
Az egyéni rekordja egyébként 81 egység, ezt a Toronto Raptors ellen jegyezte 2006 januárjában, és ezzel második helyen áll a vonatkozó örökrangsorban. A csúcsot Wilt Chamberlain (1962) tartja kereken 100 ponttal.
-
#8713 ez bolond :D -
#8712 szevasz:D bryant:D