NBA

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GTheo
111 - 104re nyert a Lakers 😊

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

John Cena
na ma Lakers - Jazz remélem a Lakers megtudja oldani nem tudom hiányzik e bryant de illõ lenne nélküle is nyerni otthon ha nem játszik

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

grizzly21
Tudtok valahol pesten egy boltot, ahol lehet jo minosegu Spalding labdat venni ? Elegge elkopott a regi😞

remélem kiesik a rohattSpurs...

Fisherman\'s Friend

grizzly21
a francba!😊
Viszont bizzunk a Hornets-ben!

Tayshaun Prince

Fisherman\'s Friend

grizzly21
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
azta..elismerem most jol jatszott LJ ... bar nem orulok a meccs eredmenyenek, nagyon nem

MrSpock
Kobe sérülése nemigazán tett jót,na meg a sok eladott labda az elsjén.
A végén is lett volna sansz,de azért a bírók is sokat beletettek a hazai pályába!Fõleg amikor Gasolt,és Kobet egyszerre döntötték fel..ott lehetett volna fordulópont a végén,de befújták és 2 pont lett.
persze a hosszabításban nemjött összemár semmi.
Fisherre kellett volna játszani a labdákat,elkapta a fonalat a végén.
Mindegy hozni kel a hazait.
Azért bírtam Török Petya beszólásást,pedig õ a Utaht hozta ki végsõ gyõztesnek,de megjegyezte..Ez a "nagyszerûen" játszó Utah,Los Angelesben hatalmas zakót fog kapni!Ez kissé irónikusan hangzott..szerintem õ sem volt elégedett azért a bírók téynkedésével:-)
Remélem most igaza lesz!

Go Jeff Go!!!!

John Cena
Gm. 5: Wed., May 14: at L.A., 10:30 p.m. ET (TNT)
Gm. 6: Fri., May 16: at Utah, TBD (ESPN)
Gm. 7*: Mon. May 19: at L.A., TBD (TNT)

ha nyeri a hazait a Lakers akkor 4-3 tovább azt csókolom bár jó lenne ha gm5-6 meg nyerné azt 4-2-re vége!

John Cena
faszom 2-2 de nézem NBA-n a meccs statisztikát háát.. Kobe 103pontos kísérletébõl 1 bement.. ennyit nem kelett volna próbálkoznia ha nem megy neki szerintem:/ 5-6meg áll azt kész:S de ááá m1 2-2 remélem 4-3 vagy 4-2 lessz alakersnek most úgy to mvissza mennek Los Angelesbe!

GTheo
Én is remélem hogy nem súlyos, tegnap reggel néztem a 3dik meccset, este a 4diket, a 4dikrõl hiányoztak a 2. félidõbeli Kobe betörések nagyon.
Picit jobban kellett volna büntetõzni, és máris meglehetett volna a meccs :\

Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]

zaki
Hát... A sírból hozta x-re a meccset a Lakers, de a hosszabbításban nem ment... Remélem nem súlyos Kobe sérülése, 3 nap múlva már tud játszani rendesen, mert a meccs végén már csak szenvedett...

GTheo
Ott ment el a meccs hogy Kobe megsérült 😞
5 pontot dobott talán az utsó negyedben + a hosszabbításban...

Barátom kandában él (most is beszélek vele). Vagyis jólinformált vok NBA-ban.
Az Utah - Lakers meccs meg..., Kobe kapott rendesen. :\
GTheo
Mindenki a TV elé, UTAH - LAKERS 😊

grizzly21
"Van a kis hazugság, a közepes hazugság, a nagy hazugság meg a statisztika." Churchill

banok
a nézettségi adatok nem ezt mutatják.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

ProGabe
na ez az!hogy a fenébe népszerûbb a hoki,mint a kosár?még a legutolsó falu legfiatalabbja is tudja ki az a "májkül dzsorden",míg ugyanez egy "véjn greckirõl" már nem mondható el
arról nem is beszélve,hogy enyhén szólva is többen kosaraznak,mint hokiznak.mind hobbi,mind profi szinten.plusz a kosárcsapatok szurkolótábora biztos,hogy jóval nagyobb,mint a hokié

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

banok
én nem NHL-re értettem hanem egyetemes jégkorongra.

Rockynhooo
nekem a Dákszom kiesett szal má leszarom NHL-t :\
mondjuk Denver is kiesett NBA-bõl , de Lakers szimpatikus csapat, szal lenne kinek szurkolni ^^

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

John Cena
azért adják lehet mert ugye fel jutottunk az ELIT ligába azt "ismertetik" velünk a szabályokat😄 bár NHL szabályok másabbak mint a rendes Hoki nemzetközi meccsek hát NBA-nek most én is jobban örülnék ha azt többet adnának de hokinál sajna most a 2kedvencem csatázik😛😊

Rockynhooo
áhhh nem hinném ,hogy az NHL népszerûbb lenne mint az NBA , ha igen akkor nagyon megle.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

grizzly21
2. ezt nem nagyon hiszem
1. ezt igen de pont azert mert jobb is

banok
1) igen olsóbb
2) itthon a jégkorong népszerûbb jelenleg mint az NBA

ProGabe
a #8093-es hsz miatt!

el sem hiszem,hogy ma végig élõben fogja adni a meccset a sport1!persze a heti 4 hokimeccs!azt orrba-szájba nyomatják!az ennyivel olcsóbb,mint egy többmeccses NBA licenc,vagy mi?na mindegy,ezt a kört már sokszor,sokan lefutották :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

John Cena
Szintén ki jön😄

grizzly21
ezt en sem tudom de irritalo

zaki
Nekem is... De csak itt... 😄

Tényleg ez mi, mért jön be?
You are not allowed to use this script from that domain.
John Cena
milyen link?😄 én nem látok semmit😄

zaki
1-2 ember gyakorlatilag semmit se csinált. Ha Gasol vagy Odom hozta volna a formáját, meglett volna a meccs. Na mind1, majd holnap...
Borzalmasan játszott a Lakers.

Nektek is bejön vmi link, mikor a topicra nyomtok? :s

John Cena
Én is azt akartam😄

MrSpock
Nyugi nemkell parázni a következõ mecs a mienk!:-)
Ez olyan erõfelmérõ volt,és hogy tudja a Lakers mire számítson Utah-ban!
Aki látta a meccset gondolom érti mire céloztam.(bírók)
Vagy talán én szerettem volna csak a Lakers gyõzelmét jobban?:-)

Go Jeff Go!!!!

John Cena
2-1 a lakersnek esküszöm félek😄

zaki
Holnap 10:45-kor Utah-Lakers 3. meccs!
Vasárnap este meg a 4. meccset nyomják élõben! 😄

mateus33
nba.com-on minden fent van. Ide nem szoktuk beírni.

trick daddy
mennyi lett a mecs vége ?? sajnos lemaradtam róla 😞

John Cena
okokXD

zaki
Orlando-Detroit meccs eredményét ne írja be senki plz, meg akarom nézni az ismétlést, ha elaludnék a meccsen! 😄

John Cena
na egyenlõre itt az igazság😛XD

grizzly21
azert a Cavs tavaly csak elment a dontoig (meg ha ott eselyuk sem volt)
hat igen, akarmi lehet, mert 2 jo csapat kozul barmelyik tovabbjuthat. En most nagyon bizom a Celtics-ben, nem nyertek Playoff-ot 1984 ota ha jol tudom..de ha nem a detroit/san antonio nyer akkor nincs nagy baj😊

GTheo
De idegenben mindig szívnak 😄
És eddig még nem nagyon kaptak nagy csapatot... Konferencia Döntõben ha megkapnak egy Detroitot ott már akármi lehet.

grizzly21
Boston nem nagyon kapott ki meg ebben a playoffban otthon😊

trick daddy
kicsit csúnyány kikapot a jazz a lakers-töl XD a jazz-nek a 4. negyedben semi pontszerzése sem volt jóformán kirlenko is az utolsó személyiét egyböl érvényesitette hogy csak lemenyen XD és boozer is azé még mindig jól játszik d.fisher

Fisherman\'s Friend

John Cena
ezt várom én is😊

MrSpock
Végülis annyiban jó ez a Lakers,hogy nem pánikolnak be,ha esetleg szorosabb az eredmény.
Szerintem Utah-ból is hoznak meccset,ha a Houstonnak sikerült,akkor nekik is fog.Hazai pályán a Staples centerben,meg nemfognak veszíteni az tuti!Én a "szakértõkkel" ellentétben 4:0,vagy 4:1-et tippelek.

Go Jeff Go!!!!

John Cena
Bryant 38pontot szórt.. csórikám..XD 1-0 a lakersnek Bsoton meg eléggé elverte otthon az Atlantát 99-65-re

grizzly21
errol van szo!

John Cena
ez érdekes😄