NBA
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Fisherman\'s Friend
Fisherman\'s Friend
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A végén is lett volna sansz,de azért a bírók is sokat beletettek a hazai pályába!Fõleg amikor Gasolt,és Kobet egyszerre döntötték fel..ott lehetett volna fordulópont a végén,de befújták és 2 pont lett.
persze a hosszabításban nemjött összemár semmi.
Fisherre kellett volna játszani a labdákat,elkapta a fonalat a végén.
Mindegy hozni kel a hazait.
Azért bírtam Török Petya beszólásást,pedig õ a Utaht hozta ki végsõ gyõztesnek,de megjegyezte..Ez a "nagyszerûen" játszó Utah,Los Angelesben hatalmas zakót fog kapni!Ez kissé irónikusan hangzott..szerintem õ sem volt elégedett azért a bírók téynkedésével:-)
Remélem most igaza lesz!
Go Jeff Go!!!!
Gm. 6: Fri., May 16: at Utah, TBD (ESPN)
Gm. 7*: Mon. May 19: at L.A., TBD (TNT)
ha nyeri a hazait a Lakers akkor 4-3 tovább azt csókolom bár jó lenne ha gm5-6 meg nyerné azt 4-2-re vége!
Picit jobban kellett volna büntetõzni, és máris meglehetett volna a meccs :\
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
5 pontot dobott talán az utsó negyedben + a hosszabbításban...
Az Utah - Lakers meccs meg..., Kobe kapott rendesen. :\
arról nem is beszélve,hogy enyhén szólva is többen kosaraznak,mint hokiznak.mind hobbi,mind profi szinten.plusz a kosárcsapatok szurkolótábora biztos,hogy jóval nagyobb,mint a hokié
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mondjuk Denver is kiesett NBA-bõl , de Lakers szimpatikus csapat, szal lenne kinek szurkolni ^^
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
2) itthon a jégkorong népszerûbb jelenleg mint az NBA
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
el sem hiszem,hogy ma végig élõben fogja adni a meccset a sport1!persze a heti 4 hokimeccs!azt orrba-szájba nyomatják!az ennyivel olcsóbb,mint egy többmeccses NBA licenc,vagy mi?na mindegy,ezt a kört már sokszor,sokan lefutották :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Borzalmasan játszott a Lakers.
Nektek is bejön vmi link, mikor a topicra nyomtok? :s
Ez olyan erõfelmérõ volt,és hogy tudja a Lakers mire számítson Utah-ban!
Aki látta a meccset gondolom érti mire céloztam.(bírók)
Vagy talán én szerettem volna csak a Lakers gyõzelmét jobban?:-)
Go Jeff Go!!!!
hat igen, akarmi lehet, mert 2 jo csapat kozul barmelyik tovabbjuthat. En most nagyon bizom a Celtics-ben, nem nyertek Playoff-ot 1984 ota ha jol tudom..de ha nem a detroit/san antonio nyer akkor nincs nagy baj😊
És eddig még nem nagyon kaptak nagy csapatot... Konferencia Döntõben ha megkapnak egy Detroitot ott már akármi lehet.

Fisherman\'s Friend
Szerintem Utah-ból is hoznak meccset,ha a Houstonnak sikerült,akkor nekik is fog.Hazai pályán a Staples centerben,meg nemfognak veszíteni az tuti!Én a "szakértõkkel" ellentétben 4:0,vagy 4:1-et tippelek.
Go Jeff Go!!!!