11113
-
Doktor Lucsok #8711 stb. -
#8710 81-től messze volt
Nem semmi meccs lehetett... :d -
Doktor Lucsok #8709 61 -
Doktor Lucsok #8708 az viszont kurvanagyszívás, hogy "Bynum out 8-12 weeks" -
#8707 Uhh ez igen 61pont!Ketten Gasol-lal 92 pontot dobtak!Ez azért nemsemmi,szerintem kicsit bedurvultak,mert mostanában volt pár utolsó pillanatban elvesztett meccs! -
Doktor Lucsok #8706 Kobe megkente a Knickst...
-
wright #8705 Nem tudja vki mi van az nba1.hu-val? -
#8704 idén nem lesz olyan Paul Gasol szintű trade. -
#8703 a Bostonnak szurkolok iden is, de ez a Perkins egy beteg fasz -
#8702 Na éjféltől elkezdték adni a meccset, bár azt nemtom h benne volt-e a műsorújságjukban, csak lefekvés előtt kapcsolgattam még a TV-t, s megláttam. Mondjuk félidőnél tovább nem is bírtam :D -
#8701 nagyon sajnálom azt h nincs lehetőség pl. az ESPN-t nézni mert a sport1-2 minden fontosabb az NBA-nél :( kíváncsi leszek az all star gálára h mennyit látunk belőle.. -
#8700 Ez van, minden "szar" fontosabb mint egy NBA meccs. Nem nagyon pörögnek rá erre a témára amúgy sem, de az ilyenekkel meg főleg nem érnek el sikert azoknál akik szeretik a kosarat. -
#8699 meg a másik nézem h vmi pókeres adás van helyette és hallgattam h vmi január 5.-i versenyről van szó.de ma már 29.-e van könyörgöm :s -
#8698 én is mert elég jól megy nekik,Magic meg Hawks 2 szép győzelem,plusz szeretem nézni Wade játékát :) -
#8697 Jah, de tényleg nem értem, hogy ezt nem veszik észre?! Nem egy szaros 100. ismétlésről van szó!
Írtam is nekik, hátha elolvassák aztán gyorsan átkapcsolnak:D
Én is kíváncsi lettem volna a Miami-ra. -
#8696 volt egyszer ilyen hiba mavs-clippers meccs helyett adtak vmi mást,de akkor nem nagyon érdekelt mert egyiket sem kedvelem annyira.de így h idén először adnának Miami meccset..ezen nagyon kiakadtam -
#8695 Azért ekkora hibát nem igazán engedhetnének meg maguknak.
A Sport2őn is inkább ismétlik a magyar-német kézimeccset, miközben még nemrég ment le élőben... -
#8694 igen,emiatt basz szét az ideg :| miami a kedvencem és pont ehelyett van vmi faszság :| -
#8693 Ez jó: 17:45től adják elvileg a Heat-Wizards meccset a Sport1-en, most is reklámozták pár perce, ehhez képest már 18óra van..:D -
Doktor Lucsok #8692 Kíváncsi vagyok, h mi fog történni február 19ig a trade deadline-ig, annyi a pletyka hogy csak na! -
#8691 S.O'Neal msotanába ilyen jól büntetőzik?:o 10ből 9-et bedobott -
#8690 thx!!! -
#8689 feb 15 -
#8688 all star gála mikro lessz vagy már volt??:S -
Doktor Lucsok #8687 ápr.15.
kb.jún.5.jún.18.között -
lac556 #8686 meddig tart még az alapszakasz? meg a nygdőntő mikor lesz? ugy tudom máj ba de pontos dátumot nemtud vki? -
#8685 Redd has torn ligaments, will miss rest of season
MILWAUKEE (AP) -- Just when that silky smooth jumper of his was starting to fall just the way Michael Redd likes it, the Olympian's injury plagued season came to an abrupt and frustrating end.
The Milwaukee Bucks' leading scorer will miss the rest of the year with torn ligaments in his left knee.
:( -
#8684 ezt a reklamot lattam meccsek kozben is, jopofa:) van meg nehany ilyen -
Doktor Lucsok #8683 haverotok :C -
#8682 de jó kép -
#8681 ez jóóó:D -
Doktor Lucsok #8680 -
Doktor Lucsok #8679 -
Doktor Lucsok #8678 -
Doktor Lucsok #8677
The last question at Alonzo Mourning's retirement news conference came from the front row.
"So, Alonzo," said his wife, Tracy, "what are you going to do with all of this spare time you have?"
"Sweetheart, I think we've already talked about that," Mourning said with a smile.
"I want it on record," Tracy said.
"Well, I'll wash the dishes and take out the trash and clean the windows," Mourning said. "Whatever you want me to do, dear."
So it's official: Mourning's calling it quits. He'll do chores and play with his two kids and work on his golf game and promote his charitable causes. But after 15 seasons and countless career comebacks, he's done chasing championships. -
#8676 Csak hogy döntetlen legyen: Orlando :D -
#8675 Boston nyer -
#8674 szerintem boston -
Doktor Lucsok #8673 szerintem most (sajnos) a magic fog nyerni... -
lac556 #8672 mai orlandi celtic re ki mit tippel?