11113
\'NBA\'
  • zaki
    :D

Amúgy én nem fogadnék a Lakersre ezek után még 200ft-ba se... :S
  • Rockynhooo
    nem yol nézed a dolgokat... mindent sörben kell számolni nyáron.
  • KG21
    annak aztán van értelme, semennyiből semennyit... gratula
  • John Cena
    200 ft ból csináltam volna 1250-etXD
  • grizzly21
    hat ja, szerintem meg kevesebb az eselyuk, nemhogy ilyen szar szorzoval rajuk fogadni:)
  • mateus33
    Inkább elittad volna azt a pénzt :D
  • John Cena
    5meccsen a Lakersre 1.24 szorzót adnak fogattam réájuk meg 1-2 EB meccsre4:)
  • Doktor Lucsok
  • John Cena
    úgy lessz sajna:( 4-2 re ki fog kapni a lakers:S
  • grizzly21
    csak hogy a tobbiek ne olvassak az ezalattit, ha meg nem lattak:

SPOILER ezalatt

.

---------------------------------------------------------------------------
  • banok
    ez eldőlt.
  • gotchaaa
  • zaki
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én néztem élőben, első negyedben tönkreverték a Bostont, 35 pontot dobott a Lakers, aztán szép lassan leeresztettek, mint egy lufi... Ennyi volt, következőt talán hozzák, aztán kikapnak a kövi meccsen...
  • Doktor Lucsok
  • gabistar
    Sziasztok! Ajánlom mindenkinek a www.goallineblitz.works.hu oldalamat, ha szeretnél megismerni és majd játszani egy jó kis amerikaifoci manager játékkal. Itt találsz teljesen magyar nyelvű leirást a játék regisztrációjának első lépésétől a játék kezdetéig. Érdemes kipróbálni. Valamint a játékhoz tartozó forumot, ami www.forum.goallineblitz.works.hu oldalról érhető el. Itt teheted fel kérdésedet a játékkal kapcsolatban, valamint tippeidet, tapasztalataidat is itt oszthatod meg a többiekkel. Lesz AVATAR verseny is.
  • grizzly21
    asszem nyert a Boston!
  • 5w0rdf15h
    Hát bassza meg h tudták elbaszni 24 pont előnyről.......PFFFFF
  • N1ggA
    A mai meccse eredményének tudatában kijelentem: Nagyon jó, nagyon jó!!!
  • mateus33
    Garnett mostanság nem az az ellenállhatatlan emberke mint megszoktam, mi lehet vele vajon?!
    Másik oldalon Gasol se produkál olyan sokat.
    Ezen az utolsó meccsen meg sokan tudásuk alatt játszottak sajna. Na majd a köv. meccsen..:)
  • banok
    Erről a Terry Porterről van egy kártyám mikor még a Minnesotában játszott.
  • John Cena
    no szóóóval egyenlőre minden úgy megy ahogy kell:)
  • Doktor Lucsok
    hehe most meg lett ilyen is, link
  • Doktor Lucsok
    április végétől megindult a gyengén teljesítő csapatoknál az edzők kirúgása (blabla), új edzők:

Vinny Del Negro - Chicago Bulls
    Terry Porter - Phoenix Suns
    Michael Curry - Detroit Pistons
    Rick Carlisle - Dallas Mavericks
    Mike D'Antoni - New York Knicks
    Larry Brown - Charlotte Bobcats
    Scott Skiles - Milwaukee Bucks
    Erik Spoelstra - Miami Heat
  • banok
    aztán meg egy idegenbeli.
  • 5w0rdf15h
    elég lett volna ha a sok szembeötlő faultból 4-t befújnak mondjuk Kobe részére, máris más a vége, mind1 ez van majd hazai pályán lehet javítani
  • MrSpock
    Persze nem bostoniak,de eléggé odafújtak,mint ahogy általában a hazai pályát megfújják.Főleg a kritikus pillanatokban.
    Majd kíváncsi leszek,hogy Los Angelesben mennyi büntetőt dobnak a hazaiak.
    Egyébként ha megfigyeled a Lakers alaposan megszokták szórni a bírók,pedig nem egy aggressziv csapat.
    Én nemtudom láttam e valaha ilyen meccset ahol ennyire keveset fújtak be a vendégcsapatnak.
    Na mindegy,csak ez eléggé szembeötlő volt.
    (Egyébként Utah-ban is ezért nyertek kevesen,és nehezen)
    Jöhet a 3 hazai meccs,remélem győzelmekkel.
  • John Cena
    hát msot Lakers jön 3x hát 3ból 3 kellene:S
  • grizzly21
    A birok nem bostoniak szerintem, hanem az nba rendeli ki oket nem?
    Radmanovic amikor labdat szerzett mennyit lepett mar a vegen? Azt miert nem fujtak le?
  • MrSpock
    Ebben egyetértek.Azért dúrva hogy ilyen"tisztán"védekezett a Boston:-)Ez lol,hogy 10 büntetőt adtak csak a Lakers-nek a meccsen.
    Bostonnak,meg 38-at!Pedig a LA-nem egy szabálytalankodó csapat.
    Enyhén lejtett a hazai pálya,és bízom hogy Staples-ben is fog mindhárom meccsen!Mert ezek után csak ígylehet hozni a meccseket,bár azért egy korrekt bíráskodással hozható.
  • ggeerryy
    Bostoni bírók megtanulhattak volna fújni....szánalmas volt ahogy vezették a meccset és az hogy LA oldalon semmi faultot nem akartak észre venni ... nah majd otthon hátha normális bírók lesznek!!!
  • N1ggA
    Ez is nagyon jó, csak kicsi.
  • Doktor Lucsok
    Senki többet?
  • John Cena
  • FrezeR
    Én is elismerem a Boston jó védekezését mint LA fan nagyon jók voltak és biztos,hogy jobbat is tudnak ahogy az LA is tud ennél jobban támadni. Nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy Kobe meg tudja e majd oldani azt amit az első mérkőzésen nem tudott.
    Győzzön a jobb! :)
  • grizzly21
    az otlet sajnos nem az enyem, nba.com-on nyomatjak ezt:)
    szinesen akartam en is, de ebbe a feketefeheres kontrasztos szinvilagba nem illett bele nagyon
  • Hymtozis
    Sztem rohadt jó a kép (főleg az ötlet :D)!
    (De jobban tetszene, ha a LAKERS lila-sárga színekben pompázna, a CELTICS meg zöld-fehérben. Középen meg egy piros csík "térfélválasztásként" maga lenne a csoda. :D De ez csak egy megjegyzés, semmi rosszat nem akartam. Így is király [mellesleg csak a szám jár, iet se tudnék összeeszkábálni. :D])
  • ProGabe #8355
    durva ez a kép :O

olyan,mintha meg lenne égve Kobe bal oldala,ráadásul megcsípte egy méh ezért be is dagadt :D
  • KG21
    én nem így látom, mindenki annyira képes, amennyit a másik csapat védekezése enged. Egy Bostonnak senki sem fog 100-at dobni többször egymás után. Playoffban átlag 87 pontot engedélyeztek az ellenfeleknek, ez csak jelent vmit.
  • MrSpock
    Én elismerem,hogy jóvolt a Boston védekezése de..
    sokkal többet nemtudnak,és a Lakers meg jóval többre is képes!
    Majd hajnalban végülis meglátjuk,mit talált ki Phil edző,és merőben más meccs lesz mint az első. Kobe is agresszívebb lesz,és ez nemlesz jó a Celtics-nek.
  • Doktor Lucsok
    joak, wazze!!