3761
-
#386 ugye az #198 ról lehet le szedni? -
#385 Mitől lehet egyébként, hogy nálam gyakorlatilag nincs hangja? Zene van, de az effekt hangok valami szörnyű halkak, pedig úgy néztem, maxon van a hangereje -
#384 ?
1024*768, 16x af, 6x aa, minden maxon a demoban!!! -
antijedi #383 hát az a 217el kezdődő tényleg kurva lagos... :/ -
antijedi #382 ja amugy most jövök rá hogy ezen a serveren nem lehetunk egyut mert ott én még sose jártam... :)
mintha hungs.hu-n láttalak volna egy fél pillanatra de nem biztos :) -
antijedi #381 lehet de az nem a game hibája... :) -
antijedi #380 ö betü... -
#379 Argh gyerekek hogy lehet lehozni a konzolt? Beraktam már minden gombra, de csak nyomogatom és nem jön le se a menüben se ingame. HELP! -
tbundy #378 én látok minden szervert továbbra is -
#377 Mivel du. 6-kor a főszerver behalt, a három magyar maradt (Groove, Hungs meg ez a 217...). -
#376 tán 6 -
#375 csak 1 pálya van ? -
antijedi #374 elöször szétlövöd enemyét azt ha van kapcsoalt vele bemész a sárga körbe ekkor közli hogy épül és ako link gun jébb gombal lehet gyorsitani épülést... -
#373 hogy a picsába kell elfogalni a pontokat?:??? -
antijedi #372 én még mindig azt mondom hogy ennek a gamenek is csak modalapként lesz jövője :)
bár ez az onslaugh meg assault télleg jo csak lehetne tényleg kicsit lassabb... -
#371 Na türhetö a game!El lehet vele ütni az időt! -
antijedi #370 lehet rémlik valami de ez szerver függő, én voltam tegnap este oylan 32fős szerveren ahol 0lag volt és külföldre volt a pongem valami 30 körül... -
#369 nálam sem lagzik egyáltalán -
#368 a d3d-d is elég gyenge :P
-
tbundy #367 ha CBsek vannak bent, akkor mindenki másnak kell alkalmazkodni az egyenletes csapatelosztáshoz. szal vegyes vs CB, ezzel is segítve őket a fejlődésben :P -
#366 HÁHÁHÁÁHÁHÁHÁ, emlékszem milyen szöveget vágtak le még az ut2k3 előtt, hogy "xy leült és sikerült megzaboláznia a biteket, T&L-képes kártya nélkül is játszható lesz az ut2k3" most meg kihozzák szoftveresen :DDD -
#365 Huáhuá :D -
#364 Most láttam hogy van demó, tőttöm :p -
#363 D3D:
SOFTWARE :D:D:D :
-
#362 Márpedig mintha egy szerveren lettünk volna (a 217.27.215.80:9999, Onslaught), de a végén iszonyú lagos lett, olyan warpolások voltak mindannyiunknál (4 NST volt bent), hogy rövid úton mindenki kiborult tőle. És az a vicc, hogy többféle netelérésű emberek vagyunk, sőt még lakhelyileg is komoly elétérés van közöttünk... Szóval valószinüleg nem nálunk volt a hiba, mert a többiek is panaszkodtak a lagra... -
#361 Ahh, megnéztem!
Már a menü nagyon állat volt, mert asszem az eredeti UT-ből van a zenéje.
Mikor azonban megláttam a választható drivereket, azthittem leesek a székről :D -
#360 Na most kiprobálom én is!Remélem sikerül mert ahogy a közmöndás is mondja:
- Aki korán aranyat ás az vermet lel másnak! -
antijedi #359 nemtom nekem 20nál még egyátalán nem volt lagos, de még 32nél se vettem észre hogy lagzana... -
#358 Hát kipróbáltuk a gamet, rövid elemzés:
-Iszonyú gyors, olyan gyors, hogy teljesen követhetettlen... Kb. fele sebességre vissza kellene venni, hogy lehessen normálisan taktikázni (szerveroldalon elméletileg megoldható!)...
-20 embernél már nagyon lagos, sőt inkább játszhatattlan...
-Viszont nagyon hangulatos és még így, normal grafikai szinten is nagyon szép.
-Sokkal jobb, mint az UT2k3 volt.
-A két legjobb mód az Assault és az Onslaught, a DM, TDM, CTF, Bombing Run fejelthető szerintem.
Mostmár jöhetne a teljes game is. -
antijedi #357 2004 demo van csak... -
Pill #356 hi all.
nem vagyok egy nagy multi UT-s. Eddig csak single-ben játszottam. Elmondanátok hogy tört játékkal hogy tudnék én ezeken a szervereken nyomulni?
ugye 2003 az aktuális. vagy már van 2004? -
antijedi #355 na inkább no comment... -
#354 még melózok, de pár óra és jövök!
[ezt szeretné ha fenyegetésnek vennék]
Hungs.hu -
#353 azért remélem az nem nagy gond ha a CB-sek egy csapatba állnak ?
ja aztán hogy akik ott vannak még és nem veszik észre magukat hát sajna ez van -
#352 hungs.hu -
antijedi #351 én mindig várom hogy valaki jöjjön még néha teamchatbe is irok de baszik bárki is jönni... :P -
#350 Ja és kérnék minden tisztelt játékost hogy ne legyen az mint a bf-ben ha valaki elvisz egy járgányt az nézzen má körül hátha más is be akar szállni. Még a kis jeep-re és a repülő bigyóra is fel lehet ugrani és gond nélkül utazni rajta. Szóval több összetartást plz -
HoTDoG #349 2 magyar szerver: hungs.hu
groove.hu port:7777 -
#348 zsííír. Lessz fullos szerver is ha van/lessz rá igény? -
#347 na! jáccunk má!