3761
-
antijedi #266 na it van tököm ut serverkeresőjével megint megnézem ezis tele, faszé nem irja ki egyből csak fél óra mulva, faszkivan... -
#265 simítást rányomomszaggatni fog szerintetek?
most 1024-ben fullon simán megy kop, kop, kop -
antijedi #264 jolt.co.uk - ut2004 - Onlaught 2
-----------------------------------
0/akármenyi 70es ping..., pass nicns... -
#263 ok... :) csak pls 800X600-asra kicsinyítsd le őket, mert így is tele van már képpel a fórum :) -
#262 :D -
#261 akkor ez? -
antijedi #260 mégse azota megtelt, lol :) -
#259 akkor?? -
#258 ahan, majd ha már nem tombol bennem a hév, akkor nyugisan csinálok normálisat :) -
antijedi #257 dmet hnyagoljuk... :) -
antijedi #256 game2xs.com onslaught : nincs pass ping 77 0/27 vagy valami iylesmi... -
#255 extrem publick DM2
deathmatch -
#254 mind a 3at? -
antijedi #253 de van csomo oylan van ahol alig vannak... :) -
#252 azé keresgetek -
#251 már mondtam, hogy mond egyet! -
#250 ami jó ping+kevesen vannak+és nem pass-os = olyan nincs. -
#249 hát ezeket elqrtam
sorry!
Zaki dobd ki őket légyszi! -
antijedi #248 na mesterek akko nem nézünk egy szervert vagy mittomén?
ki kén nézni egy majdnem üreset vagy ahol kevesen vannak 8+jo ping persze) és oda bevonulni -
#247 lol!
ezt, hogy csináltam? :) -
#246 izéé mit is kéne látni? -
#244 ja látom a neved nem változott meg, csak a logod :) -
#243 ááá, légyszi kisebb képet (800X600), thx -
#241 jah meg a CoD-ot lefelejtettem de addig hanyagolom amíg nem lessz rajta PunkBuster röhej ami ott megy. -
#239 viszont azt nem értem az összes UT engine-s game-nél ha ven agy szerver ami 15/16 oda soha nem tudok bemenni vagy éppen 23/24. -
#238 Hát én nem nagyon, ez most kivételes eset, már nagyon ki szeretném ezt az UT2004-et proszalni....
Sokat dolgozok utóbbi időben nemigen játszottam (annyit mint rég :))) - egyébként most ha ráérek COD-volt. Egy ismerősöm rávett pedig elején nem nyomtam. Most egészen tetszik, belejöttem ...
BF-et régen nem nyomon, SOF2-t meg próbáltam, se valahogy nem volt türelmem belejönni... :) -
#237 a késes karos autó teccik meg a szájpa puska. -
antijedi #236 mi nem az már manapság? :) -
#235 kezd sims szagú lenni ez a dolog -
#234 Sof2 powa, nagy ritkán BF, mégrittkábban U2 XMP, meg kipróbálok mindent ami kijön:). -
antijedi #233 amugy szvsz ez is csak arra lesz jo hogy legyen mire mod-ot gyártani :P -
antijedi #232 jah nekem is ugy tünik..., bár kitugya hátha lesz mgé valami ujitás... -
#231 Amennnyi különbség van ebben a 2003 képest azt egy mappack és egy patch formájában is ki lehetett volna adni. A járművek jók. -
antijedi #230 viszont ahogy elnézem összes normális pingü szerver tele vagy max egy két hely... :( -
#229 PERSZE! CSO! Más lett a neved.. hogysmint mostanság, BF-et nyomod még? -
antijedi #228 nem tok rola de itt valaki emlegetet egyet, bár én nem láttam :) -
#227 Van magyar szerver? -
#226 Szasz Sárkányfű emlékszel rám? LSC vagyok -
antijedi #225 milyen stat izével? :) -
antijedi #224 miylen magyar server én még nem láttam... ?