3761
-
antijedi #466 ja bár asszem csk az irányitot lövésnél oylan lassú... -
#465 Egyébként nem tudom tudtátok-e (gondolom ti igen de én csak most tudtam meg :D), hogy azt a nukleáris rakétát simán ki lehet lőni 1-2 jól célzott lövéssel... És nem is nehéz mert elég lassan jön. -
#464 Nekem mára elég volt ennyi :D Jó kis game ez. -
#463 Ahh, már fáj a csuklóm mint állat, de mindjárt megyek :D -
SySERR #462 217.27.215.80:9999 Bermuda Team UT2004 ONS port (regi sysconfig CTF port) Magyar szerver, nem ker jelszot, iszonyatosan sokan vannak rajta.
18 player, 8 spectator max. Ha vki nem ferne be akkor join spectkent majd ha vki elszallt/kilepett a gamebol akkor ESC majd JOIN! -
leonaprofi #461 Hogyan kell multiba játszani,mert nekem állandóan passwordot és usernevet akar regisztrálni,ezután kilép a játékból,de a net oldal nem akar bejönni! -
antijedi #460 meg hungs.hu is le van halva vagy mi? -
#459 Nekem se viszi a vkk.hu az uthu passt. -
#458 Az még nem gáz ha néha kicsit belaggol, mármint kibírja az ember, de nekem ma du. volt vagy 2 perces lagg. -
antijedi #457 hmm, vkk.hu nekem nem veszi be az uthu pass-t... -
#456 Egy kérdés: ha majd kijön a játék "nem eredetiben", akkor azzal is lehet majd interneten játszani ? -
#455 De gyökér vagyok, köszi, amúgy már rájöttem :D -
#454 Na most toltam egy jót a groove serveren az assault mapon :) Egyébként nem tudom hogy a net kód miatt, vagy a server miatt, de 50-56os ping mellett néha vannak lagok amik persze nem túl nagyok, de ku*va zavaróak egy ilyen gamenél, ahol minden egyes századmásodperc számít mert szanaszét ugrál mindenki. Remélem ez valahogy majd megjavul :( -
#453 5-öt olvass vissza. -
#452 És mik a jelszók? -
#451 hungs.hu
vkk.hu -n is indult már port, sponsored by dikki! :D
ilyenek -
#450 Persze, nekem is tiszta PS feeling ez az onslaught mód :) Csak ez kissebb, pörgősebb, stb. Meg itt célja is van a foglalgatásnak, valamit ugye el kell pusztítani. -
3333 #449 magyar ip cimeket tud mondani valaki? -
#448 Ezt mondom, ezt nem tudtam pár órán keresztül, addig 3-4 embert ütöttem el összesen vagy 25 dikkigázolással szemben. De mondom, utána rájöttem :D
C ugyanaz mint a right mouse.
Nehéztank rulz :))
Háhá, ha már itt van egy volt PS-es bajtárs: neked is nagyon Planetside-feeling a cucc? -
#447 Dikki: a megoldás a másodalogos tüzelés a mantánál! Azzal leszívja magát a földre ha nyomod, így nem siklasz el az emberek felett hanem átmész rajtuk! :D
Nekem a dzsip a kedvencem a kaszával, nameg persze az über NEHÉZTANK! :D -
Lifeforce #446 jelszó: uthu -
#445 Ja :DD én is. Az volt a baj, állandóan elsiklottam az emberek fölött, engem meg mindig elütöttek, nem értettem miért. Aztán egy loading screenen láttam, hogy le kell nyomni közben C-t, utána már paszíroztam :D -
#444 na gamaltem a hungs on nagyon király -
#443 Ja hogy. Ja, igen. -
#442 Nézd meg egyszerűbb. -
#441 onslaught? -
#440 Name szerint sorbarakva ott van. Most jövök onnét, nem a kisujjamból szoptam. -
#439 én kerestem a hungs.hu-t a server neveknél de nem találtam :(
onslaught os a server? -
#438 Na megyek is vissza. -
#437 Na, ablakban indítottam, és miután connectoltam hungs.hu -ra, felnyomtam nagyképernyőre. Így jó.
Persze vagy 10 perc lámulás után szétesett a kép, elkezdett minden villódzani, de addig jó volt :)
A Planetside cipője nyomába sem léphet, annyira kevés __ahhoz képest__, de végül is nem rossz. -
#436 mi az ip cime vagy ami kell? -
#435 lol nagyon coolos!
feláltam a manta eggyik szárnyára valaki meg vezette.
1épként a manta val qrva jól lehet ugratni. -
#434 mit? -
#433 csőtök! honnan érdemes megvenni? -
#432 Megpróbálok konzolból connectelni. Ha nem megy, szétkúrok vmit. -
#431 hajatok -
#430 Én megyek és levágom a halyatokat a manta-val:). -
#429 jöttök gémelni? -
#428 csak demo. -
#427 melyiken melyiken
naná hogy megint a CB szerveren a hungs.hu -n