3761
-
#426 Áhh! Kváccs! -
#425 LOL az unreal tournament 2003 csak 3990!
-
#424 asszem tudom mi kérek szüli napomra :) -
#423 -
#422 márciusban lelenim meg
link -
#421 nem tom itt árulják:
link -
#420 Megjelent már a játék? Vagy csak a demo?
Ha nem jelent még meg mikor fog? -
#419 Főleg a raptorral nyomultam -
#418 Ú basszus isten királyság ez a játék!
A full milyen király lessz!
Melyik serveren vannak magyarok? -
Lifeforce #417 Azt nem tudom garantálni.
De ne feledjük el, hogy sok a Magyar UT2k szerver..
Azok nagy része átáll biztos lehetsz benne. -
Dave77 #416 Nálam is! Ugyanaz a kérdés. -
#415 állítsd 16 bit-re a windowst hátha. -
steweee #414 nekem is volt hasonló a 2k3mal, egyszerűen lefagyott a menüben, véletlenszerűen, de ha sokáig időztem ott akkor biztos. viszont ha hamar indítottam a gamét, ott már nem fagyott le soha.már nem emléxem a pontos okára, de ha eszembe jut leírom -
#413 és lehetőleg más videodriverrel próbáld -
Zsoltee_a_bator #412 reinstall alaplapi driverek, directx, video, hang driver, kb ebben a sorrendben, ez hamar megvan, hatha meguszod a win reinstallt. -
#411 Lejött ki probáltam cool!
Nem akad csak ha járműbe ülök és megyek akkor akad 1 nagyon kicsit de játszható.
Most megyek aludni és holnap 1000el! -
#410 Ööö. Miért van az, kb. 2 hete, hogy UT2003/4 és Far Cry alatt ha a menüben a Join vagy akármi menüre megyek (Options kivételével) akkor ottmarad az álló kép, a kurzor is, de közben megjelenik egy faszom windowsos kurzor, és ennyi? Innét már sehogy sem lehet kilépni, se ctrlaltdel se ctrlshiftesc se semmi.
****** ***** *****!!!
Eddig egy év alatt 1x volt resetelve gépem most meg napi 5x fa**mat!! -
#409 Megnéztem a játékot, de nem igazán tetszett. Az egy dolog, hogy alig látom, hogy ki ellenség és ki nem, de még normálisan célozni sem tudok. Inkább maradok a BF-nél. -
#408 video - renderer - software!
Tudod, mint a kvék, meg a gyúknukem -
#407 mit jelent az hogy szoftveresen is megy? -
#406 mega lol ha ellopod az ellentől az autót akkor megszólal a riasztó a másik meg az hogyha leugratsz a magasból pl a hummerrel akkor stunt pontot kapsz:). -
#405 Legyenigazad -
#404 Nem érted!
De MEKKORA szöveg volt, hogy a hős ember megoldotta, hogy legyen TNT2/V3 támogatás, ERRE az UT2004 már SZOFTVERESEN IS MEGY!
__EZ__ A LOÁL. -
#403 Pl én :D -
Inquisitor #402 Aprópó. Próbálta valaki az UT2003-hoz a software-rendering patche-et? -
antijedi #401 jah má nekem si votl, érdekes hogy a 3. verziora még midnig nem sikerült kiirtani az engineből az ilyen stilusu hibákat... :P -
#400 Sikerült bejutni a Hungs-ra nyomni egy kicsit, fasza ez az onslaught. Csak aztán kidobott mert sikeresen kreált az engine egy loop-ot :DD -
#399 Inkább szedd le és nézd meg hogy fut. 200 mega nem nagy szám. -
#398 Elindul, de egy rakás effekt nem fog megjelenni (dx7 felett egy sem...) -
#397 és szted hogy fog menni a konfigomon?
azert lehet majd játszani? -
#396 Graf között nem nagy a kül
Van jármű, el lehet velük marhulni (Csak Onslaught-ban láttam) -
#395 és szted in game ben neten hogy fog menni?
sok a külömbség az ut2003 grafikája és e között?
van a demoba jármü? -
#394 Ne LOÁL!!!
Az Unreal 2-őt TNT2-vel toltam végig!!! Szaggatott rendesen, pláne a végén (ott már volt 4 fps is), de ment. -
Dave77 #393 Kösz! Tölti. Remélem be is fejezi... -
#392 Köszi a konzol-helpet :) Végre ki tudtam próbálni magyarokkal, de voltunk a groove serveren vagy 5-en... A Hungs-re fel se tudtam menni :D -
#391 igen -
#390 hardwired.hu -
#389 Megtaláltam a régi hírt, éljenek a keresők sokáig! :DD
"A grafikus varázslónk, Andrew Scheidecker, megkorbácsolta az ellustult 3D biteket, némi szteroiddal fölturbózta az állapotukat, hogy megfelelő grafikus teljesítményt nyújtsanak. Közben a hardver guru Daniel Vogel faggatta az ős-generációból származó kártyákat, vajh miként lehetne a jelenlegi kódbázissal megoldani a 16 bites renderelést. A vallató hadjárat sikeres volt, a TNT2 és 3Dfx Voodoo3-hoz hasonló veteránok is vígan utasítják rendre a poligonokat."
by HW
Szóval Loooááááál :DDDD -
#388 a másik kérdésem
1700mhz
gef2 mx400
256mb ram
elindul rajta 1általán? :( -
Dave77 #387 Hi, rakjon már vki nekem egy linket, ahonnan le tudnám tölteni a demot, mert én már próbáltam vagy öt helyről, de mindíg vmi internet explorer hibát jelez, vagy letöltés közben, állandóan a felénél "leakad", hogy befejeződött a letöltés. Plíz...