10394

Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu

• zaki
    ja, és sorry az of topic-ért :)
  • zaki
    jaja a PcLand-ben. te mennyiért vetted anno, és mikó?
  • Breki33
    gr
    nem joy gamepad :-)

sztem jó, de attól is függ mire akarod használni.

DE a haverom apja pl a Flight szimulátorhoz akarta megvenni mikor felvittem, hogy Fifazzunk egyet párosban.
    700-ért vitte is volna rögtön.

A Fifa-hoz nekem nagyon bejön szerencsére tudom is módosítani a gombjait. Mármint kitaláltam hol kell.P

Amúgy most már csak 6300? Pesten? :-)
  • zaki
    és mesélj, milyen a joy? 6300 ft nem pénz érte sztem
  • zaki
    ja tényleg köszi
  • Breki33
    387 :-)

Oda beirtam mindent még a depo-ra is linkeltem :-)
  • zaki
    egy ilyen joy-t mennyiért adnak?
  • Breki33
    ha erre gondolsz
    Breamster movie

Az már breamster felfedezte és a csel is világos volt, hogy lassú futás, de így egyben olyan jól van megírva úgyhogy ha beleegyezel javasolom a Fifaiskolába kiegészitésként.

Egy kérdés viszont: Neked billentyűröl rááll erre a kezed?
  • fm
    huuuhhaaaaaa! sikerült végre elvinnem csellel kétszer is védő mellett a lasztit. billentyűvel is frankón lehet cselezni,nem csak analog gémpaddal. shift+c,aztán nyilak(gyors apró nyomkolászás:))

ha pl. állsz a lasztival,nyomod a c-t,rádjön a védő,majd c+shift és jobb majd bal nyíl. ekkor a játékos egy pillanatra megpöccinti jobbra,aztán elviszi balra a lasztit. utána fontos nyomni az e-t is.
    másik ahogy elvittem: futás közben shift+c,majd egy teljes kör lenyomása a nyilakkal. ekkor Zidane módjára rálép a lasztira és körbeforog vele. simán otthagytam a köcsi Seedorfot. hah,végre..

ha nem mondtam semmi újat,akkor bocsi. nekem áttörés volt.
  • Breki33
    Kijött egy egész jó Ball Expander
  • Breki33
    hm? :-)
  • fm
    off! again..
  • mohus
    lehet hogy volt a 2001-ben meg 2002-ben , de akkor nagyon ocskának tartottam a FIFA-t, mivel a laszti hozzá volt ragadva a lábadhoz...itt az áttörés tavaly volt azota jegyzem ujra a FIFA-t:)

a pro evo 3 már 3 csillagon igen kemény...de élvezetes

elsőre mindenképpen mást fogsz érezni mint a FIFA-nal...de érdemes picit elmélyedni...
    feltéve, ha bugokkal teli lassu vagy ilyesmi, akkor természetesen nem ajánlom csak a véglegest amiben valószínű ilyen nem lesz...ja:) és Breki küzd a gamepaddal...az iranyokon kivul legalább nyolc gomb kellene
  • Beepee
    na én mostz probálom ki pro 3at
  • Beepee
    ill. otb-t beíveléseknél, kiválasztom az embert otb gombbal és a-val ívelek. szélre meg a már említett q+w-vel jutok e könnyedén...
  • Beepee
    ez már a 2001 ben is így volt simán nyerek általában pron, és az otb-t nem is használom mert csak 8 gombos gamepadom van így nincsen shiftem. q+w mindennek az alapja...
  • lee86
    Software stores around the world and even Amazon have finally confirmed that the PC-Version of 'FIFA Football 2004' will be out on October 30th, 2003 - that is next Thursday ... So prepare yourself for the new FIFA 2004 season!

Forrás: GFO 2004
  • mohus
    akkor még gyakoroljál:)
  • mohus
    "Elépasszolás, beindulás

Petya Q billenytut próbáltad már?
    És a W-t? Ezek pont ezekre vannak........

Arra beindul a játékos üresbe (Régi pötty)
    A másik meg elépasszolás, hogy a te szaid használjam.
    "

na pont ezt akartam Petyának írni:)
    ez egy nagyon jól haszánlható cucc már a FIFA 2003-ban és talán a 2002-ben is fellelhető volt...egyszerre több manuszkát :) is elindíthatsz így:) had mazsolázzon az ellenfél a felfutók közül.

csak lesre nem szabad futtatni...
  • mohus
    menet közben lehet taktikák vagy formációk között váltogatni...counter attack vagy lesreállítás?
  • Petya777
    használom, de szarul adja...
  • Breki33
    Sztem nincs félévnyire kezd tetszeni de a Fifa sztem jobb.

De megértem azokat is akiknek a másik tetszik, de akik teljesen elvakultak azokat nem.
  • Breki33
    EMG?

ja meg :-)

a Braimsteren amugy találsz egy cselt felvéve

Elépasszolás, beindulás

Petya Q billenytut próbáltad már?
    És a W-t? Ezek pont ezekre vannak........

Arra beindul a játékos üresbe (Régi pötty)
    A másik meg elépasszolás, hogy a te szaid használjam.

Amúgy amit leírtam csak egy példa volt.
  • manuszka
    Lolvastam amit írtál,és sztem igazad van,jó pár hibája van annak a game-nek.De az kissé zavar az,hogy valaki azt nyilatkozta hogy a fifa távol áll a valódi focitól,ez sztem nem így van,akkor meg a PES fényévekre van tőle.
  • Petya777
    egyébként használom az otb-t dfe akkor sem lehet igazán szép támadásokat csinálni, min az igazi fociban
  • Petya777
    "pl hogy beinditod az embert OTB-vel kijelölöd aztán ivelés neki leveszed OTB W és bepassz?"

ENGEM EMG EZ ÉRDEKELNE, EZ egy ilyen kombináció? Ezt felvehetnéd frapsal :D A rásegítésen azt értem, hogy magától ütemre elépasszolja, vagy kicsit beindulna a passzra középen esetleg úgy venné át a labdát, ahogyan azt a támadás megköveteli, stb.
  • Breki33
    Hát én elmondtam a PES fórumban hogy sztem qvaszar ez a visszhangosított labdahang
    Nézd meg mit kaptam :-)
  • Breki33
    mit értesz rásegítésen?

Figyi Petya használod te egyáltalán az OTB-t?

pl hogy beinditod az embert OTB-vel kijelölöd aztán ivelés neki leveszed OTB W és bepassz?

Mert ha pl így csinálod emberhez fog menni az tuti.
    DE én gameplay-al játszom..

EZ a rásegítés dolog érdekelne
  • manuszka
    Engem a formációk zavarnak,ezekben én nem tudok játszani,mert ált. 4-4-2 játszok,és nekem sem megy a prof. annyira,sztem nem fogok játszani a demóval,megvárom a full game-t.Vagy valamilyen jó kis progi kellene hozzá.
  • Petya777
    Vegyesek az érzelmeim a 2004el kapcsolatban. Alapvetően a fizika baszott jó, meg a látvány is, egyedül a gameplay van sztem kicsit elcseszve. Amit most írok, kizárólag pro fokozatra érvényes, hiszen csak ott jönnek elő ezek az enyhén szólva buta hibák, sajnálom, hogy így akartak megoldani a különböző szintek közti különbséget.

Szóval egyértelműen csal a gép. Ez még a kissebbik hiba, de mintha minden úgy történee, hogy én ne tudjak gőlt lőni. Egyszerűen kurva bosszantó, amikor lekontrázhatnám az ellenfelet, és beindítanék a tőlem jobb srégen elhelyzkedő játékosnak, megnyomom az előre és a jobb gombot és erre az előtte álló védőnak passzolja oda. Nem értem, hogy miért nem lehetett egy kis 'rásegítést' csinálni a támadásoknál(mint például a pes3nál). Például, hogy ütemre menjenek a labdák, igazi szép akciókat lehessen vezetni... mert így vagy rossz helyre passzolja, vagy pont a játékos helyére, ami igazán nem szokványos a mai, reaális fociban. Szóval ezek kurvára bosszantóak. A kapura lövé is elég furcsa, de erről nem tudok pro fokozatnál írni, mivel nem nagyon volt.

Kérdés: Ez másnál is így van, vagy én vagyok kurvára béna?
  • manuszka
    mert? hogy jártál?
    Mindenkinek van saját véleménye,és azt nyugottan ki is mondhatja,ezért vannak a fórumok is,de ez csak az én véleményem.
  • Breki33
    Hát ezt ne mond a másik topicban mett úgy jársz mint én :-)
  • manuszka
    Kipróbáltam a Pro Evolution Soccer 3 demóját,háát azért még mindig a FIFA viszi a pálmát,sokkal jobb lesz a Fifa 2004,nemtom miért kell azt mondani,hogy a Pro Evolution Soccer 3 a fifa vetélytársa lesz,sztem nincsenek egy súlycsoportban

• Beepee
    ja x-box emu. ok akkor törlöm az eddig leszedett 400 megámat én tudok várni másfél hetet
  • lee86
    mindent hozzatok, csak X-boxot ne! az a verzió mindennél jobban össze lett dobva!
    Ezt nézétek:

Today I got confirmed by the store where I bought my FIFA 2004 for the Xbox.

There are severe problems with both the PS2 and Xbox Fifa 2004s. It seems that the games are rushed and EA have missed for example several option varieties. All are said to be in the game in the manual but they aren't. Examples:

Xbox (which game is the absolute worst I have ever played, and I am a BIG Fifa fan) :

Basic Options
    1. No choice where you can choose "game speed"
    2. No choice where you can adjust to "wide" screen on tv.

Advanced options
    1. No choice if you want the player name under your player or the position.

Audio
    1. No choice if you want the game sound "from the pitch" or "commentary".

And all of the above is mentioned in the manual, that is, they should be there !! This is close to a catastrofy.

For the PS2 , you can chose "wide", but the rest are also not in there. The PS2 gameplay flows better, because the Xbox version is a tragedy, it basically is hopeless to steer. What is this ?? I am deeply dissapointed.

Will be interesting if they adjust these things to the Gamecube and PC version, they are due in one week from now, here in Sweden.

Today A LOT of people returned their games to the store, and the store mentioned the supplier and EA support Sweden confirmed something is wrong. How serious is not this ?? Will they return, say, 10 000's of games and re do them or... ?

No, right now I fell sad (FIFA 2004 should have been the love of my life) that I will only play the brilliant NHL 2004. And maybe I have to by myself The Pro Evo footie, something I would never have done a year ago, because FIFA 2003 was the best soccer game I've ever played. And I thought it would be "a walk in the parklane" to produce the same game with some improvements, but EA has really not done this well. It hurts to say, but it is the very dark truth.

Taken from: http://footballcommunity.ea.com/for...asc&start=0
  • mazsa
    X-box emu???
  • Beepee
    én már zúzom lefelé és kipróbálom
  • Beepee
    csak úgy halkan kérdezem meg hogy próbálta már vki x-box emuval a ma megjelent gammát?
  • Marcell
    Bizony, bovember 4-en jon a PC-s verzio.
    Az EA honlapjan kinn is van egy visszaszamlalo, ami most eppen ezt mutatja:
    10 nap, 19 ora, 48 perc 0 mp mulva jelenik meg
  • Breki33
    de PS2-re