10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#635 messze van a bolt:) -
#634 sztem ez nem kedv kérdése :-) -
#633 én viszonylag jól nyomom gamepadon is,csak nincs kedvem venni újat,a régin meg 1 iránykar,8gomb. marad a billentyű,ezzel nincs is gáz. mind1. a játék nagyon jó,de nemtudom,hogy jó-e ez a bonyolítás(két kar irányítás plusz gombok egyszerre való püffölése) -
#632 DE én gamepaddal nyomom és egyenlőre azzal gyengébb vagyok
de szebb dolgokat tudok.
Ott elég Y a bal joy az eredeti játékos iránya a jobb a másiké
nem kell semmi Shift simán megy az Y lenyomása után.
Ne kérjétek számon, hogy a Fifával nem lehet jól billentyűzetről játszani, hisz mint a másikban kiderült PES-el mégugysem lehet.
Énis anyáztam először de aztán mondom ezért a két programért megpróbálok átszokni. -
#631 ha billentyűvel nyomod,nem tudsz két embert irányítani. ekkor csak egyet kell,a lövés meg megy magától. ez zavar engem,de ezekszerint nem fogom tudni a tökélyre fejleszteni a fifa tudásom egy profi gamepad nélkül. -
#630 na nem egészen közben neked két embert kell irányítanod
és aki azt mondja nekem, hogy ez könnyen megy neki hazudik.
A másik meg egy trükk az OTB játékosra OTB-vel embert lehet állitani
Persze ez csak multiban jön elő -
#629 nekem nem tetszik az otb. elismerem,hogy hasznos,de zavar,hogy nem én rúgom el a lasztit hanem a gép. értsd ezalatt,hogy nem függ tőlem,hogy oda tudom-e passzolni a lasztit ahova akarom,a gép megcsinálja helyettem. ez nem kóser.
ennyierővel lehetne úgy is játszani a fifát,hogy a játékosok meg lennének számozva 1-11ig és csak a számokat kéne nyomkodni -
#628 lee végre előkerültél téged se egyszerű ám elkapni.
Irtam neked az fh-n és kéne egy kis gp konfigurációt is beszélnünk -
#627 az intrót már ismerjük: amikor a 3 sztár egy rejtett stadionban sötétben meccselnek...és a demó zenéje megy alatta... asszem ez lesz az intró -
OPM #626 kiváncsi vagyok, hogy tudnak-e végre valami jókis intro-t benyomni a játék elejére.
az utolsó jó intro a fifa 98 wc-ban volt -
#625 Legyen má biztos,várom a full game-t,de nagyon,sztem írtó fasza game lesz,csak várni kell....... -
#624 ittmásemmisembiztos -
#623 Biztos hogy nov4.én jelenik meg? -
#622 Na pont erre jó sztem pl a long play-oy (nema wind play ami széleket játszik hanem a másik)
Akkor az egész játék átmegy rohanásba és van helyed kontrázni, csak sajna ilyenkor a védelem is fellazul, de hátrányban az utolsó percekben érdemes alkalmazni. -
#621 a taktikaváltással?
azzal pont olyasmiket lehet hogy széleket játszani hosszú átadások, pressing stb. -
#618 Ja és a taktikaváltást használjátok? -
#617 ezért tetszik ez a Fifa én speciel eddig teljesen másképp csináltam -
#616 és ilyenkor nyomsz e-t vagy indulócselt? -
#614 Én nem untam meg folyamatosan fejleszgettem majd nyartol a multi.
Még mostis jött ki hozzá nagyméretű patch. -
#613 fenesebüszkerá
és nem mondtam, hogy mindig csak beadok :-)
azt mondtam, hogy ez idegesítette az ellnfeleim.
Amúgy eztis jól kell tudni, (van aki úgy tudja hogy a kapus száll a levegőben a muki meg fejjel megcsúsztatja felette a hosszúba) mind 40-50 méteres gólokat ami sztem még idegesítőbb de sokan megtanulták a németektől és szinte csak ezzel nyernek. -
Beepee #612 Én azért nem játszom vele fél éve, mert hiába volt teljes újítás a 2003 de nagyon hamar meglehetett unni mert túl sok volt benne a kiskapu...
-
Beepee #611 Én arra nem lennék büszke hogy 2003 multiban mindig csak beadok...Mindenki tudja hogy a beadásos gól a legkönnyebb, és hogy 95% hogy gól lesz belőle....Ez egy volt a sok bug közül amit a 2003ból ismerhetünk... -
#610 nem ez elsóre megjelenik az OTB-s goloknál és igen a szögletgóloknál is. -
#609 magasan ívelsz A-val vagy laposan W-vel esetleg s-el.
A labdát mivel veszed át, hogy rögtön a kapu irányába fordulj?
Irányitod-e közben a másik analog karral azt a játékost akinek passzolnál?
Direkt nem mondom én hogy csinálom mert szeretném eltanulni más módszereit.
Najó egy tipp én mikor A-val felívelem újra nyomok OTB-t míg szál a lamda és s-el irányítottan fejelem aztán még oda sem ér OTB és s-el vissza a kiugró embernek aki szerencsés esetben már egy csellel ki tud lépni
-
#606 semmi rajzolost nem lötök? -
#605 na ja, én is a legtöbb gól a 16-osról, és azon kívűl lőttem :) -
#604 nézd meg az #581-es hozzászólást! azzal a csellel pl. el lehet menni. -
#603 professional..(game factory) -
#602 Ahogy HEdge-t ismerem benne lesz :-) -
#601 A fradi palya nincs benne vagy legalabb a Puskas Ferenc stadion? -
#600 -
#599 A stadionok:
1-Old Trafford
2-Bernabeau
3-Gerland
4-San Siro
5-Camp Nou
6-Highbury
7- Della Alpi
8-Westfalen
9-Mestalla
10-BayArena
11-Anfield
12-Princes
13-Amsterdam
14-Bollaert
15-Stock
16-Samiyen
17-Generic Olympic
18-Generic Square Closed
19-Generic Square Open
20-Generic Square Oval
21-Stamford Bridge
22-Velodrome
23-Division One UK
24-Division One Euro
25-Division Two UK
26-Division Two Euro
27-Division Three UK
28-Division Three Euro
29-Urban Training
30-Rural Training
31-AOL Arena
32-Calderon
-
#598 nemtudok pontost tipust, de a helyedben belenéznék a config.dat-ba :-) -
#596 sztem teljesen sosem szabadulsz meg tőle
én jobbra balra hirtelen ritmusváltással kiérek mellette tulképp. Ha ez a mezőnyben van akkor jó, de a 16 os előtti kavasrosásnál csak arra jó, hogy az ember bőszen az OTB gomb felé kapkodjon kijelőlje a másik embert és a jobb analóggal elkezdje mozgatni
Aztán ha uügyes vagy mehet a pasz az üresen állónak.
Ha nem felcserélődnek a szerepek :-)
Pont ezért érdekes amit fm leirt
Mert ezek az infók külön megvoltak, de így vált rendszerré az egész P
Gondolom gamepaddal egy kört kell leírni c+SHIFT nyomvatartása mellett.
De nem egészen értem, hogyhogy nincs c-d. -
#594 Én gamepaddal nyomom és hálisten egyre több rajzolós gólt lövök.
A múltkor nyertem 9-3-ra abból kettő rajzolós egy a védő lába között kb 14-ről, egy szögletből egy távoli bombagól a többi sima kiugrás.
Tegnapi beírásom után gomdoltam kiprószálom ezt a cselt énis, de nem igazán ment C-re elkezdte huzogatni meg testcseleket shift c-re de nem forgott körbe.
Na mindegy mondom játszok egy félidőt billenyűzettel és nem bántam meg.
Egy akkora gólt lőttem azt hiszem Davidsel futtából hogy csak néztem.
Vagy negyvenről.
A laszti a bal kapufáról vágodott be kb fejmagasséágban.
Hiába ezek az új labdák :-))))))
Viszont az nem megy, hogy beadom aztán fejes gól
Pedig 2003 multiban ezzel őrjítettem meg az ellenfeleim.
Szerintetek hogy kell távolról erőset fejelni? -
#593 melyik fokozaton nyomod? -
#592 góljaim 75%-a 18-30 méterről születik,enyhén oldalról szúrom a hosszúra. a kapus meg mellényúl,pedig nem is a sarokba megy a laszti. nálatok hogy megy ez? hogy lőttök sok góóólt??
-
#591 -
#590 pontosan mint a videon..vagy csak álmodtam!?
de tényleg. és rááll a kezem,picit nehezen ugyan,de a mortal kombatban reflexé vált (KABAL)hátra-előre,nagyütés,nagyütés,le+nagyütés kombó segít :)
ja,és köszi. nem ismerem a fifaiskolát,de bármit nyugodtan javasolj,ahogy jól esik.. -
#589 egy hete 6500-ért de ezis ott van :-)