Petya777#559
Vegyesek az érzelmeim a 2004el kapcsolatban. Alapvetően a fizika baszott jó, meg a látvány is, egyedül a gameplay van sztem kicsit elcseszve. Amit most írok, kizárólag pro fokozatra érvényes, hiszen csak ott jönnek elő ezek az enyhén szólva buta hibák, sajnálom, hogy így akartak megoldani a különböző szintek közti különbséget.
Szóval egyértelműen csal a gép. Ez még a kissebbik hiba, de mintha minden úgy történee, hogy én ne tudjak gőlt lőni. Egyszerűen kurva bosszantó, amikor lekontrázhatnám az ellenfelet, és beindítanék a tőlem jobb srégen elhelyzkedő játékosnak, megnyomom az előre és a jobb gombot és erre az előtte álló védőnak passzolja oda. Nem értem, hogy miért nem lehetett egy kis 'rásegítést' csinálni a támadásoknál(mint például a pes3nál). Például, hogy ütemre menjenek a labdák, igazi szép akciókat lehessen vezetni... mert így vagy rossz helyre passzolja, vagy pont a játékos helyére, ami igazán nem szokványos a mai, reaális fociban. Szóval ezek kurvára bosszantóak. A kapura lövé is elég furcsa, de erről nem tudok pro fokozatnál írni, mivel nem nagyon volt.
Kérdés: Ez másnál is így van, vagy én vagyok kurvára béna?