10394
Fifa Hungary az IRC-n: #fifa.hu
-
#735 Szerintetek hogyhogy nemet nyelvu iso jelent meg elsokent? Ez urom az oromben! :) -
#734 ha 1re gondolunk akkor a tapasztalataim szerint csak délután van games feltöltés. persze van kivétel,de ritka. -
#733 INSANE? mi a címe? :P -
#732 Most nekem 18k-ra allt ra. Holnap ilyenkorra jon le :/ -
Beepee #731 in***e warez -
Beepee #730 van 1 elég híres khmmmkhmmm warez ftp. sztetek oda szoktak éjszaka felnyomni dolgokat?mert ez így gáz hoyg 2-3 nap...nekem 60órákat ir ki... -
#729 akkor holnap szarrá fogom tölteni :) -
#728 sztem 1 órán belül nforce-on is kint lesz -
#727 a kérdés jó. engem is érdekellne bár én már nem hozom inkább majd kicsit később ftp-ről. -
Beepee #726 hogy lehet hogy nincs kint az nforceon és mi mégis töltjük? -
#725 nem tudom mire célzol, nem jött még le.(nem is írtam h lejött csak a crack file).
pontosítom az utolsó mondatomat ha esetleg félreérthető:
így meg.... kib...ott sokáig tart.max 10k (nekem legalábbis) -
#724 mennyi ideig tartott?? Csak úgy saccoldd meg,léci -
#723 vazze asszem rövidebben kéne válaszolnom akkor nem késnék le 2-3 hozzászólást. -
#722 elindítottam mind a 3 file-t egyszerre. a crack ugye rövid lévén hamar lejött, én meg bele akartam kukkantani a txt-be aztán kódot kért.kábelem van ami full sebességgel is "csak" 5-óra alatt hozná le. így meg....... -
#721 szerintem o a letoltott rar file jelszavat kerdezte -
#720 Szerintem o meg csak az info rart toltotte le (7 kilobajt asszem :). Az ker jelszot, ami www.bittorrentmovies.de. -
#719 680-as hozzászólásban nincs benne? ott van alul 10 serial -
Beepee #718 neked már lejött? milyen neted van vaz? -
#717 bazz, frankón megjelent? cooool -
#716 www.bittorrentmovies.de -
#715 kódot kér a csomagolt file. tudja valaki? -
Beepee #714 még csak 10megám van az 1,2 gigából:( -
#713 jaja a PES-nél is igy volt
ha van T+-as ismerősötök a DC-n szóljatok neki, hogy terjedjen -
#712 ennyit bőven megér,ha minden jól megy holnap amikor hazaérek suliból,már le lesz szedve -
#711 le kell rakni trayre aztan hagy menjen,nemhiszem,hogy kint lesz ftp-n rovid idon belul, mert nforceon sincs meg kint -
#710 alltalaban lassan kezd aztan kesobb gyorsul be -
#709 ja, file megoszto, az eppen letoltes alatt levo filet feldarabolja rengeteg sok kis reszre, ha letoltesz 1 reszletet valakitol, akkor azt mar adhatod tovabb, igy minel tobb letolto van, annal tobben osztjak is meg a cuccot. -
#708 erdemes elidnitani mind a ket cd letolteset egyszerre -
Beepee #707 egyébként tul.képpen mi ez a bittorente mist már hagy tudjam meg? vmi filemegosztó? csak nem kell beállitani semmit? -
#706 fasza az enyém begyorsult már 23k-val jön -
Beepee #705 80al? baz nekem adsl-em van. de akkor is jöhetne 50-el...ez valami lopott verzio? -
#704 Nekem lement a sebessegem kb. 4K/secre :((
Igy kb. 70 ora letoltes :/
Jellemzo, hogy fel 37 megat toltottem, le meg csak 17-et :( -
#703 Gyerekek ez tök jó hogy le lehet szedni,de nekem ez rohadt lassú.Mért olvastam van akinek naon gyorsan szedni -
#702 itt a letoltesi sebesseged fugg a feltoltesi sebessegedtol is -
#701 nekem jott 80-al... -
Beepee #700 de királyok vagytok mindent kösz -
Beepee #699 baz gyerekek ez nagyon lassu 12vel jön nekem... -
#698 ha felraktad utanna folmesz http://www.bittorrentmovies.de-re es onnan letoltod. -
Beepee #697 feltettem ezt a bittorentet nemtom mi de mondjátok már mi van? honnan lehet zuzni hogyan? nincs semmi az url-re pedig leszedtem azt a bizbaszt -
Beepee #696 MIMIMIMIMIMIMIMIMIMIVAN? megjelent a cucc???