42676
  • Kandurex
    ehe?
  • Lazarus
    dakota 37%
  • M@TriX
    nem kell mident elhinni ;)
  • DayWalker
    le
  • DayWalker
    honnan szedted?
  • gonosz
    hat a pre-gold -dal
  • Mayday
    HL2-t???
  • Rylander
    ok! nem jon valakli jáccani?
  • Kandurex
    Főoldal ---> Fórum ---> Felhasználói információk beállítása ...jah és ha xarni akarsz akkor otthon a WC próbálkozz...
  • Rylander
    hogy lehet a nevem helyére ilyen szart berakni?
  • [negativ] Les
    Dehogy csak suli van:(
  • [negativ] Les
    Úgy legyen...:)
  • Kandurex
    23 nap ééééss....
  • [NST]Cifu
    Akkor lehet, hogy ez is csak egy újabb álhír
  • dikki*yysw
    Franciaország és GB is szept. 30
  • [NST]Cifu
    Amúgy egy olyan is kering a neten, miszerint Szept. 30-án csak a STEAM-en, és az USA-béli boltokban jelenik meg, a világ más tájain élők némi késedelemmel vehetik csak kézbe a játékot...
  • Lazarus
    Lehet megveszem majd sztímen... de jobb szeretnék egy gyönyörű díszdobozt :/
  • DayWalker
    erre az van írva, hogy $49.99
  • [NST]Cifu
    Ez körübelül a 10-edik dobozfajta amit látok :)))
  • Krinyo
    "Hoodoo küldte ezeket a saját maga által készített képeket egyenesen a tengerentúlról, ahol már a EB polcain ugyanúgy ott mosolyognak a HL2 privjúdobozok, rajtuk egy újabb megjelenési dátummal: október 1."
  • Krinyo
    a 2. verziós doboz mennyibe kerülhet?
    Kár hogy a 3. doboz dvd-s
  • Davidus
    MÁR CSAK 3 HÉT JEEEEEE
  • Krinyo
    haldoklik a topic
  • M@TriX
    :)
  • Krinyo
    azért kiváncsi lennék hogy néz ki az ajakszinkron "Kovács" szónál :DD
  • dikki*yysw
    Na ja. Főleg ha a Steam miatt gyakran fog változni a kódállomány, ahogy azt ígérték.. :'
  • Amiga
    Én spec. szeretem, ha egy játék le van magyarosítva, ha profi színészekkel csinálják és színvonalasan, akkor hajrá. De csak ha peccselhető marad, sok játékot elcsesz a gyári magyarosítás, mert a peccs nem megy rá fel, a magyar kiadó meg *rik rá.
  • dikki*yysw
    Szerény személyemnek nincs szüksége magyarosításra, de biztos van aki örül neki (lásd minden új játék topicját, már a megjelenés napján jönnek hogy van-e magyarosítás) szóval felesleges ezen fennakadni, aki akarja megveszi az angolt, aki akarja, a magyart.

Talán még nem tűnt fel pár embernek, de a HL2 megjelenése kapcsán felbukkanó újdonságok (steam, könnyű fordíthatóság [gondolok itt arra, hogy az ajakszinkron könnyedén módosítható a felvett hanghoz], többféle verzió) nem beszűkíti, hanem kiszélesíti a játékosok lehetőségeit.
  • Mayday
    Szerintem egyebkent nem lenne az gaz, ha magyarositanak, eleg igenyes magyaritasok is szuletnek am (bar keveset ismerek). De pl. nekem a H4 nagyon tetszik.
    Bar persze a legjobb az lenne, ha kapnank ala egy magyar feliratozast, es hadd szoljon.
  • Mayday
    Igen, az lesz a dvd-s biztosan.
    Lenn volt mar a topic, gondoltam, irok. Most hivtam az NTec Kft.-t telefonon. Egy holgy vette fel, es a megjelentetesrol kerdeztem. O kert, tartsam, hogy megkerdezze, milyen informaciot adhat ki. Azt kiadta az informaciot, mely szerint ev vege(!) fele jelenik meg nalunk...
    Ez pedig csunya lenne! :)
  • Krinyo
    A gyűjtői változat az DVD-s?
    Magyar változat? hehe. Magyarul milyen ratyi lehet má...
  • Davidus
    Ma este rá is zizzenek. Soha nem láttam még a CSét:)
  • Amiga
    3ért az Arcadiában láttam pár hete. Hogy most mennyi, nem tom, lehe, hogy csak akció volt.
  • Mayday
    Basszus, en ezt a Generation-os cuccot eddig meg mindenhol csak 5 papirert lattam! Tenyleg 3 a mediaba? Akkor szerintem vedd meg azt ott!
  • Amiga
    De érdemes megvenni a MediaMarktban a Next Generation 3-at 3000-ért, abban a hivatalos kiegészítők mellett van egy high definition pack, ami a graikát tunningolja. Bazi nagy doboz, érdemes végigjárni a boltokat (Westend, Arcadia, Europark...).
  • Dikkma
    cdgalaxisban van azt mondják 1500 ft.
  • Mayday
    Hat figyusz, en lementem a Tescoba, es volt, sztem eleg sok helyen meg talalod, hiperekben, Media Marktban, vagy ott a CD-Galaxis, szoval sok helyen van.
    Es jo, ha eredetid van multizni.
  • Davidus
    Akkor max botok ellen bohóckodhatok?:) Nincs esetleg magyar server ahol nem kell key?:)
  • dikki*yysw
    CS meg 1.6béta van fenn de le :)
  • dikki*yysw
    Le. Keyed nem lesz hozzá, de le tod.