42676
-
ehe? -
dakota 37% -
nem kell mident elhinni ;) -
le -
honnan szedted? -
gonosz #2519 hat a pre-gold -dal -
HL2-t??? -
ok! nem jon valakli jáccani? -
Főoldal ---> Fórum ---> Felhasználói információk beállítása ...jah és ha xarni akarsz akkor otthon a WC próbálkozz... -
hogy lehet a nevem helyére ilyen szart berakni? -
Dehogy csak suli van:( -
Úgy legyen...:) -
23 nap ééééss.... -
Akkor lehet, hogy ez is csak egy újabb álhír
-
Franciaország és GB is szept. 30 -
Amúgy egy olyan is kering a neten, miszerint Szept. 30-án csak a STEAM-en, és az USA-béli boltokban jelenik meg, a világ más tájain élők némi késedelemmel vehetik csak kézbe a játékot... -
Lehet megveszem majd sztímen... de jobb szeretnék egy gyönyörű díszdobozt :/ -
erre az van írva, hogy $49.99 -
Ez körübelül a 10-edik dobozfajta amit látok :))) -
"Hoodoo küldte ezeket a saját maga által készített képeket egyenesen a tengerentúlról, ahol már a EB polcain ugyanúgy ott mosolyognak a HL2 privjúdobozok, rajtuk egy újabb megjelenési dátummal: október 1."
-
a 2. verziós doboz mennyibe kerülhet?
Kár hogy a 3. doboz dvd-s
-
MÁR CSAK 3 HÉT JEEEEEE -
haldoklik a topic
-
:) -
azért kiváncsi lennék hogy néz ki az ajakszinkron "Kovács" szónál :DD -
Na ja. Főleg ha a Steam miatt gyakran fog változni a kódállomány, ahogy azt ígérték.. :' -
Én spec. szeretem, ha egy játék le van magyarosítva, ha profi színészekkel csinálják és színvonalasan, akkor hajrá. De csak ha peccselhető marad, sok játékot elcsesz a gyári magyarosítás, mert a peccs nem megy rá fel, a magyar kiadó meg *rik rá. -
Szerény személyemnek nincs szüksége magyarosításra, de biztos van aki örül neki (lásd minden új játék topicját, már a megjelenés napján jönnek hogy van-e magyarosítás) szóval felesleges ezen fennakadni, aki akarja megveszi az angolt, aki akarja, a magyart.
Talán még nem tűnt fel pár embernek, de a HL2 megjelenése kapcsán felbukkanó újdonságok (steam, könnyű fordíthatóság [gondolok itt arra, hogy az ajakszinkron könnyedén módosítható a felvett hanghoz], többféle verzió) nem beszűkíti, hanem kiszélesíti a játékosok lehetőségeit. -
Szerintem egyebkent nem lenne az gaz, ha magyarositanak, eleg igenyes magyaritasok is szuletnek am (bar keveset ismerek). De pl. nekem a H4 nagyon tetszik.
Bar persze a legjobb az lenne, ha kapnank ala egy magyar feliratozast, es hadd szoljon. -
Igen, az lesz a dvd-s biztosan.
Lenn volt mar a topic, gondoltam, irok. Most hivtam az NTec Kft.-t telefonon. Egy holgy vette fel, es a megjelentetesrol kerdeztem. O kert, tartsam, hogy megkerdezze, milyen informaciot adhat ki. Azt kiadta az informaciot, mely szerint ev vege(!) fele jelenik meg nalunk...
Ez pedig csunya lenne! :) -
A gyűjtői változat az DVD-s?
Magyar változat? hehe. Magyarul milyen ratyi lehet má...
-
Ma este rá is zizzenek. Soha nem láttam még a CSét:) -
3ért az Arcadiában láttam pár hete. Hogy most mennyi, nem tom, lehe, hogy csak akció volt. -
Basszus, en ezt a Generation-os cuccot eddig meg mindenhol csak 5 papirert lattam! Tenyleg 3 a mediaba? Akkor szerintem vedd meg azt ott! -
De érdemes megvenni a MediaMarktban a Next Generation 3-at 3000-ért, abban a hivatalos kiegészítők mellett van egy high definition pack, ami a graikát tunningolja. Bazi nagy doboz, érdemes végigjárni a boltokat (Westend, Arcadia, Europark...). -
cdgalaxisban van azt mondják 1500 ft. -
Hat figyusz, en lementem a Tescoba, es volt, sztem eleg sok helyen meg talalod, hiperekben, Media Marktban, vagy ott a CD-Galaxis, szoval sok helyen van.
Es jo, ha eredetid van multizni. -
Akkor max botok ellen bohóckodhatok?:) Nincs esetleg magyar server ahol nem kell key?:) -
CS meg 1.6béta van fenn de le :) -
Le. Keyed nem lesz hozzá, de le tod.