• [NST]Cifu
    1.: Én is kipróbáltam a STEAM-et, de cseppet sem győzött meg.
    2.: Sajnos csak ISDN-el rendelkezem, és ki tudja, mikor lesz "szélessávú" elérésem. Megjegyzem, ezzel a problémával nem vagyok egyedül, és nem csak Mo.-n vannak Dial-uposok...
    3.: Én is megveszem az eredeti HL2-őt, de ettől még nem akarom felrakni a STEAM-et (bár sajnos úgytünik, muszáj lesz)
    4.: Ez sajnos ISDN-en már nem így működik, mert ugye én percalapúan fizetek.
    5.: Ez talán az egyetlen pozitivum a STEAM-ben.
    6.: Ez szép, de azért gondolom csak elnézel a honlapjukra is, hogy tájékozódj, pontosan miről is van szó...
    7.: A csíterek tekintetében egyetértünk, de a fent említet okokból én remélem, hogy a STEAM megkerülésére talán lesz mód. Legalábbis addig, amíg nem lesz ADSL vagy KábelNET elérésem...
    8.: Erre már jó ideje van lehetőség: az ASE-vel látja, ha játszik, az ICQ látja, ha online és a Ventrilo-val pedig hangal is kommunikálhatunk, játékban és azon kívül is. Szép dolog, hogy ezt egybeépítették (kivéve a játékon kívüli voice-t), de attól még nem egetrengető újdonság... (pláne, ha pl. a haverom éppen RtcW:ET-zik, mert azt ugye nem látja a STEAM, ellenben az ASE igen...)

Mint említettem, a STEAM nekem is fent volt (egy hete szedtem le), és bizony nem győzött meg. De hogy mi lesz, az még a jövő zenéje...