42676
-
ezért játszom tetrissel
-
Hehö! Ez nem NOLF topic.
Tessék kérem HL2-röl beszélni!! (Nem mintha én nem videjókártya értékesítéssel foglalkoztam volna itt
)
-
Szerintem most hétvégére kell.
Egy cracket kölcsönkaptam megnézni, de a játékot megveszem október elején. -
Megvetted a NOLF2-őt? -
És mikorra kell? -
Nem, még 8eFt hiányzik. :-( -
Télleg jók!
HL2-t majd nem fogom tudni kicsutkázni persze, de majd két év múlva kicsutkázom azt is, és imádni fogom, mint most a NOLFot. Persze most is imádni fogom a NOLF2-t, a látvány 80 %-át így is megkapom. -
Összejött a lóvé a gyűrűre? -
Na, jók ezek a radeonok ;D 

-
NOLF2-t én is ki tudom csutkázni, simán. -
De most már ugyanezt megtehetem a NOLF2-vel is, sőt még az AA és AF-re is marad power ;D
Azon mosolygok, amikor mindent maxra nyomok a gámában, majd a teszt után kiírja, hogy szerinte vegyem még részletesebbre a grafikát ;DDD -
Ja, az ember előveszi a "vasizzasztó" NOLF-ot, és mindent kicsutkáz egy könnyed mozdulattal. Ultra-high! :-) Tényleg király érzés! -
Haat, ez is teljesen jogos, en is eloveszek regi jatekokat, amit mostmar fullban tudok nyomni (ez akkor is igaz volt, amikor az uj kartyam a 8500 lett!) Hihetetlenul jo erzes nem fullra "lebutitva" jatszani a jatekokat! -
Hat eloszor nem akart menni, hibauzenet, aztan probaltam volna ket reszben, de aztan lattam, hogy mar ottan van...
Sorry! -
Szerintem teljesen felesleges a legújabb konfigokkal vetíteni,hiszen a technikaileg fejlett játékok nem lökdösődnek, hogy megjelenhessenek, ugyanakkor ha végig akarom játszani azokat a programokat, amelyeket szeretek, akkor meg simán elvagyok, amíg leesik a csodavasak ára. Mostt izgulunk a HL2-re, de miért kéne attól még kidobnom a sok király fps-t, amit nem játszottam végig? Undying, AvP vonalra gondolok. Most a HL2 tényleg kivétel, ami miatt érdemes szerintem is fejleszteni, de a sok agyonhypeolt szutyokkal már más a helyzet. -
Most én is szúrjam be az enyémét újra?
-
Bocsi, elment ketszer... -
Egy jatekert nem veszel kartyat. Jo, szerintem mas se nagyon. Biztos fogja hasznalni az ember az uj kartyajat mas jatekra is, nem? En speciel most vettem 9800Pro-t. HL2 miatt is, es mas miatt is. Orulok neki, hogy sikerult, es megvan, mert azert nem vagyok annyira eleresztve, sokat kell dolgozni ezert. De ha varsz, mir ersz el vele? El fog avulni ez is, meg az ara is le fog menni nagyon. Akkor is megveheted, es jol birni fogja a HL2-t, de az akkori uj jatekok megint igenylik a jobbat! Sajnos ez egy rohadt korhinta, mindig fejlodik, es mire az ember osszekuporgatja a forintjat egy hon ahitott hardverre, az kepes, es elavul, lesz tole sok ujabb, jobb teljesitmenyt nyujto. -
Egyetértek...
Nekem most P4 2.4B + R9600PRO + 512M/333 Ram van és ez manapság nem számít rossznak. És én is sokat dolgoztam érte, de ha vártam volna, akkor ez hiába lettv olna olcsóbb, addigra már elavul. Most legalább 1 évig nem kell nyúlnom a géphez. -
Egy jatekert nem veszel kartyat. Jo, szerintem mas se nagyon. Biztos fogja hasznalni az ember az uj kartyajat mas jatekra is, nem? En speciel most vettem 9800Pro-t. HL2 miatt is, es mas miatt is. Orulok neki, hogy sikerult, es megvan, mert azert nem vagyok annyira eleresztve, sokat kell dolgozni ezert. De ha varsz, mir ersz el vele? El fog avulni ez is, meg az ara is le fog menni nagyon. Akkor is megveheted, es jol birni fogja a HL2-t, de az akkori uj jatekok megint igenylik a jobbat! Sajnos ez egy rohadt korhinta, mindig fejlodik, es mire az ember osszekuporgatja a forintjat egy hon ahitott hardverre, az kepes, es elavul, lesz tole sok ujabb, jobb teljesitmenyt nyujto.
Mondhatni, nekem meg soha nem volt "csucskategorias" vasam, es persze hizik a fejem, hogy olyan, amilyen. Es ha van egy uj jatek, ami olyan "lepes", hogy erdemes akkor fejleszteni, akkor ez olyan, en igy latom. Sokat nyomott a latban, hogy most HL2, es most fejlesztettem. De most csak amulok a tobbi jatekon is... :) -
azért mert qrvára várom a hl2-t attól még nem veszek 70es karit. -
Pedig pont azt állítják, hogy nem támogatják a jelenlegi driverek. De tök mindegy, az Nvidia így is égett egy nagyot. -
Ja, siman jo, nekem is Nforce-os az alaplap, es az elozo kartyam, es a mostani is ATI benne, es nincs semmi gond vele! -
Jó az ATI-val is, hidd el. -
Mé ne lenne? Igaz, hogy nv az alaplapod, de akkor is... -
linket, plíz -
Az FX-ek nagy szarok,de sajna azt kell majd vennem mert Nforce-s az alaplapom és nem hinném hogy jól ellenne egy ATI-val. -
Hidd el kipróbáltunk elég sok mindent. Kedden még feljön hozzám egy "TV out zseni" oszt megnézi,ha úgyse megy adom el.
Na de elég az OFF-ból.
Én is kérdezném,hogy és hol lehet HL2-t nyerni??? -
gonosz #3198 az nvidia kartyak meg tudjak jeleniteni csak lassan..
a jatekban sokszor elofordul az efekt szoval az nvidia kartyak a jatek alatt rendesen be fognak lassulni, ami a tesztben nem jelentkezik. szerinted ez kinek a partja? :) es hol a realis kep?
-
Eh, ez pont az jelenti, hogy nem nvidia pártiak. Gondolj csak bele, hogy ezzel az effekttel lassabb lesz a game, hiszen egy plusz effektet kell számolni. Na most ha ez benne lenne a benchmark-ban, akkor az Ati kártyák lassabbak lennének, de az Nvidiák nem, hiszen nem számolják ezt az effektet. Tehát célszerű volt kihagyni, hogy reális legyen a kép a két fajta karesz között. Comprende? -
DE mekkora poén lenne. Mint anno volt egy unreal-wolfeinstein muvi... Jó öreg wolfie grafika megy a csávó előre a gatlingal... aztán benyit egy ajtón és átvált Unreal-re a dolog. mindez ugy megcsinálva hogy ne vegyél észre durva vágást. Eszméletlen volt. -
A többi résznél átvált a játék HL1 grafikára:) -
steweee #3194 gyá,rászántam magan és letöltöttem egy pár tízert.állat nagyon.valyon a játék végig ilyen lesz,vagy csak a látszat kedvéért összeválogattak egy pár húzós jelenetet néhány múviba? -
Hl2ért nem fogok karit venni
Pedig a logód ennél nagyobb fanatizmust sejtet :) -
Egy backup még legális :)
Bár aki modern gépből (6500 3DMark03-tól felfele) egynél többet tart otthon, az már erősen a "gazdagság" kategória :) -
Gratula az öcsédnek, de nem lesz gond, ha egyszerre akartok majd játszani a HL2-vel? :))) -
Sanca #3190 Ilyen miert nem volt anno q3-ban?:(( -
OKCSB-n
(országos középiskolai CS bajnokság) amit ezekszerint dikki öccséék nyertek. -
Beköszöntem nekik. Örültek neki :D -
Szívemből pajtás