42676
  • ollie
    Kezdek örülni!
    Vagy inkább... őrülni?
  • Mayday
    Szepjoreggelt!
    Tiszta halott a topic.
    Eggyel megint kevesebbet kell aludnunk a megjelenesig! :)))
  • MaSzKa
    Szerintem is szeptember 30
  • fm
    szept.30. ugye?
  • fm
    <team> go! go! go!

• Lazarus
  • Mayday
    Lehet benne valami! :)))
  • Ams
    kisértetiesen hasonlít a hl2 logóra? vagy nem?
  • Krinyo
    Half leg :D
  • Shaman
    Méghozzá egy FÉL LÁB!
    Ebböl kéne Half life-ra asszociálnunk?
  • Shaman
    Sokáig gondolkoztam.....sztem egy LÁB!
  • Mayday
    Az mar egyszer igaz... Belenkfagyott a szo rendesen... :)
  • Amiga
    Váratlan hozzászólásod tanácstalan hallgatást váltott ki a HL2 rajongókból. :-)
  • Davidus
    MI ez kalevala?
  • MaSzKa
  • Amiga
    Nekem a legnagyobb élmény az volt, amikor kiértem a szabadba. Ujjongtam az örömtől. Aztán jöttek a katonák meg a helikopter... :-)))))))
  • RelakS
    Én a laborban csodálkozva jártam a folyosókat, majd mikor a fél reaktor a nyakamba rohadt, ott ugráltam a falakon, hogy engeggyenekmárki!!! Aztán a romokban heverő intézetben nyakig leforrázva kóvályogtam :D
  • Mayday
    Addig sem fogunk unatkozni, uj jatekos van a palyan, kijott a Chrome c. game is...
  • Jockey
    az abaj ahogy látom, hogy neked a hangulat a grafikábol és a zenéböl származik szinte csak, persze ez nem gond, de nem is biztos hogy jó..:)
    zárjuk le ezt a semmitmondo flame vitát szvsz
    jön a hl2, én várom nagyon, és remélem jó lesz nem csak grafikailag (bár már azt is lehuzták itt páran, biztos bétateszterek voltak:))
  • ollie
  • ollie
    Ja
  • ollie
    Hentnek lehet hent, de néha kell az!
  • Amiga
    Ennek bő fele arról szólt, hogy neked milyen király Radeon 9600pro kártyád van! :-D
  • Davidus
    Volt demo is?:)
  • Amiga
    Unreal 2 hent lett, de az első rész zseniális, a maga korában felvette a versenyt a HL-el. De persze bármennyire is érdekfeszítő volt, a HL zseniális alapötletét nem tudta hozni. A HL hangulata ott kezdődött, amikor a hölgy köszöntött minket: Isten hozott Black Mesaban! És ment a sínautó egyre lejjebb és lejjebb... Eszméletlen!!!
  • Mayday
    Szep volt, szep volt, de...
  • ollie
    Csak a demot nyomtad, vagy a full-t is?
  • ollie
    Asssztaaaaa...
    Már majdnem 2 a 12-en hozzászólásom van.
  • Davidus
    Unreal2-t én a grafika miatt hagytam abba. Annyira idegesírőn szar volt a desing hogy fájt tőle a szemem. UT2k3 100x profibban néz ki pedig az U2 jött ki később.
  • ollie
    Pedig az Unreal2 nagyon jó lett szerintem, bárki bármit mond. De persze nincs ac HL színvonalán...
  • Mayday
    Reszemre meg a HL1 agyonverte az Unreal2-t...
    Jatekelmeny, hangulat, stb teren.
    Unreal 1-et sosem jatszottam.
  • ollie
    Én az unrealt hamar meguntam (kb 2-3 ór játék után), de a HL minden inkarnációját végignyomtam.
  • Amiga
    Szerintem egyformán jó volt mindkettő, de a HL-t többször is volt ingerem végigjátszani, az Unrealt valahogy nem.
  • ollie
    Vegyük úgy, hogy nyertem! Na???
  • Amiga
    Jól beszélsz! :-)
  • Krinyo
    hát ez jó kérdés :D
    ki tudja?
    a helyes válaszok között kisorsolunk egy eredeti hl2-t :D
  • Jockey
    elmondaná valaki mi a szart keres a gs2 és a kurva xboxos otvadék a hl2 topicba?
    gyergyó: a hl1 agyonverte számomra az unreal-t (unreal is tetsztett), mert nem grafika alapján itélt az ember. unreal csinbini vlt, de a hl kcsit több volt egy szép shooternél szvsz
    ha megközelíti azt ajétkélményt a hl2 mint amit a hl adott, akor leszarom hogy a xboxos szarod művészi vagy sem.
  • Krinyo
    msg=mgs
    f@szommá
  • Krinyo
    msg van pcre is
  • Mayday
    Azert ne feledkezzunk el a Final Fantasy sorozatrol, meg sok ertekes dolog is volt meg konzolon. (En csak PSX-en nyomtam.) De van rajta sok FF-szeru szerepjatek, voltak ott jo darabok. MGS-rol meg nem tudok nyilatkozni, de allitolag az is egy tok jo tortenet, nem?
    Persze nem fogok atallni a pc-rol, nem is vennek mar uj konzolt, az biztos. De voltak jo jatekok ott is.