42676
-
Kezdek örülni! 
Vagy inkább... őrülni?
-
Szepjoreggelt!
Tiszta halott a topic.
Eggyel megint kevesebbet kell aludnunk a megjelenesig! :))) -
Szerintem is szeptember 30 -
szept.30. ugye? -
<team> go! go! go!

-
-
Lehet benne valami! :))) -
kisértetiesen hasonlít a hl2 logóra? vagy nem?
-
Half leg :D -
Méghozzá egy FÉL LÁB!
Ebböl kéne Half life-ra asszociálnunk? -
Sokáig gondolkoztam.....sztem egy LÁB! -
Az mar egyszer igaz... Belenkfagyott a szo rendesen... :) -
Váratlan hozzászólásod tanácstalan hallgatást váltott ki a HL2 rajongókból. :-) -
MI ez kalevala? -
-
Nekem a legnagyobb élmény az volt, amikor kiértem a szabadba. Ujjongtam az örömtől. Aztán jöttek a katonák meg a helikopter... :-))))))) -
Én a laborban csodálkozva jártam a folyosókat, majd mikor a fél reaktor a nyakamba rohadt, ott ugráltam a falakon, hogy engeggyenekmárki!!! Aztán a romokban heverő intézetben nyakig leforrázva kóvályogtam :D -
Addig sem fogunk unatkozni, uj jatekos van a palyan, kijott a Chrome c. game is... -
az abaj ahogy látom, hogy neked a hangulat a grafikábol és a zenéböl származik szinte csak, persze ez nem gond, de nem is biztos hogy jó..:)
zárjuk le ezt a semmitmondo flame vitát szvsz
jön a hl2, én várom nagyon, és remélem jó lesz nem csak grafikailag (bár már azt is lehuzták itt páran, biztos bétateszterek voltak:)) -
-
Ja -
Hentnek lehet hent, de néha kell az!

-
Ennek bő fele arról szólt, hogy neked milyen király Radeon 9600pro kártyád van! :-D -
Volt demo is?:) -
Unreal 2 hent lett, de az első rész zseniális, a maga korában felvette a versenyt a HL-el. De persze bármennyire is érdekfeszítő volt, a HL zseniális alapötletét nem tudta hozni. A HL hangulata ott kezdődött, amikor a hölgy köszöntött minket: Isten hozott Black Mesaban! És ment a sínautó egyre lejjebb és lejjebb... Eszméletlen!!! -
Szep volt, szep volt, de... -
Csak a demot nyomtad, vagy a full-t is? -
Asssztaaaaa...
Már majdnem 2 a 12-en hozzászólásom van.
-
Unreal2-t én a grafika miatt hagytam abba. Annyira idegesírőn szar volt a desing hogy fájt tőle a szemem. UT2k3 100x profibban néz ki pedig az U2 jött ki később. -
Pedig az Unreal2 nagyon jó lett szerintem, bárki bármit mond. De persze nincs ac HL színvonalán... -
Reszemre meg a HL1 agyonverte az Unreal2-t...
Jatekelmeny, hangulat, stb teren.
Unreal 1-et sosem jatszottam. -
Én az unrealt hamar meguntam (kb 2-3 ór játék után), de a HL minden inkarnációját végignyomtam. -
Szerintem egyformán jó volt mindkettő, de a HL-t többször is volt ingerem végigjátszani, az Unrealt valahogy nem. -
Vegyük úgy, hogy nyertem! Na??? -
Jól beszélsz! :-) -
hát ez jó kérdés :D
ki tudja?
a helyes válaszok között kisorsolunk egy eredeti hl2-t :D -
elmondaná valaki mi a szart keres a gs2 és a kurva xboxos otvadék a hl2 topicba?
gyergyó: a hl1 agyonverte számomra az unreal-t (unreal is tetsztett), mert nem grafika alapján itélt az ember. unreal csinbini vlt, de a hl kcsit több volt egy szép shooternél szvsz
ha megközelíti azt ajétkélményt a hl2 mint amit a hl adott, akor leszarom hogy a xboxos szarod művészi vagy sem. -
msg=mgs
f@szommá -
msg van pcre is -
Azert ne feledkezzunk el a Final Fantasy sorozatrol, meg sok ertekes dolog is volt meg konzolon. (En csak PSX-en nyomtam.) De van rajta sok FF-szeru szerepjatek, voltak ott jo darabok. MGS-rol meg nem tudok nyilatkozni, de allitolag az is egy tok jo tortenet, nem?
Persze nem fogok atallni a pc-rol, nem is vennek mar uj konzolt, az biztos. De voltak jo jatekok ott is.