42676
-
Nekem még nem volt olyan, hogy a javíthatattlanul "bugzott" volna a GFX. Ha valami nem stimmelt (villogó textúrák, átlátszó objectek), elő a Rage3D Tweaker-t, és sakkozni a beállításokkal. Ez mindent megoldott eddig - megjegyzem ezt azzal a kitétellel teszem, hogy a Radeon széria minden lépcsőfokát megjártam (Radeon DDR aka Radeon 7200, Radeon 8500LE és Radeon 9800Pro). Szóval ha valakinek "bugzik" a grafika, akkor csak elő a tweakert és hajrá...
Ezekről a konzolos szemetekről, mint az MGS nekem meg mindig az ugrik be, hogy mennyire nevetségesek - nulla történet, nevetséges játékmenet és persze Rambo-feeling ezerrel
Mondom mindezt úgy, hogy volt PS-em és Dreamcast-em is. De csak azért, mert verekedős-játékok terén tényleg verhetettlenek a konzolok. De csak abban. -
a hányásban élethűbbek a szinek
-
Szerintem elég hányás a HL2-höz képest... -
akkor mért jössz ide oltani?
én se megyek be gt4 szobába hogy hl2-t jobban várom...
mert ugye kia f@szt érdekel.
Itt hl2 a téma ne tessék bomlasztani
-
hát meseszerűségben és homályban biztos.
Persze a paint-es szinek se rosszak... -
sok!
már bocs de hülye aki ezt irta.
hl2 full fizikával medium graffal hogyne lenne már szebb?
Ha lenne olyan opció hogy ha bekapcsolod leveszi az fps-t a felére de semmit sem változtat, tuti bekapcsolná!
Vannak akik mindent beakarnak kapcsolno.mind1 hogy mit csak KAPCSOL,kapcsol..klikk klikk klikk kapcs kapcs... á..á
-
Akkor nekilatok HL2 elott, asszem :) -
Asszem valami 5 óra körül volt a játékidő. -
Ams... Maga egy full idiota
-
Gergő... maga egy idióta
-
Es jo hosszu videok vannak bent... Mar azokert erdemes vegignyomni, mert rendkivul muveszi munka... -
Es elso nekifutasra mennyi volt nalad? -
De ne kell ezen kiakadni... Az MGS2 nem egy játék hanem egy intenzív élmény:) Ha hosszabb lenne már nem is lenne ilen jó. -
Nem 2 délután:) 2 óra alatt végig lehet nyomni kb:) De akkor már nagyon pengének kell lenni:) Persze a videók meg a rádióbeszélgetések ebben nincsenek benne. -
Most szivatsz, vagy ez komoly?
1-2 nap, de akkor napi 24 oraban vagy mi? -
De kényelmesen játszva párszor elakadva is max 1-2 nap. -
Pár óra:) -
Hat sztem jatek kozben az mgs2 grafja sokkal szarabb, moviek kozben sztem szinten alulmarad... ,de neked lehet az jobban tetszett... Nekem, meg ez tetszik jobban... ennyi:) -
Egyebkent mennyi jatekido egy MGS2 vegigvitele szted. Mert en is nekilatnek majd elobb-utobb, de mar sztem HL2 elott nem... -
Megnéztem a trélert és az MGS2 grafikája nekem jobbnak tűnik. Vagy 5x végigvittem az MGS2-t szal nekem magyarázhatod:) -
Ez egy xbox only gamez, nezd meg a trailert, es utana szidd! Egyebkent meg van par olyan latvanyos game xboxon, hogy bizony nemelyik latvanyban odaver a pcnek... Jo a hl 2/ doom 3 grafikot nem uti, de muveszi, es egyedi latvanyvilagokat lehet vele alkotni... -
De azt hiszem, hogy ehhez a Breakdownhoz adnak egy vadiuj Nvidia GForce FX uber-brutal kartyat is!
-
Egyebkent nem szegyenkezem, hogy nem tud a video karcsim dx 9 et, meg 2.0 pixel shaddert, meg meg nfinite fx engine 2 sem... szarok ra, majd fel ev mulva potom penzert veszek olyan karcsit, ami most 60-80 rugo... -
kpzeld el 100 hzes tv-n, a szemed nem talalnad olyan gyonyoru lenne... -
ocsikeim, latom nem hisztek a szemeteknek, ez csakis a jatek enginevel keszult! Ugyanis a gameben egyetlen renderelt kepkocka sincs... olyan mint a metal gear s. 2... De nektek nem magyarazom.
A konfigom egyebkent: Asus p4pe alaplap 512 es fsb vel, 400 mhz 512 mb os ddr ram modullal, 2.53 ghz pentium 4 es procival, sb live 5.1 hangkartya, es gef 3 ti 200... videokarcsit ujat meg egyenlore nem veszek, majd ha ingyer adjak, es kijott a hl 2 is:) -
Szabnél múlt héten jpegeket néztünk a TV-n... a szemünk kifolyt tőle. -
De a TV képernyőn midnen megszépűl
-
Imadom, amikor ilyen elet van a topicban... :))) -
Ja csak az a baj hogy nem ilyen a grafikája:) -
Már a dx9-es effektekre gondoltam, hogy nem fog menni.
-
Töltsd le az Aquamark3-at (benchmark) és elájulsz tőle. Na meg kiváncsi vagyok, hogy mit tud a konfigod. Tele van dx8-as effektekkel (Aquanox2 motor), plusz néhány dx9-es, de ez persze nálad nem fog menni.
Link: AquaMark3 on FileMirrors ill. Official Mirrors -
movvie..rendrer...mi ebben az izgalams... -
Gondolom csak konzolos lesz. -
nem Breakdown a cime, es itt a trailer: letolt -
És ez azért a HL2 topik, hogy ne ezzel untass minket. :-)
(Inkább a NOLF 2-vel, vagy kérj kölcsön, a mg2-t meg vidd a HL vs Doom topikba és ugasd le ott a népet, hogy minek vitatkoznak, te vagy a nevető marhadik.):) -
Es mi is lesz ez? Ez a "Kikizo" a cime nekije? -
Nem baj, en jobban varom, min a hl 2 ot:) -
Ez nem normális megállapítás, mikor veszed már észre? Hogyhogy mi különbség lesz? Így is ezerszer szebb lesz. Meg ott a félelmetes fizika! Eszméletlenül jó lesz a game!!! -

Egyebkent ez a game agyonveri a hl 2 tok grafikjat:) -
Marpedig biztos fog kulonbozni, valszeg nem ugyanaz lesz se a sztori, se mas...