42676
  • [NST]Cifu
    Nekem még nem volt olyan, hogy a javíthatattlanul "bugzott" volna a GFX. Ha valami nem stimmelt (villogó textúrák, átlátszó objectek), elő a Rage3D Tweaker-t, és sakkozni a beállításokkal. Ez mindent megoldott eddig - megjegyzem ezt azzal a kitétellel teszem, hogy a Radeon széria minden lépcsőfokát megjártam (Radeon DDR aka Radeon 7200, Radeon 8500LE és Radeon 9800Pro). Szóval ha valakinek "bugzik" a grafika, akkor csak elő a tweakert és hajrá...

Ezekről a konzolos szemetekről, mint az MGS nekem meg mindig az ugrik be, hogy mennyire nevetségesek - nulla történet, nevetséges játékmenet és persze Rambo-feeling ezerrel

Mondom mindezt úgy, hogy volt PS-em és Dreamcast-em is. De csak azért, mert verekedős-játékok terén tényleg verhetettlenek a konzolok. De csak abban.
  • Krinyo
    a hányásban élethűbbek a szinek
  • Lacc
    Szerintem elég hányás a HL2-höz képest...
  • Krinyo
    akkor mért jössz ide oltani?
    én se megyek be gt4 szobába hogy hl2-t jobban várom...
    mert ugye kia f@szt érdekel.
    Itt hl2 a téma ne tessék bomlasztani
  • Krinyo
    hát meseszerűségben és homályban biztos.
    Persze a paint-es szinek se rosszak...
  • Krinyo
    sok!
    már bocs de hülye aki ezt irta.
    hl2 full fizikával medium graffal hogyne lenne már szebb?
    Ha lenne olyan opció hogy ha bekapcsolod leveszi az fps-t a felére de semmit sem változtat, tuti bekapcsolná!
    Vannak akik mindent beakarnak kapcsolno.mind1 hogy mit csak KAPCSOL,kapcsol..klikk klikk klikk kapcs kapcs... á..á
  • Mayday
    Akkor nekilatok HL2 elott, asszem :)
  • Davidus
    Asszem valami 5 óra körül volt a játékidő.
  • gergou
    Ams... Maga egy full idiota
  • Ams
    Gergő... maga egy idióta
  • gergou
    Es jo hosszu videok vannak bent... Mar azokert erdemes vegignyomni, mert rendkivul muveszi munka...
  • Mayday
    Es elso nekifutasra mennyi volt nalad?
  • Davidus
    De ne kell ezen kiakadni... Az MGS2 nem egy játék hanem egy intenzív élmény:) Ha hosszabb lenne már nem is lenne ilen jó.
  • Davidus
    Nem 2 délután:) 2 óra alatt végig lehet nyomni kb:) De akkor már nagyon pengének kell lenni:) Persze a videók meg a rádióbeszélgetések ebben nincsenek benne.
  • Mayday
    Most szivatsz, vagy ez komoly?
    1-2 nap, de akkor napi 24 oraban vagy mi?
  • Davidus
    De kényelmesen játszva párszor elakadva is max 1-2 nap.
  • Davidus
    Pár óra:)
  • gergou
    Hat sztem jatek kozben az mgs2 grafja sokkal szarabb, moviek kozben sztem szinten alulmarad... ,de neked lehet az jobban tetszett... Nekem, meg ez tetszik jobban... ennyi:)
  • Mayday
    Egyebkent mennyi jatekido egy MGS2 vegigvitele szted. Mert en is nekilatnek majd elobb-utobb, de mar sztem HL2 elott nem...
  • Davidus
    Megnéztem a trélert és az MGS2 grafikája nekem jobbnak tűnik. Vagy 5x végigvittem az MGS2-t szal nekem magyarázhatod:)
  • gergou
    Ez egy xbox only gamez, nezd meg a trailert, es utana szidd! Egyebkent meg van par olyan latvanyos game xboxon, hogy bizony nemelyik latvanyban odaver a pcnek... Jo a hl 2/ doom 3 grafikot nem uti, de muveszi, es egyedi latvanyvilagokat lehet vele alkotni...
  • Mayday
    De azt hiszem, hogy ehhez a Breakdownhoz adnak egy vadiuj Nvidia GForce FX uber-brutal kartyat is!
  • gergou
    Egyebkent nem szegyenkezem, hogy nem tud a video karcsim dx 9 et, meg 2.0 pixel shaddert, meg meg nfinite fx engine 2 sem... szarok ra, majd fel ev mulva potom penzert veszek olyan karcsit, ami most 60-80 rugo...
  • gergou
    kpzeld el 100 hzes tv-n, a szemed nem talalnad olyan gyonyoru lenne...
  • gergou
    ocsikeim, latom nem hisztek a szemeteknek, ez csakis a jatek enginevel keszult! Ugyanis a gameben egyetlen renderelt kepkocka sincs... olyan mint a metal gear s. 2... De nektek nem magyarazom.

A konfigom egyebkent: Asus p4pe alaplap 512 es fsb vel, 400 mhz 512 mb os ddr ram modullal, 2.53 ghz pentium 4 es procival, sb live 5.1 hangkartya, es gef 3 ti 200... videokarcsit ujat meg egyenlore nem veszek, majd ha ingyer adjak, es kijott a hl 2 is:)
  • Amiga
    Szabnél múlt héten jpegeket néztünk a TV-n... a szemünk kifolyt tőle.
  • ollie
    De a TV képernyőn midnen megszépűl
  • Mayday
    Imadom, amikor ilyen elet van a topicban... :)))
  • Davidus
    Ja csak az a baj hogy nem ilyen a grafikája:)
  • ollie
    Már a dx9-es effektekre gondoltam, hogy nem fog menni.
  • ollie
    Töltsd le az Aquamark3-at (benchmark) és elájulsz tőle. Na meg kiváncsi vagyok, hogy mit tud a konfigod. Tele van dx8-as effektekkel (Aquanox2 motor), plusz néhány dx9-es, de ez persze nálad nem fog menni.
    Link: AquaMark3 on FileMirrors ill. Official Mirrors
  • Kandurex
    movvie..rendrer...mi ebben az izgalams...
  • ollie
    Gondolom csak konzolos lesz.
  • gergou
    nem Breakdown a cime, es itt a trailer: letolt
  • Amiga
    És ez azért a HL2 topik, hogy ne ezzel untass minket. :-)
    (Inkább a NOLF 2-vel, vagy kérj kölcsön, a mg2-t meg vidd a HL vs Doom topikba és ugasd le ott a népet, hogy minek vitatkoznak, te vagy a nevető marhadik.):)
  • Mayday
    Es mi is lesz ez? Ez a "Kikizo" a cime nekije?
  • gergou
    Nem baj, en jobban varom, min a hl 2 ot:)
  • Amiga
    Ez nem normális megállapítás, mikor veszed már észre? Hogyhogy mi különbség lesz? Így is ezerszer szebb lesz. Meg ott a félelmetes fizika! Eszméletlenül jó lesz a game!!!
  • gergou

Egyebkent ez a game agyonveri a hl 2 tok grafikjat:)
  • Mayday
    Marpedig biztos fog kulonbozni, valszeg nem ugyanaz lesz se a sztori, se mas...