42676
  • Shaman
    Na mostmánelég legyen!
    Akarom a bencsmárkot,de gyósan ám!
  • pinehead
    Engem is, engem is!!!!
  • Davidus
    szopjanak le
  • Mayday
    www.half-life2.hu
    Egy „Joneleth” nevű tag, miközben mindennapi elengedhetetlenül fontos tevékenységeit végezte a Steam rendszerében, összefutott John Cook-al a Valve online fejlesztési igazgatójával. Nos ekkor „Joneleth” úgy gondolta (amúgy nagyon helyesen!), hogy feltesz Cook-nak néhány fontos kérdést a Half-Life 2 csúszásával kapcsolatban. A mindössze öt kérdésből álló kérdezz – felelekből kiderült, hogy a játék még nincs teljesen kész, de a tesztelése folyamatosan tart. A megjelenési dátumot illetően semmi konkrét információ nem hangzott, így a pontos dátumot továbbra is sötét homály fedi.
  • Jacek
    az teny hogy a 2600-ra huzott A64 megverte 3DMark2001-ben a 4.0 P4-et:)
  • Jacek
    ezen olyan jokat rohogok:))))

ugye a P4 4.0 Ghz ment aztan olvason valmelyik topicban hogy 4.5Ghz aztan mar lam itt az 5Ghz milyn jol huzhato ez a P4 athitektura:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • Davidus
    hú de bölcs ez a counter-strike.hu ezt aztán kurva nehéz lehetett kitalálni
  • Amiga
    A hangok... a hangok... Nem én voltam, tanár néni kérem, nem én voltam!

Eresszetek...!

Hol a HL2? Hol a HL2???
  • Mayday
    En nem orultem meg... en nem orultem meg... en nem orultem meg... en nem orultem meg... en nem orultem meg... en nem orultem meg... en nem orultem meg...
    CSITT!
    Ti is hallottatok? A hangok! Azt mondjak, hogy en nem orultem meg! AAAAAAAAAAAA! Szethasad a fejem! Puff! Most meg azt mondjak, jon 30-an a HL2! Nekem semmi bajom! Becsszo! Ok mondtak! De tenyleg!
  • Amiga
    Azért ez k*va jóóó! Olyan gumiszoba lett itt! :-)

Megőrült mindenki a halasztástól, én is bázmeg!
  • Mayday
    Szepjoreggelt!
    Komolyan kesni fog a game???
  • Pontius #4049
    komolyaaaaan?
    ha visszaolvasnátok kicsit rályönnétek, hogy már kedd óta ez a téma
  • DJ_HELL
    irta counter-strike.hu hogy csak novemberben v decemberben jelenik meg a game
  • Pontius #4047
    Na neeeeeeee! Honnan veszed?
  • Rylander
    késik a game
  • ollie
    Biztos hálaadásra értették.
  • [negativ] Les
    Dehát létezik...ugyeee
  • RelakSfromhome
    de igen, 1000L, de a mai napom egy KALAP SZAR!!!!!!!!!
  • Krinyo
    téged egy csupasz segg látványa feldob?!!!....
    jó mert engem is :D
  • M@TriX
    na ez jókjor jött a szar hangulatot kissé feldobta. ;)
  • Krinyo
    százzel?
    az nem ezerrel?
  • [NST]Cifu
    Mondjuk Maszka, aki egy degenerált idióta, biztos arra rejszol, hogy telenyomja offtopic képekkel az összes fórumot...

Ha lelki problémáid vannak, fordulj elmeorvoshoz kiskölyök!
  • RelakSfromhome
    Ja, Pistike meg rejszol 100L
  • Braveheart
    Nekem is nagyon tetszik a kép de sztem nem csak mi, nagykorúak nézzük a topicot... gondolj bele kisgyerek olvassa a hozzászólásokat, meglátja a képet az anyja meg épp bejön :))
  • RelakSfromhome
    Ha jól emléxem, holiday season-ről volt szó, ami pedig tudtommal a karácsony-szilveszter körüli 1-2 hét :(
  • pinehead
    Fél életem másik fele az Ővé!!
  • ÁjjLe BoBBi
    :)) ma is ünnep van (nekem..mostantól...izé...:))) szal akkor ma jön ? :DDD
  • Shaman
    Egyébként okt. 31 is ünnep ha már itt tartunk (nálunk nov. 1) Igaz az halottak napja. Amcsiban meg Halloween.
  • ÁjjLe BoBBi
    húsvét is ünnep... :)
  • HuAn82
  • Mayday
    Hmmm...
    Imadom a telapot.
    Ha benne lesz a cipocskemben a CE, akkor meg hinni is fogok benne!
  • Krinyo
    nem.
    ez egy segg! :D
  • Krinyo
    ez nagyon husi, de nem idevaló
  • MaSzKa
    fél élet!
  • MaSzKa
  • Amiga
    A Télapó fogja hozni. Dec. 6-án a csizmába teszi a Collectors Editiont.
  • Mayday
    Sot, minden nap van valakinek nevnapja, szulinapja, hazassagi evfordulo, stb... Tehat minden nap unnepnap lehet!
    Az is elkepzelheto, hogy ma kijott, mert ma van Eufrozina es Kende nevnapja eppen!
  • Krinyo
    ha aszondják ünnep akkor arra is érthetik hogy az is ÜNNEPNAP lesz amikor kiadják a Hl2-t.
    tehát bármikor kijöhet és az lesz maga az ünnep
  • Mayday
    Nagyon elhuzni nem lenne nagy biznisz a karacsony miatt, nem? Tehat legkesobb egy novemberre elvileg ki kellene.
    Lejjeb szo volt rola, hogy a game kesz, csak a kiado nem adja ki idoben. Kerdem en: mikor lenne a kiadonak leginkabb erdemes kiadnia, ha nem igy, karacsony elott? Vagy ez meg nem a "karacsonyi szezon", es ezert nem? Magasabb lesz az eladasuk, ha meg varnak kicsit?
  • Amiga
    Szerintem ha nagyon rossz a szemed, akkor látod, hogy a HL valójában XI és ott a 2, tehát a megjelenés napja XI.2.!!! :-)