42676
-
Inquisitor #1178 Egy kis érdemi információ (feltéve ha még nem volt), arról szól, hogy milyen konfigon mit fogunk látni a "grafikából" ...
A linket a www.half-life.hu oldalon találtam:
http://members.rogers.com/darylshaw/chart.htm -
jah és gyik mostanság nem jössz 

szal gyere 

:)
-
igen hülyék -
hülyék ezek?? -
francba, nem emléxem...
te mi az a cavinton? és ki is vagy te? és különben is mit akarsz tőlem!?????
;DDD -
ja az már régebben fennt volt a neten is. Már azt hittem az új 800MB-os videót vizslattad. :) -
Tutttam, hogy ez lesz!
Védelmi pénzt szed...
Persze, kaptál! :-) Hozok cavintont szerdán! :-) -
azt a CD-t meg kölcsön szeretném kapni :D -
télleg Amiga... kaptam én tőled pénzt ebben a hónapban? mert nem emléxem ilyenre... -
A legújabb GameStar CD-mellékletén volt rajta, és 12 perces. Kizárólag a játékból tartalmazott bejátszásokat. Mutatta, hogyan lövi a nemzeti gárda a hosszú lábú szörnyet a városban, meg azt a sokat emlegetett részt is, amikor Gordon leveri a laborban a monitort.
Ha ez nektek már a távoli múlt, akkor elnézést! :-) -
Láttam egy új HL2 videot, most már közvetlen jeleneteket a gameból!!!
Annyit mondhatunk, hogy a többi fps veheti szépen a kalapját, mert pár hónapig nem leszünk velük köszönő viszonyban!!! :-)
DOOM 3 jobban teszi, ha idén már meg sem jelenik... -
Opfort Blue Shiftet nem fogom, de szeptember tájékán én is lenyomom majd a HL-t 1024ben :)
nem jött ki media :( -
Elhatároztam, hogy amíg nem jön meg a HL2, végigjátszom a HLife-OForce-BShift vonalat. Attól féltem, hogy a játék grafikája illúzióromboló lesz, de meglepve tapasztaltam, hogy még ma is üt a hangulat, nincs hiányérzet, csak a kellemes borzongás, miközben beaknázom Black Mesa roncsolt folyosóit... :-) -
Ezt kívülálló nem értheti, ehhez megszállottság kell, beleélés :D -
good for you -
MEKKORA ARCOK VANNAK A VILÁGON, TE ÚR ISTEN :DDDDDDDDDDDD
11[2311:5211:5911] 11[Murray_H11]: 1 hz, 1kb ram, 1k hard drive, DOS... - HL2 99fps on that bitch, with a monkey, crayons and paper drawing each frame
:D -
A HL2 community az új HL MEDIA kiadásának lázában ég. ircn lógunk, és beszélgetünk mindenről, ami HL(2) :))
[23:36:32] [+GOoch]: you know that feeling you get
[23:36:47] [+GOoch]: if you keep looking at the steam icon
[23:37:05] [+synth]: no, i don't spend my day looking at the steam icon.
[23:37:08] [+GOoch]: and then youve looked at it and thought .?????? did that bastard just move
Ez mekkora :DD -
No, HL-2 doesn't have a SOF-2 style damage system.
Gabe
:(( -
Ja már hallottam ezt az infót.... 1024*768. Mi a francnak. Sztem egy 500xakárhanyas videóból is lehet látni a dolgokat. Én legalábbis biztos nem szedek egy 800MB-os filmet. :)
Mondjuk belegondolva már ahhoz is kell hardware, hogy le tudd játszani. :) -
Wazz! 800 mega! Váááá! -
Hm ezeket a képeket még nem láttam.

"AweDays HL 2 MOD, amelyről már a kollegám írt, kidobott 2 képet a MOD-ról. A képen látható dolgokat az új HL 2-höz tervezett Valve Hammer-rel készítették.
Erik-től (Valve Software) megtudtunk pár újdonságot. Erik nyilatkozott IRC-n, miszerint nem biztos, de csütörtökön már letölthető lesz a HL 2 MEDIA."
forrás: half-life.hu
vazz! mindig elhatározom, hogy olvasom a half-life.hu -t, aztán nem jutok el addig, hogy minden nap megnézzem. Pedig érdemes!
"halflife2.net + STB [2003.július.08 - 23:14]
Megnyílt az új design-okkal és extrákkal feltuningolt halflife2.net. Az a legjobb, hogy az oldal nézegetése közben találtam is pár új hírt miszerint IRC-n Erik Johnson (Valve -től) elkotyogott pár dolgot az új HL 2 Video -ról.
NEWS:
A film 1024*768 felbontásban lesz
Kb. 800 MB -os
És majdnem teljesen megmutatja majd milyen is lesz a játék
Erik Johnson beszélgetése: #
Scorpio " -
De jó lenne, ha az ember mindig leírhatná azt a gondolatot, ami először eszébe jut 1-1 hozzászólás elolvasása után... -
Végül is a source-t már egy éve kiragadták a programozók karmai közül, azóta csak a designerek, írók, modellezők, pályakészítők stb. dolgoznak a HL2n. Gondolom nem hagyják unatkozni a kockaagyúakat sem :D -
Emlékszem, gondolom ez technikai újításokra és ötletekre egyaránt vonatkozik. -
Inquisitor #1151 És ez nem vicc.
Volt egy nyilatkozat, hogy sok mindent ki kellett hagyniuk a motorból, és az majd a következő programba teszik bele.
-
Na majd a HL3! Abba is kell valami! :-) -
ja, de a realtime árnyék nagyot dobna a gémen. Azt nehogy kihagyják. A CS2.be bevetődik egy szobába egy árnyék. Pislantás a radarra aztán fire!!!! :) -
Lesz GHOUL szerű sérülésmodell nyugi.
Én egyedül azt hiányolom, hogy az árnyékok még nem dinamikusak. Videóban is van egy ilyen backpack helikopter, amikor bekapcsolja az ember látszik a backpacknek az árnyéka, meg a rotoré, de az összekötő tengelyé nem.
Mondjuk nem féltem a Valve-t, hogy nincs olyan programozójuk aki ezt megcsinálná. Akik kifejlesztettek egy source-t, azok más galádságokra is képesek :))
Én a legjobban azon döbbentem meg, hogy a játékhoz eredetileg tervezett modellek NEM lesznek benne a játékban, mivel a technológiai fejlődés még nem ért el oda, ahova számították 4 éve. Elmentek atihoz, nvidiahoz hogy mi lesz 4 év múlva, de egyelőre csak lowpoli :) modellek lesznek :D (és azok is hogy bűntetnek!). -
hát igen a SOF1-2 után illene már sérülésmodellt alkalmazni... -
Úgy érzem, kicsit elsüllyedt ez a topik! :-)
Most olvastam néhány inycsiklandozó részletet... Szabadtéri és belső hent, Barney, PIII-800 és TNT 1, sérülésmodell fegyverekhez alkalmazkodik, karaktereknek arcizma is rándul, nincsenek klónozott tudósok.
Csak lenne már szeptember!!! -
Lófas*t:))
HL2 rulz
A topic címe : Half-Life 2 tehát mit is keresünk itt? :))))))) -
pontosan, de szerintem a DOOM IIIat nem kell félteni. Jó lesz az. Amúgy ez meg egy HL2 topic. :) -
Jó, akkor megegyezünk abban, hogy hülyeséget beszélsz. -
nem tf2es hír...hl2ről van szó és a végén egy mondatban említi meg tf2-t -
Majd vki idézzen, mert érdekel.. -
Elolvastam az összes TF2-es HW hírt, de nem találtam semmi ilyent.
"Hamarosan jön a TF2 bemutató?!
Birdy, 2002. május 28. 20:53 - Játék: MOHA - (32 komment)
(BluesNews) No kérem szépen, lehet, hogy készülődik egy újabb bomba? A Computer&Video games interjút készített a Valve Software egyik alapemberével, Doug Lombardi-val. Egy csomó szokásos CS téma mellett szóba került a Team Fortress 2. és az esetleges új V. játék is, lássuk a szaftossabb részeket:
Team Fortress 2. Elkezdtetek shotokat és múvikat kiadni aztán jött a nagy csönd, mi történt?
Lombardi: Amikor Robin Walker, Yahn Bernier és John Cook - ők voltak a fejlesztő team vezetői - elkezdték olyanná formálni ajátékot, amilyennek elképzelték eredetileg, nyilvánvaló vált az eredeti HL technológia limitáltsága, ezért át kellett térnünk egy saját kódólású motorra. Ezért inkább a helyett, hogy régi krémeket mutogattunk volna, az új motorra koncentráltunk, újra és újra tovább csiszolva. Meg fogjuk mutatni, amint elérkezik a pillanat, és az a pillanat nagyon közel van... de itt abba is hagyom [kacaj].
Természetesen halljuk a pletykákat a projekt törléséről, de ha az emberek majd meglátják, mit is csináltunk, megfogják érteni, miért is ezzel foglalkoztunk, más dolgok helyett.
Szóval a Team Fortress 2 büntetni fog?
Lombardi: Igen, én úgy gondolom. Remélem. A minőségi követelményeink elég magasan vannak és úgy gondolom, hogy amit mutatni fogunk, mindenki számára izgalmas lesz. Igazság szerint SÓVÁROGVA várjuk, hogy megmutathassuk a jónépnek.
A CS-től eltekintve igencsak szűkszavúak voltatok a belső fejlesztésű játékokkal kapcsolatban. Mit tudsz mondani a flusztrált tömegeknek? Érdemes reménykednünk és bíznunk továbbra is a Valve Software-ben? Szóval mi újat kapunk még a TF2-ön kívül?
Lombardi: Hmm, hát igen... ezt a kérdést inkább átugrom. [kacagás]
Nos, épp a mai nap írtam valami topikba, hogy a Doom 3 bemutató sarkalni fogja a konkurenciát, hogy belehajtsanak, most úgy néz ki a Valve-nál ki is provokálták, hogy előálljanak a TF2-vel :)) Király, izgalom a tetőfokán :)"
Ezt találtam, de 1. ebben is NÉV mondja, hogy jön; 2. mondják hogy jön; 3. tavaly május 28-ai hír. -
nézd vissza hw-n nem fogok most keresgélni, de ott van.Irták hogy lesznek plussz cuccok hl2höz és hwn reagálták erre hogy "(talán tf2...) -
Idéznéd azt a HW írást? -
hw leírás jóval e3 után jött...de ha látnád a logómat tudnád hogy én hl2 párti vagyok!
Viszont amíg nem biztos addig nem örjöngök... -
Mostanában meglehetősen vehemensen reagálok pár dologra.