42676
-
Inquisitor #1311 Nekem reggel óta tölt valamit a Steam a Half Life 2 Movies részlegbe, talán elöbb jön a cucc? -
Elméletileg jövő hét elején jön a 4. videó, amelynek neve "hl2-traptown.exe", legalábbis a hírek szerint. A Valve szerint megoldották a Steam-hack problémát, tehát elméletileg ez már nem fog elöbb kijönni, mint ahogy azt a valve akarja :D -
Őőőőő.. Ez sem igazi érv, mert ugye a mai winchester árak mellet már simán megkapsz huszonezrekért egy 80 (sőt, akár 120-160) Gigásat, amire simán felrakod a full instalt, és pont. És ahogy tudjuk, még a leggyorsabb DVD-ROM sem olyan gyors, mint egy jó ATA-100-as merevlemez :D
Ettől függetlenül én is DVD párti vagyok, de aligha fogom a játékot DVD-ről futattni :D -
Hát tudja fene, a CS 1.6 már cseppet sem izgat, hasonló game-ből van kismillió, amelyek mind szebbek, jobbak, kerekebbek :D
Ezek után a CS 2.0 valahogy nem is dobna fel. A DoD? Hát tudja fene. A DoD beta 1.3 anno az összes bugjával is nagyon hangulatos volt, aztán jött a beta 2.0, és társai, amelyek azért nem voltak rosszak, de kevés igazi előrelépés volt. Aztán kihozták a hivatalos 1.0-át, ami agyoncsapta a játékot. Nincs vérzés, sokkal gagyibb a játékmenet, stb...
Ugyanúgy járt, mint a CS. Az is az utolsó beta, a CS beta 7.1-nél volt a legjobb, leghangulatosabb... -
Ja, el is felejtettem szólni. Ha valaki elkerülte volna. Megjelent a 2 újabb videó is divx-es változatban:
CsakKliKK -
NA BÁJ! ELMENTEM! -
Én pont azért fogom megvenni, mert dvd. -
tf2 lesz jó, vagy dod átírva :D -
"Nem tudok neked semmi konkrétat mondani, csak hallotam valamit a játék módokról. A Valve odaadóan csinálja a multis rész és ezt értem az SDK is. Csomó munka van azzal, hogy milyen plusz játékmódok és a lényeg mennyi legyen a max játékos a game-ban! De az biztos, hogy a megszokott HL 1 32 max játékosnál több lesz a HL 2 -ben!"
A CS2-ről még nem hallottam, de már most vagy 4-5 MODról hallottam amik a HL2 alá készülnek. De szerintem nem kell aggódni. Az a leg felkapottabb MOD. Bizti lesz CS2. -
A Collector's edition-ben Dvd lesz?
bazz, azt akartam megvenni mert vanak benne plussz cuccok... -
bazdmeg, ma már nem alszom... :D
qrvaszád :D -
Jó lenne ha még ebben az évben kiadnák. Arra mérget vennék hogy már készül egy ideje:) -
Titok. Biztos, hogy lesz, de titok. -
A HL2 motort használó CS-röl mit lehet tudni? Barkácsolják már? -
Nagy vonalakban, elfogadtad a G-Man ajánlatát, és City17-be kerülsz (az hogy miért hogyan tényleg titok még) de Nihilanth legyőzésével nem zárultak be a kapuk, sőt újak nyílnak...
ehh, aj'nlom a HL2 preview-mat, bár már elég öregecske a maga pár hónapjával, de még nem volt időm ápdételni..
preview
Mondjuk nem is ápdétre, mint inkább egy HL2 FAQ-ra gondoltam, hogy majd létrehozok. Jövő héten nekiállok. -
Szerintem meg HA GABE NEWELL AZT MONDJA, HOGY ennek a képnek CÉLJA VAN a videó végén, akkor ez nem egy félrenyomtatott kép. -
azt nem tudom hülye vagy-e, nem vagyok psziológus.
A történetéről nem szivárgott ki semmi. Ugyanis az még 7 pecsétes titok. Viszont kelet-európai stílusú városokat láthattunk és persze valami lényinvázó is valószínű. :) -
van benne egy kislány, olyan kis laza csípőmozgással, hogy ma este kénytelen vagyok lenézni a dizsibe :) -
Most jön le nekem a 3. múvi a wiredről... KLEINER'S LAB... Ti má tuggyátok, milyen... -
hát a HL 1 is okozott jópár meglepetést...
Ebben sem lesz hiány.. -
Ez a durva:
De ez az 500 megás változat utolsó képkockái közé van elrejtve, és Gabe szerint célja van a képnek. Wazz borsózik az ember háta ha ránéz erre a képre. Argh. -
Hm kíváncsi vagyok az easter eggre. Állítólag van elrejtve egy a kleiners_lab -ban, de még nem találtuk meg. -
Kérdés:
"Tudok-e fegyvert adni az NPC-nek, hogy azt használja, az eredeti, gyengébb fegyvere helyett?
Válasz:
"IGEN"
VÁÁÁ! Ez volt az álmom a HL-ben! :-))))) -
Inquisitor #1284 "Nem sok érdekes, de a monitor visszatükröződését érdemes megfigyelni :)"
A prof szemüvegén? 8) -
olyat akarok! :) 1024-be! -
A fegyver ami a kezében van és bele látni a távcsőbe szerintem még az is tutira real, ez az engine ultrakirály -
Nem csoda, ATI ROXX -
Nem sok érdekes, de a monitor visszatükröződését érdemes megfigyelni :) -
Sok új volt benn nekem is.. bár csak azért mert meg van nyitva az ablak de egy hete lusta vagyok elolvasni..
mindenesetre vannak érdekesebb kérdések és válaszok is, rengeteget olvastam róla. -
No, a HL2.net-en olvasgatva találkoztam pár érdekes infóval, ezeket most megosztom, hátha valakinek újdonságot jelentenek: (mondjuk dikki biztos nem lesz köztük :D)
-HL2 simán fog futni a 128MByte-os videókártyákon, de később várható, hogy vagy a Steam-en keresztül, vagy dobozos kiadásban kiadnak egy nagyobb memóriaigényú kiegészítőt a 256Mbyte-os Videókártyákhoz, amely igen komoly látványbeli előrelépést fog jelenti...
-Ehez tartozik, hogy a Valve valamiért nagyon nyomatja az ATI-t, Doug Lombardi folyamatosan azt mondogatja, hogy ATI Radeon 9800... :D
-A játékból lesz DVD-s változat is! (Collector's Edition)
-A játék jelenleg a tesztelés fázisában tart, a Valve szerint a játékban komoly változáltoztatások már nem lesznek.
-A lövedékek pályáját nem számolja a motor - egyszerűen azonnal megjelennek a célon (kár...), az olyan dolgok, mint. pl. a rakéta természetesen kivételt jelent.
-Lesz 64 bites és Linux szerver is multihoz.
-A Docks videónál a Zombie fejbeütésekor látható 'zöld trutyi' nem a rendes sérülés/vérzésmodel. -
Ezek ugyan azok mint a teljes CD-s kameras filmben voltak, csak jo minosegben.
A masodik filmben beszelgetes, kis fizka bemutato, es a vegen egy kis akci-(kezdet:-).
Majd ha erkeznek a varosi harc jelenetek, na az lesz brutal:))) De az a legvegen volt csak... -
hat ez a video ez az 5 megas kar hogy nem akciot mutatott. Jo ez az arc-mimika is erdekes, de akkor is. kicsit csalodott voltam. de most toltom ezt a hl2-kleiners_lab akarmit. Ebbe mi van? -
Eredetileg minen napra egyet igertek. -
:( kár...asszitem több lesz :(
Bár a Hardwireden újabban megint sutyorognak valami újról :) -
Ez így ennyi. -
Amúgy milyen új videók vannak? Én leszedtem a Dock-ost, aztán a csaj meg az apja a raktárban...van még valami?? -
Többek között emiatt nem komálom a Steam-et, majd felrakom, ha valami nagyon fog nyöszörögni érte - és ez valszeg csak a HL2 lesz :D -
Ööö... és attól, hogy éjszaka leért a két videó, attól ez a letöltés miért lassú...?
Egyébként "az első két videó" frázis azt jelenti, az első három! :-) -
Inquisitor #1269 Megoldodott a "lassúság" oka. :(
Ez egy másik gép, és ezen a Steam ma töltötte le az első két videót. Csak erről semmi visszajelzést nem adott a rohadék ... -
Cat #1268 van 1024es docks is!!!