42676
-
Inquisitor #1224 Addig kipróbáltam a steam-et a G-Man videóval )mert máshonnan szedtem le) és 3 másodperc után realtime játszotta le! 8) -
www.cqr.nu/plake/hl2-docks.exe
A MÁSODIK VIDEÓ LOL ELKÜLDTEM HW-RE IS -
Inquisitor #1222 Eltelt 12 és semmi. :( -
Még sehol 7 perc! MWHAHAHA -
Inquisitor #1220 Hol van???? -
lololololol -
Ezt állítólag csak én látom.
-
Kecsejek megvan a múvi lololol :DD -
LOLOLOL
-
Inquisitor #1215 A Steam-en még nincsen.
TE hol láttad??? -
Hehe lehet már megvan a 2. videó :p nemsokára kiderül, kell-e valve hozzá :p -
ja nem modemre, ezért jött ki a Divx is.. szerencsére. :) -
Hát nem modemre találták ki, ennyi az egész. -
Nekünk semmi bajunk a steammel. Érdekes...
Ha kikapcsolod, 5-10 másodperc után tűnik el akkor lehet indítani az újat. De a control+alt+del vagy ctrl+shift+esc combóról biztos hallottál már, szóval.
/steam/steamcache/[emailcí[email protected]]/[game] könyvtárban tárolja a letöltött játékokat. Különös módon, ha letörlöd pl. a CS -t, akkor nem foglal 1.3 gigát.
A Games részben a megfelelő játékra jobb klikkel kattintva, a Properties-ében lehet állítani, hogy "Always keep this game up-to-date" vagy "Do not automatically upate this game" ; szintén zseniális logikám segítségével jöttem rá arra, hogy ha vmit autmatán updatelsz, pl. a CS, akkor letölti neked a cache fileba az 1.6-ot, ha nem updatelteted sőt még a cache filet is törlöd, akkor nem foglalkozik vele.
Ugyanígy, a bezárt majd újra elindított steamnél a HL2 mediára kattintva állítsd automata update-re a cuccot, és miután leért a videó, nyomd rá a launch menüpontra.
Örülök, hogy segíthettem. -
Nekem is leesett az állam...
Egyébként a gépigénye elég szolid lett (kalibrálható). A video nagyon hangulatos volt a viszonylag gyenge minősége ellenére, szerintem ez garancia lehet rá, hogy szerényebb felbontásban is ott lesz a hangulat (végül is a HL-ben is ott volt, annál meg technikailag mindenképpen fejlettebb lesz)!!! -
horbykeee #1205 FREEMAN VISSZATÉR -
ápdételt de semmi változás -
Ma is fel kell kelnem egykor :( vagyis holnap -
Mikor jön mán a következő?? -
Most csak TheZsenykát tudom idézni :)))
"Üdvözöllek a Föld bolygón. Elvigyelek a vezetőmhöz?"
:D -
Te jó isten megnéztem a 12 perces videot a gamestaron EZ NEM LEHET IGAZ NEM HISZEM EL.
soha nem hittem volna hogy ilyen lehetséges. csak gépem nem lesz hozzá :( -
amúgy a Divx is elég jó minőségű, G-MAN elég jófej. Nem semmi a mimika. A csodálkozás, meg ilyesmi... király.. -
Ha valaki nem akar 72MB-ot lecibálni, az megnézheti a videót 5MB-os DivX-ben is... ;)
iNNen
-
Preferences - do not automatically update hebe hebe hebe hebe
Mondjuk kétlem, hogy neked megvan az 1.6-os CShez való HL peccs, de te tudod. -
Inquisitor #1194 Ráböksz a GAME menüre, és ott lesz a Games alatt egy Media nevű rész, benne a HL2 Video felirattal :)
Na arra kell klikkelni, eztán várni amíg lecsorog a 72MB. -
Ezentúl kb. naponta kijön egy, e3-on bemutatott videórészlet, persze ilyen frankó minőségben. Aztán ha elfogy még lesznek újak is; cool. -
jejejejeje dling -
KIJÖTT!!!!!!!!!!!!!!! -
Hogy kell ezzel a szar steamel letölteni? -
dögölj meg :) -
Már 1650 mb bandwidthje van a steam szervereknek. omg. -
Két óra és jön. -
Nem, a HL3. -
http://steampowered.com/forums/showthread.php?threadid=8407 -
hl2 videjók? -
Updatel a steam. -
Team Fortress 2 kihagytad :). -
BINGO pont így érzek:)) -
Hm... Nem semmi lesz az idei ősz:
Half-Life 2
Doom 3
Max Payne 2
Én ugyan mind a 3mal ezerrel fogok játszani :), de a HL2-t talán kicsit jobban vártom mint a Doom3-at. A HL2-t a "lehetőségek", grafika és az MI miatt, a Doom 3-at meg azért, mert a félelem az nagyon ott lesz. :))) -
Hmmm..
Fincsi,talán nem lesz gond.