7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Amse
    Kössz!Beállítottam de most kiírja verseny közbe hogy mennyi idő van vissza a versenyből.Azt hogy lehetkikapcsolni?
    És a gumit hogy lehet lenyúzni a felniről?
    amse
  • Ch_Slater
    #231-es hozzászólásom. a plr.ini-ben megkeresed azokat és átírod az értéküket 0-ról 1-re.
  • Amse
    Jó azt vágom hogy mi mit jelent de mit írjak át mire hogy tudjak felvezetőkört menni + stb.?
    amse
  • ShaiHulud
    olvass visza valahol megtalalod
  • Amse
    hogy kell bekapcsolni azt a felvezetokoros dolgot???
  • FrezeR
    én nem tudtam letölteni a 2003-as módot linking error-t ir kit
  • M@TriX
    bruhuhu. Itt mondta valaki, hogy van karrier mód. Nekem nem volt időm rá, eddig csak tesztelgettem.
    Ha igazad van, akkor csessze meg az EA. Akkor az eedig munkáját mindössze összecsomaglta egybe, hogy 2003-ban is legyen zsetonja. Húzzanak a francba...
  • Alexease
    Milyen gepen probaltad? Csak azert, mmert a PC-n NINCS karier mod:)
  • M@TriX
    mármint a játéké, vagy a 2003-as MODé?
    A játék nekem bejött, korménnyal próbáltam a grafika elég jó, de maxhoz bika gép kell.
    Az autók eleje nekem egy kicsit keskenynek tűnnek. A Karrier módot még nem próbáltam ki, de remélem jómulatság lesz.
  • M@TriX
    Ha valaki nem hallotta volna:
    Kijött egy király 2003-as MOD a játékhoz, ami többek között a kocsimodelleket is jelenti. Lásd lenti kis Ferrari. :)
    Infó&Letöltés

Nem rossz mi? :)
  • Alexease
    Egyik sem, meg csak "most" jelent meg a jatek. De a legnagyobb resze mar 50-70%. De van amit mar tesztelnek...

Ha kesz lesz valamelyik, ugyis itt kiirom, de figyeljetek a HSW-t, ott minden fent szokott lenni.
  • zoozoo
    Hi
    Ezekből melyik van kész, és honnan lehet leszedni az eddig elkészülteket?
    Engem 77',78',94' izgat nagyon :)
  • Ch_Slater
    safetyről nem tudok, viszont van olyan hogy verseny előtt nem csak úgy odarak a rajtrácsra hanem te állsz ki a boxból körbemész megállsz a helyeden és utána még mehet 1 felvezető kör is(#231-ben irtam erről)
  • Amse
    Safety car van benne?Es mit kell hozza bekapcsolni hogy bejojjon?
  • Amse
    Minden tiszteletem az öné!!!!
    CH_SLATER AZ ISTEN KIRÁLY CSÁSZÁR!!!
    amse
  • Buddy
    mit kell letöltenem mesterek, hogy a bagóreklámok szerepeljenek? /ha lehet ilyet/
  • Ch_Slater
    nah asszem elküldtem.
  • Amse
    Nagyon kéne!!! [email protected]
    Please!A cd-n van kulon autorun konyvtarba.
  • Amse
    Please küldje el valaki nekem e-mailba az autorun.cfg-t es az autorun.bmp-t!!
    thansx:amse
  • M@TriX
    hát nem fogunk unatkozni. ;)
    Akkor a játékot megtartom. :)
  • ShaiHulud
    igeretes :)
  • Alexease
    A jatekhoz eddig "bejelentett" es keszulo MOD-ok:
    Can-Am 1971 - SSM
    Classic Trans-Am - T/A Group
    DTM 2003 - GSMF
    ETCC 2003 - RaceSim Revolutions
    F1 1977 - SBDT
    F1 1978 -
    F1 1990 -
    F1 1994 - Tantra DG
    F1 1996 - K-Sport
    F1 1997 - K-Sport
    F1 1998 - SDT
    F1 2003 - Ralf
    FIA GT97 - FIA GT
    FIA GT03 - RaceSim Revolutions
    F3000 2003 - K-Sport
    Group C3.5L - Virtua_LM
    GTX5 - Virtua_LM
    HTCC - HTCC
    LM 1970 - CLMF
    LM 1999 - Virtua_LM
    LM 2001 - SSM -----
    LM 2002 - SSM | ---- To be released as one mod
    LM 2003 - SSM -----
    Mini Mod - Racetek
    SCR - RSDG
    Spec Racer Ford - Team Tiresmoke
    Spirit of the '30s - Team Tiresmoke
    Touring (Alfas) - RSDG
  • agba
    HUN néven a jelszó "ekko"
    Szazsztok
  • M@TriX
    lehet.. megszépültek az emlékek... :)
  • Jacek
    Gp4 az egy foskazal mar a regi is elverte!!!!
  • Jacek
    Videokartyad is van ahoz hogy High Poly modeleket elbirja???? azrert ott meg nem tartunk am:)))
  • M@TriX
    amúgy volt egy marha jó pillanat. :)
    Vége volt a versenynek és mennt be a boxba mindenki és az egyik Jordan akart beállni a helyére ezért lassított hátulról meg belerongyolt az egyik Renault. :) Ott is maradt szegény Jordan. :)
    Mondjuk ezt is hiányoltam, hogy ott hagytam a járgányomat a pálya közepén és 4 kör után sem vontatták le, pedig meg sem mozdultam. Ilyenkor a GP4-ben már rágen levonszolták, hiszen veszélyes helyen, akadályozom a forgalmat. Indianapolis gyors nagy kanyarjában célegyenesben hagytam.
  • M@TriX
    De azért a GP4-et talán végre megszorítja... de még nem vagyok egészen biztos benne...
  • M@TriX
    ja elég jól sikerült. A törésekkel nem vagyok nagyon megelégedve (hol kell beállítani a legrészletesebb töréseket és a legnagyobb legyen a motorhiba stb lehetősége?)

De az FF az nagyon állat rázókó erővisszahatás tuti. MOst örülök a legjobban, hogy a Formula Force-ot vettem meg. Beállítottam a váltot is a kormány alá! Feeeling! Most gyakorlok mint állat. Majd du lefutom az Európai futamot. :)
    Jacek!

Várjuk a full 2003-as MOD-odet, amiben a Ferraronak ott vannak a kis cápa bordái!! :)

De király a textúrázás, legalább a dohányreklámok kinnt vannak... ;)
  • Jacek
    jo:) es EA jelenleg szerintem ez a legjobb es mivel nem lesz 4 evig uj semmi marad is:)
  • Joke
    Kérdeznék egy egyszerűt! Milyen game ez(azon kívül hogy f1-es) és ki adta ki?
  • Jacek
    ez a legegyszerubb :)
  • Ch_Slater
    király
  • IMYke2.0.0.0
    Feltettem a próbaverziót ide: .:: Sync Honlap ::..
    Elvileg, ez egy 100%-os fordítás.
    Hiányosságokat keressetek, és azt listával jelezzeték itt, a topicban! A tezstelést holnap kezdem!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • IMYke2.0.0.0
    Lefordítottam az F1 Challenge 99-02-őt!

Már csak a tesztelés van hátra, és várhatóan hamar felkerül a honlapomra: .:: Sync Honlap ::..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    .:: "Kész ill. nem kész játékmagyarítások" és "Játék Editorok" listája a Honlapjaimon ::. .:: Sync Honlap ::.; .:: Extra Honlap ::.
  • Ch_Slater
    és nem csak a 2003-as nem megy hanem a többi is lefagy... ja és asszem hogy az elején (ahol forog a kocsi), ott csak a 2003-asnál jelenik meg a verda a többinél nem...
    egyre jobban ugy tűnik reinstall lesz...
  • Ch_Slater
    azokat kitöröltem, de nem csak az autókat hanem mindent, amit az előző rakott fel...
  • Jacek
    kitorolted az alsot leirtam hogy ki kell torolni a 2003-as konyvtarakat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Ch_Slater
    Ebben benne van minden ami a legelsőben, vagy ez csak egy kiegészítés?
  • Ch_Slater
    hmm.valami gáz lett a játékkal. remélem nem a 03-as kieg. miatt. Amikor tölti a pályát eljut feléig-háromnegyedéig és utána kivág a desktopra...