7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#477 Nem lehet allitani. A passwordhoz a kepernyo aljan kell kattintani a semmire (komoly!);) -
#476 Meg nem jelent meg hozza vegleges mod. Vagyis egyedul a BMW M3 MOD, azt talan meg fel lehet hajtani valahonnan. Van meg ket Indy Car mod, de sajnos hasznalhatatlanok;((( Novemberben, es decemberben erkeznek majd dogivel, a jobbnal jobbak (ETTC, STTC, DTR stb.;)) -
#474 Hi.
Tudtok mondani már megjelent F1 challange modokat,amiket érdemes megnézni?
Thx. -
#470 Na mikor lesz a bajnokság és ki vállalja a host gép szerepét? -
#469 Szervezzetek meg. Az uj resz (F1C) mar allitolag 6-8 embert is elbir hostolni egy jobb kabel neten. Hirdessetek meg, keresetetk embereket, keszitsetek versenynaptart es GO! Nincs jobb egy rendszeres es szervezett megmerettetesnel;)))
Minden online bajnoksag, aminek mar sajat szervere van (Nascar, LFS, F1C, GPL), ugy indult, hogy "home" gepek voltak a szerverek. -
emberke #467 Engem érdekelne a dolog! Bár már egy hónapja nem játszottam vele de ez a dolog érdekelne nagyon. -
#466 Látom leült ez a téma egy kicsit. Egy kérdésem lenne. Van e igény olyan magyar F1 99-02 ligára ahol nem csak a vérprofik akik az autómataváltón és traction controlon kívül nem használnak semmit, hanem azok is esélyt kapnak akik nem mentek bele ennyire a dologba, de azért versenyeznének. Tehát 2 vagy akár 3 kategóriában lenne bajnokság. Bár nem tudom lenne e elég ember ezért kérdzem meg itt =). -
Toya #465 Azért W.I.P., mert Work in Progress...magyarul még nincs. -
#464 hétvégén olasz WRC....!!!! Eurosport -
Toya #462 -
gilaba #461 Hali.Az F1 Challange 99-02.höz milyen módokat lehet leszedni a netről éa honan?
-
#460 Igen vannak. Pl- Indy Racing League mod. Magyarul az Indy Car modellezése keverve kicsit a nascarral, mivel a fejlsztőknek nem volt licenszük a kocsikra, meg egyebekre. -
#459 Finomabb mozgásokat tesz lehetővé a kormány ez egyértelmű. -
#458 F1 C-re vannak már normális modok ? -
#456 természetesen az F1 2002-vel próbáltam, codec probléma nem hiszem hogy az lenne mert egy csomó codec fent van a gépen(nem codecpack) -
#455 Sajnos a GTR-rel sok problema volt, foleg a menu reszevel. Az elejen videot jatszana le, az valoszinuleg codecel fugg ossze. De jottek ki hozza patchek, erdemes leszedni oket (az 1.3-as a Ferrari Challenege-ben van!).
Termeszetesen a MOD CSAK az F1 2002-vel mukodik!!!!!!! -
#454 nálam valahogy nem akar menni a GTR2002. pedig 278MB letöltése után azért elvárnám :). el akarom indítani a GTR2002.exe (már telepítés után) de csak színes csíkok fekete háttéren... -
#453 Először azzal kezdtem, még az F1 2002 - vel. Aztán áttértem kormányra. Mellesleg szerintem, aki elég sokat gyakorol, az még billentyűzettel is tud jó időket menni, a segítségek nagy részének kikapcsolása mellett. -
gilaba #452 köszi. -
#451 Hungarian SimWorld -
gilaba #450 Honnan lehet a következő modokat leszedni:GTR Racing 2002 MOD,BMW M3 MOD,Alfa 147 Cup MOD LaMans 24 MOD ...stb?
-
#448 Igen. -
#447 nah ez a highway mod egy értelmes dolognak néz ki. végre egy (igazi) ötlet. -
#445 ez 1 kicsit nagy lett -
#444 -
#443 -
#442 aaaa Alex 1 masodpercre gyere mar icq:))) -
#441 ;) -
#440 poén volt ja:)nekem nem jön be az a kék szín ezzel a sárga csillaggal -
#439 Remelem poennak szantad?!
Mar most tele a pocsom a sok EU-sznob barommal. Meg a csapbol is az fog folyni. Majd mindenki veri a mellet, es vigyorog mint a tejbetok, kozben Magyarorszag 80%-a naprol-napra el. -
#438 jesszus tényleg...mindjárt itt a május
EU-sra festem verdámat -
#437 köszi....nem semmi szabály
ezért szívtam malaysiaban...meg kellett volna nézni az előrejelzést -
#436 -
#435 -
Toya #434 -
Toya #433 Meglesz az attól előbb is Sanzik.
Ha nem mondod el senkinek akkor elárulom, hogy már többen is segítenek Jaceknak , persze amiben tudnak.
Szerintem profi cucc lesz ahogy Jacek elhivatottságát ismerem. -
#432 :))))) -
#431 szerintem az utolsó URL-t tosszul zártam le, franc az új rendszerbe. ;) -
#430 Whaoo, na végre készül egy igen király MOD is F1C alá:
HighWay Tuned Racing
Amit még tudni:
A fiúk úgy tervezik, hogy tuningolt járgányokkal, utcai forgalom nélkül téphetünk az autópályákon. A MOD sajna még csak 10%-os készenlétnél tart, de a következő autók már beépítés alatt vannak: Nissan SkyLine R34 GTr VeilSide, Mazda RX-7, Honda S2000."
Utolsó infórész a <i>Játékok.hu</i>-ról -
#429 ha Jacek 3 hete csinalja a rally modot akkor a megjelenes korubelul 2005 oktober kornyeken varhato