7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Alexease
    Nem lehet allitani. A passwordhoz a kepernyo aljan kell kattintani a semmire (komoly!);)
  • Alexease
    Meg nem jelent meg hozza vegleges mod. Vagyis egyedul a BMW M3 MOD, azt talan meg fel lehet hajtani valahonnan. Van meg ket Indy Car mod, de sajnos hasznalhatatlanok;((( Novemberben, es decemberben erkeznek majd dogivel, a jobbnal jobbak (ETTC, STTC, DTR stb.;))
  • Tibre
    Hi.
    Tudtok mondani már megjelent F1 challange modokat,amiket érdemes megnézni?
    Thx.
  • Panther
    Na mikor lesz a bajnokság és ki vállalja a host gép szerepét?
  • Alexease
    Szervezzetek meg. Az uj resz (F1C) mar allitolag 6-8 embert is elbir hostolni egy jobb kabel neten. Hirdessetek meg, keresetetk embereket, keszitsetek versenynaptart es GO! Nincs jobb egy rendszeres es szervezett megmerettetesnel;)))

Minden online bajnoksag, aminek mar sajat szervere van (Nascar, LFS, F1C, GPL), ugy indult, hogy "home" gepek voltak a szerverek.
  • emberke
    Engem érdekelne a dolog! Bár már egy hónapja nem játszottam vele de ez a dolog érdekelne nagyon.
  • PsychoStarfish
    Látom leült ez a téma egy kicsit. Egy kérdésem lenne. Van e igény olyan magyar F1 99-02 ligára ahol nem csak a vérprofik akik az autómataváltón és traction controlon kívül nem használnak semmit, hanem azok is esélyt kapnak akik nem mentek bele ennyire a dologba, de azért versenyeznének. Tehát 2 vagy akár 3 kategóriában lenne bajnokság. Bár nem tudom lenne e elég ember ezért kérdzem meg itt =).
  • Toya
    Azért W.I.P., mert Work in Progress...magyarul még nincs.
  • mohus
    hétvégén olasz WRC....!!!! Eurosport
  • Toya
  • gilaba
    Hali.Az F1 Challange 99-02.höz milyen módokat lehet leszedni a netről éa honan?
  • Panther
    Igen vannak. Pl- Indy Racing League mod. Magyarul az Indy Car modellezése keverve kicsit a nascarral, mivel a fejlsztőknek nem volt licenszük a kocsikra, meg egyebekre.
  • Panther
    Finomabb mozgásokat tesz lehetővé a kormány ez egyértelmű.
  • ÁjjLe BoBBi
    F1 C-re vannak már normális modok ?
  • king13
    természetesen az F1 2002-vel próbáltam, codec probléma nem hiszem hogy az lenne mert egy csomó codec fent van a gépen(nem codecpack)
  • Alexease
    Sajnos a GTR-rel sok problema volt, foleg a menu reszevel. Az elejen videot jatszana le, az valoszinuleg codecel fugg ossze. De jottek ki hozza patchek, erdemes leszedni oket (az 1.3-as a Ferrari Challenege-ben van!).

Termeszetesen a MOD CSAK az F1 2002-vel mukodik!!!!!!!
  • king13
    nálam valahogy nem akar menni a GTR2002. pedig 278MB letöltése után azért elvárnám :). el akarom indítani a GTR2002.exe (már telepítés után) de csak színes csíkok fekete háttéren...
  • Panther
    Először azzal kezdtem, még az F1 2002 - vel. Aztán áttértem kormányra. Mellesleg szerintem, aki elég sokat gyakorol, az még billentyűzettel is tud jó időket menni, a segítségek nagy részének kikapcsolása mellett.
  • gilaba
    köszi.
  • Alexease
    Hungarian SimWorld
  • gilaba
    Honnan lehet a következő modokat leszedni:GTR Racing 2002 MOD,BMW M3 MOD,Alfa 147 Cup MOD LaMans 24 MOD ...stb?

• Panther
    Igen.
  • 12346
    nah ez a highway mod egy értelmes dolognak néz ki. végre egy (igazi) ötlet.
  • MaSzKa
    ez 1 kicsit nagy lett
  • MaSzKa
  • MaSzKa
  • Jacek
    aaaa Alex 1 masodpercre gyere mar icq:)))
  • Alexease
    ;)
  • mohus
    poén volt ja:)nekem nem jön be az a kék szín ezzel a sárga csillaggal
  • Alexease
    Remelem poennak szantad?!
    Mar most tele a pocsom a sok EU-sznob barommal. Meg a csapbol is az fog folyni. Majd mindenki veri a mellet, es vigyorog mint a tejbetok, kozben Magyarorszag 80%-a naprol-napra el.
  • mohus
    jesszus tényleg...mindjárt itt a május

EU-sra festem verdámat
  • mohus
    köszi....nem semmi szabály

ezért szívtam malaysiaban...meg kellett volna nézni az előrejelzést
  • MaSzKa
  • Jacek
  • Toya
  • Toya
    Meglesz az attól előbb is Sanzik.
    Ha nem mondod el senkinek akkor elárulom, hogy már többen is segítenek Jaceknak , persze amiben tudnak.
    Szerintem profi cucc lesz ahogy Jacek elhivatottságát ismerem.
  • Jacek
    :)))))
  • M@TriX
    szerintem az utolsó URL-t tosszul zártam le, franc az új rendszerbe. ;)
  • M@TriX
    Whaoo, na végre készül egy igen király MOD is F1C alá:

HighWay Tuned Racing

Amit még tudni:
    A fiúk úgy tervezik, hogy tuningolt járgányokkal, utcai forgalom nélkül téphetünk az autópályákon. A MOD sajna még csak 10%-os készenlétnél tart, de a következő autók már beépítés alatt vannak: Nissan SkyLine R34 GTr VeilSide, Mazda RX-7, Honda S2000."

Utolsó infórész a <i>Játékok.hu</i>-ról
  • sanzik
    ha Jacek 3 hete csinalja a rally modot akkor a megjelenes korubelul 2005 oktober kornyeken varhato