7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#113 Es a pilota mozgasa, a fejrazas is eleg meggyozo. Foleg, hogy potival lehet allitani. Mar csak egy jo kis bukosisag nezett kellett volna, amire lerakodik a kosz:DDD -
#112 igen mert benne van a vertex alapu tores csak mar nem volt idejuk bele irni a gameba de benne van:) modokban tehat be lehet pakszerolni:) -
#111 Eleg jol sikerult az ISI-nek. Tenap tesztelgettem vagy 2 orat, es eddig pozitiv a dolog.
- Fizikaban reszletesebb, erezhetobb lett. Mig az elozott, eleg "batran" nyomtam a kanyarokban, itt azert mar van mit trukkozni (termeszetesen minden OFF). Jobban erezhetok a felfuggesztesek es a kerekek. Elvezetes lett.
- A toresek hatasait is jobban, azonnal erezni. Szarnyak nelkul nem erdemes - nem is lehet mar - szaguldozni.
- A hangok egyertelmuen jol sikerultek.
- A grafikaban nincs hatalmas valtozas, de a rengeteg kissebb finomitas azert eleg jol meglattszik.
- A Net-kod is sokkal jobb lett. Pontosabban, hasznalhato:)) Mig a 2002-vel max 2-3 ember, itt tegnap volt amikor 8-10-en voltunk bent. Bar nem volt mindenki kint a palyan egyszerre, de hasznalhatonak tunik. Volam Magyarok is - pl. Jacek, Mozso - koszi nekik is a tesztet.
Ezenkivul van meg boven ami ujdonsag es tesztelni kellene, de osszessegeben, szerintem jol sikerult. Az igazi ujdonsagok, majd a Mod-oknal jonnek ki:)) -
#110 A hangja nagyon ott van....
http://www.tar.hu/codered/f1challenge.mp3 -
#109 Hogyhogy nincs fönna az ea sports oldalán????? -
#108 akkor lécci idr le hogy hogyan csináljam!
kiirtam már cd re is de nem tudok róla elinditani semmit de nézni tudom a mappákat
de a setup ne mindul el meg az autorun:(( -
#107 az rendbe nde mostmár a setup sem indul el mer letöröltem -
#106 nah végre töltöm.pont most léptem át a 15gb-t :((
200k helyett jön 15-tel...kapják be. -
#105 Inditottam egy szervert Silverstonban. Alexease neven.
Nem lehet valahogy levedeni Password-del??? Igy mindenki betalal... Bar igy nem vagyok most sem egyedul:)) -
#104 Ha bemasolod a Crack konyvtarbol az eze-t, akkor nem keri a CD-t, folosleges Daemon vagy hasonlo. -
#103 valali help -
#102 az autorun sem müködik:(( -
#101 figy akinek megy!
daemon toolsal lehet nyomni??
mer nekem nem akar elindulni!!
kattintiok az ikonra és nem csinál semmit -
#100 vagy dc-ről? vagy honaaaaaan? -
#99 privátról szeditek? -
#98 baszki crack elem és nem indul:(((
-
Fabcsy #97 Jacek.plr, a Saves könyvtárban.
[ Multiplayer Options ] alatt
Throttle Upstream Override="" és ide a valós feltöltési sávszélességet. De ez asszem, hogy csak a szervernél fontos. -
#96 fasza
F1 2002 :) -
#95 http://www.hsw.hu/hswup/williams99.avi -
#94 ok akkor nem sürgős :D majd haver leszedi, én meg átírom :D -
#93 2033????? -
#92 Ja ja!! GTR 2033 kiralysag lesz, ilyen felturbozott fizikaval, ffb-vel, net-tel, stb.:DDDD -
#91 modok miatt ugyis jo lesz:D -
#90 ehh az hova is kell beirni es mit? -
#89 akkor szedjem le?? mert már csak 2gigám van hó végéig :) -
#88 :D -
#87 kicsit jobb a graf is reszletesebb az auto modelje, 3d-ek a felnik:) leszakadhat a gumi a felnirol:)
Hang az kiba jo elo kozvetites:) -
Fabcsy #86 Üdv mindenkinek... Bocs Jacek, hogy leléptünk... mindenkinek javaslom, hogy a plr file-ba írja be a saját tényleges feltöltési sebességét. -
#84 Mindjárt feldobok egy videot róla -
#83 DC-n van már valakinél? -
#82 Van netszinkronizálás benne.valszeg jobb mint a korábbiak -
#81 NNa én leszedtem.....megy egy 100mbit-es szerver amin próbáltam.asszem vmi holland szerv.Chello-n kibaszott jól ment úgyhogy sztem vmit biztosan változtattak rajta.Fizika sztem javult egy kicsit a graf ugyanaz,(talán nem kell alá olyan erős vas mint a korábbiakhoz)Viszont a hang istenkirály sztem. -
#80 Mit korlátoznak chellon?:))
-
ShaiHulud #79 hmm jonak hangzik... -
#77 már megvolna, ha ezt a fasz chellot nem korlátozzák le :DDD -
#76 a valtozasok!!! graf lekakalom a netcod a lenyeg:)
Olvasd el -
Beagie #75 a teljesség kedvéért : a Sony-nak exkluzív liszensze van az F1-re 4 évig -
#73 "az EA erre szokott figyelni"
Hát pont az EA az egyetlen, akinek világszerte sugárban hánynak a netkódjától, az F1 sorozat játszhatatlan neten, legalábbis 100 Mbites szerver alatt.... Borzalmas kódot írtak, az autók eltűnnek, és megjelennek, semmi folyamatosság nincs multiban... -
#72 hát arra talán lehet számítani, az EA erre szokott figyelni..., de én egy jó singli részre is voksolnék. :) -
#71 nekem egyvalami számít, hogy tényleg jó legyen a netkód, mert ha jönnek rá a killer modok, akkor jó lenne multizni