7742

Ligák :

F1CL
|

HF1L
|
IndexF1
| F1CHUN |

KF1L

VF1CL |
F1BL

---------------------------------------------------------------------------------

RH 2005 :

Base Pack 1.0

-

Track Pack

-

Hotfix

CTDP 2005 :

Base Pack 1.0

-

Service Pack 1.0

EF1 2006 :

2006 modellek RH \'05 módhoz

---------------------------------------------------------------------------------

Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )

lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!

l

• Alexease
    Es a pilota mozgasa, a fejrazas is eleg meggyozo. Foleg, hogy potival lehet allitani. Mar csak egy jo kis bukosisag nezett kellett volna, amire lerakodik a kosz:DDD
  • Jacek
    igen mert benne van a vertex alapu tores csak mar nem volt idejuk bele irni a gameba de benne van:) modokban tehat be lehet pakszerolni:)
  • Alexease
    Eleg jol sikerult az ISI-nek. Tenap tesztelgettem vagy 2 orat, es eddig pozitiv a dolog.
    - Fizikaban reszletesebb, erezhetobb lett. Mig az elozott, eleg "batran" nyomtam a kanyarokban, itt azert mar van mit trukkozni (termeszetesen minden OFF). Jobban erezhetok a felfuggesztesek es a kerekek. Elvezetes lett.
    - A toresek hatasait is jobban, azonnal erezni. Szarnyak nelkul nem erdemes - nem is lehet mar - szaguldozni.
    - A hangok egyertelmuen jol sikerultek.
    - A grafikaban nincs hatalmas valtozas, de a rengeteg kissebb finomitas azert eleg jol meglattszik.
    - A Net-kod is sokkal jobb lett. Pontosabban, hasznalhato:)) Mig a 2002-vel max 2-3 ember, itt tegnap volt amikor 8-10-en voltunk bent. Bar nem volt mindenki kint a palyan egyszerre, de hasznalhatonak tunik. Volam Magyarok is - pl. Jacek, Mozso - koszi nekik is a tesztet.

Ezenkivul van meg boven ami ujdonsag es tesztelni kellene, de osszessegeben, szerintem jol sikerult. Az igazi ujdonsagok, majd a Mod-oknal jonnek ki:))
  • CodeRed
    A hangja nagyon ott van....

http://www.tar.hu/codered/f1challenge.mp3
  • Ruffi
    Hogyhogy nincs fönna az ea sports oldalán?????
  • oneal1
    akkor lécci idr le hogy hogyan csináljam!
    kiirtam már cd re is de nem tudok róla elinditani semmit de nézni tudom a mappákat
    de a setup ne mindul el meg az autorun:((
  • oneal1
    az rendbe nde mostmár a setup sem indul el mer letöröltem
  • Ch_Slater
    nah végre töltöm.pont most léptem át a 15gb-t :((

200k helyett jön 15-tel...kapják be.
  • Alexease
    Inditottam egy szervert Silverstonban. Alexease neven.

Nem lehet valahogy levedeni Password-del??? Igy mindenki betalal... Bar igy nem vagyok most sem egyedul:))
  • Alexease
    Ha bemasolod a Crack konyvtarbol az eze-t, akkor nem keri a CD-t, folosleges Daemon vagy hasonlo.
  • oneal1
    valali help
  • oneal1
    az autorun sem müködik:((
  • oneal1
    figy akinek megy!
    daemon toolsal lehet nyomni??
    mer nekem nem akar elindulni!!
    kattintiok az ikonra és nem csinál semmit
  • Ch_Slater
    vagy dc-ről? vagy honaaaaaan?
  • Ch_Slater
    privátról szeditek?
  • oneal1
    baszki crack elem és nem indul:(((
  • Fabcsy
    Jacek.plr, a Saves könyvtárban.
    [ Multiplayer Options ] alatt
    Throttle Upstream Override="" és ide a valós feltöltési sávszélességet. De ez asszem, hogy csak a szervernél fontos.
  • FREAK
    fasza

F1 2002 :)
  • CodeRed
    http://www.hsw.hu/hswup/williams99.avi
  • FREAK
    ok akkor nem sürgős :D majd haver leszedi, én meg átírom :D
  • FREAK
    2033?????
  • Alexease
    Ja ja!! GTR 2033 kiralysag lesz, ilyen felturbozott fizikaval, ffb-vel, net-tel, stb.:DDDD
  • Jacek
    modok miatt ugyis jo lesz:D
  • Jacek
    ehh az hova is kell beirni es mit?
  • FREAK
    akkor szedjem le?? mert már csak 2gigám van hó végéig :)
  • Jacek
    :D
  • Jacek
    kicsit jobb a graf is reszletesebb az auto modelje, 3d-ek a felnik:) leszakadhat a gumi a felnirol:)

Hang az kiba jo elo kozvetites:)
  • Fabcsy
    Üdv mindenkinek... Bocs Jacek, hogy leléptünk... mindenkinek javaslom, hogy a plr file-ba írja be a saját tényleges feltöltési sebességét.
  • CodeRed
    Mindjárt feldobok egy videot róla
  • Ch_Slater
    DC-n van már valakinél?
  • CodeRed
    Van netszinkronizálás benne.valszeg jobb mint a korábbiak
  • CodeRed
    NNa én leszedtem.....megy egy 100mbit-es szerver amin próbáltam.asszem vmi holland szerv.Chello-n kibaszott jól ment úgyhogy sztem vmit biztosan változtattak rajta.Fizika sztem javult egy kicsit a graf ugyanaz,(talán nem kell alá olyan erős vas mint a korábbiakhoz)Viszont a hang istenkirály sztem.
  • Skynet
    Mit korlátoznak chellon?:))
  • ShaiHulud
    hmm jonak hangzik...
  • ÁjjLe BoBBi
    már megvolna, ha ezt a fasz chellot nem korlátozzák le :DDD
  • Jacek
    a valtozasok!!! graf lekakalom a netcod a lenyeg:)

Olvasd el
  • Beagie
    a teljesség kedvéért : a Sony-nak exkluzív liszensze van az F1-re 4 évig
  • FREAK
    "az EA erre szokott figyelni"

Hát pont az EA az egyetlen, akinek világszerte sugárban hánynak a netkódjától, az F1 sorozat játszhatatlan neten, legalábbis 100 Mbites szerver alatt.... Borzalmas kódot írtak, az autók eltűnnek, és megjelennek, semmi folyamatosság nincs multiban...
  • M@TriX
    hát arra talán lehet számítani, az EA erre szokott figyelni..., de én egy jó singli részre is voksolnék. :)
  • FREAK
    nekem egyvalami számít, hogy tényleg jó legyen a netkód, mert ha jönnek rá a killer modok, akkor jó lenne multizni