7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#155 Én a nem találtam meg de meglesem akkor :) -
#154 "Jó ez a játék egész kellemesre sikeredett :)
Az a gond vele hogy karrier lehetőség nincs benne pedig ez úgymond kötlező lenne ha már benne van 4 szezon is."
szerintem is teljesen korrekt F1 Carreer gamma...mostantól nálam is ez az alap f1 játék
de miért írtad, hogy nincs karrier mód??
én pont magyar!!! F1 pilótaként kezdtem a karriert:)))
kapsz Spend pontokat a karrier közben , amit csajra is költhesz:)
-
#153 Pit limiter ha be van kapcsolva óvatosan lehet ki tud gurulni azért. :D
Nekem egyébként nagyon tetszik a fizika, bár a Nascar amit folyamatosan nyúztok multiban még mindig kicsit profibb szerintem de erre se lehet panasz. :) Az Eau Rouge-on végigrobogni igen meggyőző, van hangulata, sebességérzet. :))
Asszem a GPL után ismét rákattanok az autóversenyzésre. :) -
#152 Gépigény: nálam medium-on normálisan megy 4* FSAA 8* Aniso. 1800+ XP, 512MB RAM (DDR266), Radeon 9700Pro. (tudom, tudom, csak ez az utóbbi többe kerül mint egy PS2, igazad van, én is konzolt akarok venni csak nem bírom eldönteni melyiket :D.. lehet megvárom PS3-mat :)) -
dashed_ #151 ugye ??
-
#150 Iranyitasban annyi a kulonbseg, hogy PC-n ha ki kapcsolsz mindent, akkor bill.-vel, nem tudsz kiallni meg a Pit-bol sem:))) Es ez igy van jol.
Mig konzolon, full sim-ben is tudnia kell a joembernek bananrol iranyitani.
-
#149 hu de gyors vagy:)
-
#148 én is megpróbálnám...egy próbát megér és legalább nem cseszi a csőrödet, hogy mi a huzat baja van... -
#147 Én is arra gondoltam de VSync ki van kapcsolva elvileg. :)
Tegnap egyébként megnéztem egy Sepang multit, 100-as pingnek írta de nagyon lagzott.. :[
Hülye kérdés: dedikált szervert lehet belőle valahogy indítani? Mert akkor megpróbálnám mozgosítani 100MBit-es ismerőseimet hogy alkossanak valamit. :) -
dashed_ #146 na megneztem halokari nelkul de a helyet valtozatlan :( -
#145 Talan a vSync tesz be. Valszeg 60Hz a monitor, vagy abban fut a progi, igy a valtozastol fuggoen, kerekiti 20 vagy 30-ra:) -
#144 az is EA gamma:)lehet hogy azt a motort használja:))) -
#143 én az F1 2002 konzol és PC verzió között semmi különbséget nem láttam az irányításban egyiket banánról a másikat billről nyomtam...a PC-sben sokkal több segítséget lehetett ki be kapcsolgatni
grafikailag a konzol verzió tele volt csillogó aszfalt, motion blur, légszárny levegő stb hasonló effektettkel, ami a PC-s ben nem vagy kevésbé volt benne, viszont a PC-s verzió akkor p3 800Mhz és gef 3-on hibátlanul nagy felbontásban folyamatosan futott, míg a konzolos veszettül és élvezhetetlenül belassult, ha több autó volt a képernyőn...
én ha Forma 1-ezni akarok (sőt inkább a bátyusom, mert én nekem annyira nem jön be), akkor az F1 2001-et veszem elő konzolon
lehet hogy a Career-ben változtattak a multiplatform koncepción és teljesen külön fejlesztették a konzol és a PC verziókat..
de ez nem jellemző az EA-ra és a különböző platformokra pont egyszerre jött ki...
PC-n mi a gépigény? -
#142 Azt nem tudjátok miért van hogy vagy 20 FPS-em van vagy 30? :) Semmi más érték, csak ez a kettő. Az NFS HP2 még ilyen. -
dashed_ #141 ja vegulis nem all semmibol csak rohadt lusta vagyok ma.. [mindig :P]
-
#140 ehhez van olyan mint a 2002-höz (vagy az müxik-e vele), hogy a feliratokat kicseréli a digitális közvetítés felirataira? +csomo hasznos/haszontalan dolgot be lehet állítani hogy kijelezze.
nah szal van ilyen hozzá? -
#139 Nekem tegnap azért szaggatott de valami kegyetlenül mert az Internet Explorer(!!!) futott a háttérben és a Cpu-igénye 80-100% között mozgott. Kicsit elcsodálkoztam... -
#138 Jó ez a játék egész kellemesre sikeredett :)
Az a gond vele hogy karrier lehetőség nincs benne pedig ez úgymond kötlező lenne ha már benne van 4 szezon is.
A másik a közvetítés: nem értem hogy miért egyedül a versenyen írja ki a sorrendet. Időmérőn és edzésen miért csak a nevet azt azzal el is van intézve. A gyorskörön igázán mutathatná az időkülönbséget a különböző szektorokban. Tudom belül mutatja a műszerfalon de ha a másik versenyzőt akarom nézni igazán mutathatná külső néetben is. -
#137 na jo de probabol megcsinalhatod -
dashed_ #136 koszi :)
megneztem eloszor bekapcsoltam a FORCE UPDATE ESCD -et de semmi.. utanna letiltottam a halokartyat semmi.. ugyhogy pasz..kivenni meg nem akarom a gepbol mert nekem azon keresztul jon a net ugyhogy kell az oda.. majd meg probalkozok egyszer csak megoldom :) -
#135 Valszeg ugyan az az alap, de erosen "butitva". -
#134 gondolod hogy nem?? fogtak es lecsavartak minden minimumra es kesz volt a PS2-es verzio:) -
#133 gondolod, hogy külön fizikát írtak a PS2 és a PC verzióra?
én a PS2 verzióról írtam ,hogy a visszjátszás elég rossz lett -
#132 Nahh megkerdeztem a szaketo urakat:))
Akkor csinal ilyet ha a halokartyaval gaz van!!!
Akkor csinalja ha a halo kartya nem tud busmasteringet , vagy driver\valamivel utkozik PCI buson\ vagy regi es keptelen ra!
Biosban nezd meg a PCI beallitasoknal a FORCE UPDATE ESCD legyen bekapcsolva ha van ilyen.
Legegyszerubb nezd meg halokartya nekul:) -
dashed_ #131 szugyok Ea.. pedig a modok miatt jo lenne a game de hat baszik menni rendesen -
dashed_ #130 hat megprobalom de nem hiszem hogy eszhezterne. kb 2-3 hete probalkoztam az f12002 vel akkor szar volt .. azota del.. most ezt is felraktam es ugyanugy gazos.. -
dashed_ #129 azt hozzatennem hogy mar regebben is csinalt ilyet de volt hogy tokeletessen ment , ugyanezen a konfigon -
#128 mhhm erdekes nem tudok ilyenrol huzd ujra:) -
dashed_ #127 ha volt vkinek hasonlo problemja az segitsen..
f12002 es ez alatt is akadozik a jatek.. olyan mintha netn jatszanek es laggolna.. pl kanyarodok es kb 0.2 mpre iranyithatatlan az auto es tok masfele kanyarodik addig a pillanatig..ezt rendszeressen csinalja kb 2-3 mpercenkent
nem hinnem hogy a gep lenne keves .. 2.4p4 gforce3
512 mb ram...
probaltam mar a drivereket cserelgetni hang kartya nelkul de semmi eredmenye.. mindez xp alatt -
#126 kulonalo 2003-as season
ITT -
#125 Szerintem is nagyon jó a játék. Stewart Ford powa! :D -
#124 Ez a F1 Challenge szerintem onmagaban is megallja a helyet. Bar a Mod-ok jelentik az extrat, de csak a "verseny stuilus" miatt.
A PS2-es verziokat felejtsuk, mert azokat kellokeppen arkadositjak, es az altalad kedvelt, es fontosnak tartott visszajatszasokra mennek ra.
Folosleges ebbe belemenni, a PS2 "jatekgep" ez teny. De annak tokeletes, nincs vele semmi bajom. De ott sosem a fizika, a szimulacio, a vezetes elmeny lesz az elsorangu szempont. "Jatszal F1-et, jatszal autosat, jatszal mittudoment":DD
Vagyis menj, es jatszal:))) -
#123 akkor én a PS2 verzióról:
a játék maga a megszokott EA F1 és nem lassul be, mint az F12002 tette, bár az tele volt mindenféle grafikai effektel
de a visszajátszás botrány...
PC-n valóban a modok lesznek azok, amik meg mentik a gammát az igazi süllyesztőtől... -
#122 Aki a "Magyar teszt Cable" szervert csinalta, kapcsolja ki a tuzfalat, vagy valami hasonlo, mert nem lehet belepni hozza:DDDD
(Ha egyaltalan innen valaki...:D) -
#121 Na azért annál többet tudok. :D
De így is elég szarul nyomom, nagyon nem érzem a célegyenes előtti hármas kanyarkombinációt.. 1:40 alatt legritkább esetben kerültem próbálgattam kicsit. Az nagyon szar idő. :( (99-es Arrows-zal mentem) -
#120 Fúú, nemrossz a játék. Tartani kell rendesen a verdát :)) -
#119 5 perc:))) Lenyegtelen, az a fontos, "normalisan" menjen (lasd. nem visszafele, nem cikazva stb.:DD) -
#118 Alexease: Silverstone-on mi az a maximum köridő amivel még szívesen látod az embereket? :D -
ShaiHulud #116 enis mentem volna csak valamit baszodott ez a gamespy..azt irta hogy nem talal gamet... -
#115 Az egyetlen hiba, ami megmaradt, az arnyekolas. Az auto vetett arnyekat egy kulon "lapra" szamolja, ami az elozoben (F1 2002) az auto alatt volt valamivel, igy "lebegtek" az autok. Itt, hogy ezt javitsak, feljebb tettek, igy "belelog" a kerekekbe a lap:-) Bar a sebesseg miatt van igy, es csak visszajatszasban latszik, vagyis nem zavaro.