7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#196 Igen.:) -
#195 ez lenyeges?:) -
#194 Multiplayer Giude -
#193 nem en jottem ra de megvan:
Jelszavas futam online: a " game name" résznél alul, középen a fehér csíkra kell klikkelni (nyílacskával és pipával egy szintben) és megjelenik egy kurzor, ezután jöhet a jelszó.
-
#192 Hova töltöd? -
#191 Na mar toltom fol a uj 2003-as seasont pl rajtnal dupla FPS:)) magyarul ez mar korrektul megy.
Amit talatam kijavitottam:)
De ebben a sisakok is 2003-asok
-
#190 ez a két kép jön be amikor kiírja insert the correct cd:DDD -
#189 siker -
-
-
#186 nem kell hozzá a 2002 ha erre gondolsz (99-02-ig benne van minden) -
#184 Szadista állat. :D -
#183 király gamma! Van benne Zanardi, mindkét lábával:) -
#182 hehe,elsőre sose sikerül :) -
Tetszik ez a játék.
Hill powaa -
#180 Nem csak DSLeseknek van meg én is DCről szedtem, csak szar hubon keresed. Matrix HUB + Koli HUB rulez! -
#179 hONNÁN TUDNÁM LESZEDNI
dc-röl lassan jön mert csak dsl nek van meg annak is 2/6 -
#178 addigra talán lecsurog hozzám is a gém. :) -
sony #177 szerintem ne szídjátok Jacek-et! örüljetek, hogy van valaki, aki ingyen kiad egy modot ehhez a gém-hez, és foglalkozik is vele!!! Így tovább Jacek! -
#176 kuss:))) csak a ferarri meg a Ket BMW pilota van folcserelve:) ma keszen lesz az uj jobb gyorsabb:D -
#175 Jacek!
mielott kiadsz egy ilyen fos, bugos prealfa modod,szolja azt elmegyunk egy paran betateszternek :DDD
de aze hajra ! :) -
#174 Nekem ma ugyanez előkjött.
Cak nézem, szaggat mint a disznó el se tudtam képzelni mi lehet.. Ctrl+Alt+Del CPU usage 100%.. ebből 99% iexplore.exe. Korrekt kis bug! :) -
#173 De láma vagyok most veszem észre a sisakról hogy véletlenül Trullival nyomulok. :D -
Köszönjük néked Jacek! -
#171 :)
olyan textúrád nincs, ami egy nőt fektet meg? -
#170 Le a kalappal Jacek a modért! A Ferrarit meg a többi kocsit csak pörgettem-forgattam :), de a Renyóval (Alonso powa! :)) mentem jó pár kört és tökéletesen szuperált. :) -
#169 ui.: csak ezt néztem meg, mert Montoya-t akartam választani... -
#168 az hagyjan:) de le kell szednetek ujra vagy holnap vagy holnap utan mert kicsit eroforras igenyes:))) eleve a ferrari katasztrofa benne akkora meretuek a texturak hogy megfektetik a gepet:))
na par nap es lesz egy jobb gyorsabb talan sisakok:)) addig jo ez:D -
#167 Lenne egy észrevételem a 2003-as modhoz:
Montoyát képe alatt R. Schumacher van és fordítva ugyanez... -
#166 van valami mod shotod otthonról? -
#165 végülis ez csak a feeling miatt jó...amúgy valóban nem ez az, ami miatt a gamma jó...ez csak egy nagyon jó hangulati elem...a sebesség és a vezetési élmény sztem nagyon ott van
sztem a két platform gammáját másik csapat fejlesztgette vagy egy de közel sem olyan "szorosan", mint mondjuk a Colin 3 esetén...meg kell mondjam szerencsére.
egyébként F1 2003 nem valószínű ,hogy lesz PC-n, mivel a SONY drága megvette az kizárólagos F1 licenszet...ez a parasztság:((( -
#164 nah nem tudja senki hogy a digitális tv feliratozást honnan lehet leszedni a 2002-höz. Nekem megvolt valahol, de nem találom. Azzal azt is meg lehetett csinálni (asszem), amit a #138-ban hiányolnak. hogy folyamatosan kiirja a sorrendet, különbségeket, stb. -
#163 Megnezte mar valaki, hogyan lehet password-del levedeni egy servert? Multkor nem talaltam... -
#162 Nem mondod? :D -
#161 Jaceket kerdezd, O csinalta:DDDD -
#160 De a legnagyobb elonye, hogy tenyleg foglalkoztak a szimulacioval, fizikaval. Az elozokkel immel-ammal (:D) foglalkoztam csak, de a mostani, igy "kulon" - modok nelkul - is nagyon jo. Es a legnagyobb elonye, hogy nagyon jol tamogatja a Mod-ozast. Azert latszik, hogy sokat szamitott, hogy az SBDT es a GTR mindent kaszalt - plusz a tobbi mod sikere. Azert Ian Bell neve is ott van a keszitok listajaban (F1C):DDDDD -
#159 Köszi nagyon bejön, hogy a rákba csináltak hozzá ilyen gyorsan modot? :) -
#158 Nincs benne. "Egyszeruen csak" bele raktak a 4 ev termeset, a '99-'02-es autofesteseket, csapatokat, palyakat stb. Kivalasztva egy evadott lehet menni "sima" Bajnoksagot.
Nekem nem hianyzik. Mert ha megyek is vele versenyt, az ugy is csak kulon palyakon lesz, de legfokepp online. Meg a bajnoksagra sem lesz idom. Igy egy-egy versenyre tokeletes. -
#157 Én nem találtam. Úgy tudom csak a PS2 verzióban van. -
#156 na azért. Most akartam beszerezni stuffot és azzal ijesztgettek, hogy nincs benne karrier mód. Akkor van ugyebár igaz? :)