7742
Ligák :
F1CL |
HF1L |
IndexF1 | F1CHUN |
KF1L|
VF1CL |
F1BL
---------------------------------------------------------------------------------
RH 2005 :
Base Pack 1.0
-
Track Pack
-
Hotfix
CTDP 2005 :
Base Pack 1.0
-
Service Pack 1.0
EF1 2006 :
2006 modellek RH \'05 módhoz
---------------------------------------------------------------------------------
Minden a játék letöltésére vonatkozó kérdés törölve
lesz, ha megakarod szerezni nézz utána fájlcserélőkön ( Dc++, Torrent )
lMielőtt feltennél egy kérdést, használd az oldal alján található keresőt! A felesleges, ismétlődő kérdések szó nélkül törölve lesznek!
l
-
#524 Hali. Kérem szépen azt akinkek megvan Prototype-C mod, hogy küldje már el nekem a F1 Challenge 99-02\Audio\Vehicle\Virtua_LM\INT_IDLE_35-4.wav nevű fájlt mert az enyém crc hibás lett. Előre is thx.
[email protected]
-
#523 és 10 kör után elfüstöl ez is, mint az igazi? -
#522 -
#521 www.hsw.hu -n nezz korbe. Ha letezik, akkor ott biztos megtalalod. -
CzKaresz22 #520 Tudom nem ide tartozik de a Grand Prix 4-hez tud valaki 2004-es carsetet...Mint amilyen egyszer kijött 2002-höz...
Kocsik, szabályok stb... -
#519 ok majd próbálom de ma gpl futam lesz:) -
#518 A valtozatossag gyonyorkodtet. Probald ki:DDD -
#517 megoldódott a probléma, csak új playerprofile kellett neki. -
#516 gpl eseknek ajánlott?:DDD -
#515 kedvet kaptam kicsit a Toca után a DTM-hez ezért letöltöttem a DTM 2002 modot, de amikor a start game-re kattintok a launcherben, mindig csak a 3D config jön be. Ugyanez van ha a DTM2002.exe-re kattintok. Találkozott már valaki ilyesmivel? -
#514 Aki meg nem latta, nem ismeri, nem tette meg fel az uj MOD-ot (Prototype C) annak egy kis izelito:) Erdemes kiprobalni, nagyon jol sikerult.
A videoban egy Brun van, Jerez-en. Annyit kell tudni rola, hogy 5-7 sec-cel lassabb mint egy Peugeot EVO :)) De nekem teccik:) Persze, a kezelese is annyival rosszabb, vagyis nem mosolyogni a kanyarokon:)))))
Prototype C, Jerez (AVI, DivX, 16.5 Mbyte) -
#513 Az erkezo MOD-ok miatt gondoltam felteszem a jatekot...
Be akarom mountolni Daemon-nal, ami nagy nehezen sikerul is(kozben belassul az egesz gep).
Autorun sehol. Megnyitom, rakkattintok a setupra es rogton:
---------------------------
Cannot locate the CD-ROM
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application
OK
5let? -
#512 Az M4Driving "gondozasaban", ismet megjelent a GTR 2002 F1 Challenge konverzioja, a hires/hirhedt X-Spec. Ezt a verziot Andy rakta ossze teljesse, es mar egy csomagban (280 Mbyte) megtalalhato minden uj, korrekt logo, hatterkep, betolto hatter, beallitas, menu stb.
Termeszetesen benne az osszes auto, es a GT-hez keszult, atdolgozott palyak (Brands, Donington, Misano, Mugello, Nordschleife, Oschers, Valencia, Spa, Silverstone, Magny-Cours).
A fileokat a M4Driving-rol lehet leszedni. Egy kicsit meg van halva a szerver, de van tukkor szerver is:)))) -
CzKaresz22 #511 Sziasztok!
Egy kérdésem lenne...
Lehet ezzel a játékkal bajnokságot játszani hálózaton???
Nem neten,hanem hálón???
Elörre is köszi a válaszokat... -
#510 Éppen hogy mindenki nyomja, ezért nem ér rá ebbe a topicba írkálni :))) -
#509 Mi van senki sem nyomja már ezt a gamét? -
#508 Teyel be ide screenshotot, ilyet meg nem lattam. Ugy talan lesz otlet.
Bar eddig, meg senkinek nem volt vele problemaja;( -
#507 na felraktam, de az autokarosszériákkal valami gond van, olyan kis hárömszögekböl áll össze és át lehet látni a kocsinez mi miatt lehet? -
#504 nem fordításra gondoltam
kb 5 mondatra, hogy pl ebben jobb mint a 2002-es modok ebben nem változott ez tetszik ez meg nem
Amugy persze kipróbálom csak máshol helyezkedik el a játék és máshol a mod, de majd összepasszintom őket
Azért köszi
Ja pár jó képet beszúrhatna valaki -
#503 Bocsi, de nem fogok most forditgatni, mert sem idom, sem kedvem;)
Amugy egy "szimulatorrol" mit mondjak? :) Toltsd le (170 mega), probald ki. Ennyi.;))
Jo a fizka, a szimulacio, a vezethetoseg, a tores, az AI stb. Autoval kell korbe-korbe menni, "roadcourse" palyakon idore, egymas ellen. Autoverseny magyarul;))) Tesztelni kell, ennyi. -
#502 jo de én magyarul gondoltam
na mindegy -
#501 ETCC Mod Info -
#500 de ne azt hoghy nagyonnagyon P -
#499 lehetne bővebben? :-))))) -
#498 Igen, szerintem is nagyon jo:)) Az eddig legjobb F1 mod;) -
#497 a mod nagyon fasza !!!
:DDD -
#495 -
#494 baszki irjon már valaki a módrol :-) -
#493 mondjuk dc-rol,de nem tudom miert kerdezel ilyen hulyesegeket,mintha nem tudnad... :DDD -
#492 engem meg az érdekelne, hog találkozott már-e valaki olyan probléával, hogy nem indul el a game az install után. rányomok az ikonra, kicsit vár, utána nem történik semmi -
#491 engem meg az érdekelne hogy honnan tudnam leszedni az F1C-t mert a mod mar megvan :)) -
#490 engem érdekel a mod
kérnék részletes ismertetőt P
képek is jöhetnek -
#488 Már megjelent! a www.hsw.hu-ról lehet letölteni! -
#487 #477 -
#484 Oktober 31-en jelenik meg a mar igen regen keszulo, es az elozetesek alapjan nagyon iregetes es igenyes F1C Mod, az ETCC 2003!
A Mod-ot a Revolution fejleszti, addig is, itt tudtuk ismerkedni vele: Revolution - ETCC 2003 -
#483 tényleg elbir sokat az f1c! én adsl-es vagyok és pl tegnap 7en csatlakoztak rám. senki nem jelezte hogy lett volna vmi akadozás.
Most is indítok egy szervert! játszhatnékom van!
81.182.81.45
A jelszó ha lessz akkor: hun
-
#481 -
#480 nem volt abba hagyva csak netem nincs egyelore szoval lesz:) -
#479 Csak nem keszlget, folytatod, vagy esetleg kesz van?!?!?! -
#478 Rally:DDDDDDDD