32945
Magyar Foci
-
#2554 Érik 1954! :) -
#2553 LOLLLLLLLLLLLLLLER!
Már 0-2 lenne ... :) -
Rudee #2552 Azannya. -
#2551 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL -
#2550 A második tévedés pedig:
"Egy 25 év körülivel már sok mindent nem lehet tenni."
mezey-mészöly maffia is ezt az elvet vallja, pedig bizony nagyon sokat tud fejlődni az ember még 25 évesen is. Próbálja ki bárki. Kezdjetek el futni rendszeresen és garantálom, hogy pár hónap után meglepően javulni fog az állóképességetek. Pláne akkor, ha egy edző is felügyeli és elősegíti az edzésedet étrendedtől kezdve egészen az edzésterven át. -
#2549 Na itt az első legnagyobb tévedés!
"EU versenytörvénye tiltja, hogy állami pénzeket tegyenek a profi sportba"
Na nem a törvényt cáfolom, hanem azt, hogy az önkormányzatok folyamatosan támogatják a klubbokat sajnos. Egyszerűen nem értem miért nem hagynak fel a törvénysértő magatartással. -
#2548 egyet értek, szerintem is klónozott meccset várhatunk -
#2547 Az várható a német-magyaron, mint a Bayern-Győrön. Az a meccs is olyan volt, mintha egy félgőzzel játszó felnőttcsapat játszott volna egy ificsapat ellen. -
#2546 Tegnap volt az EB felkészülési meccsek kapcsán egy kurva jó beszélgetés Rudi és Lothar között a 3SAT-onm, amúgy ZDF válogatott beharangozója volt. Ezek tényleg sörözgettek, mint az egyik lehetőség volt a NSO ma esti meccsre való szavazása kapcsán. :) -
#2545 tessék? -
pilboy #2544 már aláírtam :)
honnan van? -
#2543 Irjátok alá
klikk -
#2542 Mind a kettőtökkel egyet tudok érteni. Minél korábban kell elkezdeni, de nálunk, amilyen botrányos a helyzet már azonnali eredmények is mutatkoznának. Még Lothar is tudta 2x-esére emelni a játék színvonalát, csak nem kap támogatást az MLSZ-től, sőt... Szerencsére az EU versenytörvénye tiltja, hogy állami pénzeket tegyenek a profi sportba, úgyhogy talán elindul valami! -
#2541 Nem én, hanem a külföldi edzők mondják, hogy minél fiatalabb korban kell elkezdeni alapozni a focistát. Egy 25 év körülivel már sok mindent nem lehet tenni. És az szerinted miért rossz ha amatőr a bajnokság. Most sem edzhetnek napi 3-4 óránál többet. Ezt megtehetik meló után is. Hobbiból játszogatni aztán 7végén meg nyomni egy meccset. Egervári azt mondja: belefáradtak a játékosai a szerda-szombat ritmusba. Hát igen, heti 20 óra edzés és 2 kocogós meccs elég kimerítő lehet. -
#2540 Marhaság, egy 20-25 éves játékos is lehet fejleszteni minden téren, természetes, hogy a kölykökre sookal többet kellene költeni, de a mezey garnitúra szerint, az ő általuk eldeformált generációt már nem lehet tovább fejleszteni. Pedig dehogynem, csak igazi szakemberekre volna szükség.
Takarodjon végleg a mezey-mészöly maffia! -
#2539 Én is kimennék tüntetni. Azért hogy amatőrizálják le a focinkat addig, amíg nincs eredmény. A pénzt meg a gyerekekre kéne költeni. Ha ez 15 év, akkor annyi, de utána kinevelődne egy ügyesebb generáció. -
#2538 Már megint mit írtam!? Szóval; Matthäus. -
#2537 Ha nem követelmény a magasabb végzettség, engem nem érdekel, hogy hol oktat. Viszont ha pancser, akkor egy másodpercig sem tűröm meg sehol. Nem csak felháborító, hanem undorító is, amit művelnek, a magyar focival. Amikor Mattheus a ciprusi tornán volt, ezek a magyar edző lángelmék itthonról a Sport1 stuiójából fikázták, amit csinál, pedig ők aztán tudják, mert rengeteget letettek az asztalra. Most például ez az ügyes keresztbeszervezés. Ha találkoznék velük az utcán bizony komoly erőfeszítésembe telne, hogy ne ...., na mindegy! (Illetve a fenét mindegy, de ha lesz tüntetés, én lehet, ott leszek! :)) -
#2536 0-3 volt:D Múltkor megálmodtam hogy négyet kapunk a braziloktól és annyit is kaptunk:P -
#2535 Lehet hogy iskolázottság nélkül is jól átlátja a foci lényegét. Puskás sem volt egy nagy ész, de a pályán ebből nem látszódott semmi. -
#2534 És 8-at kapunk. -
#2533 hova? mit? -
#2532 Azt álmodtam hogy hármat vágunk a németeknek:) -
#2531 Persze, dolgozzon, ha már nem végzett el hivatalosan egy iskolát sem az elemin kívül, de edze mondjuk a cső montázs teremfoci csapatot, vagy a femina női gárdáját, vagy az nb3-as balatonkenesét. -
#2530 A kis Mészöly hagy dolgozzon, viszont az idősebb generációnak tényleg el kéne már húznia a redves faszba. -
#2529 kapunk egy olyan 5-öst, hogy befordulunk -
#2528 Így szép nyerni! :)) -
#2527 A házigazda németek attól tartanak, hogy komolytalan "sportbohózat" lesz vasárnap a Magyarország elleni barátságos mérkőzés, miután Lothar Matthäus, a vendégek német szövetségi kapitánya csak a B-kerettel lép pályára Kaiserslauternben.
Négy meccs, négy vereség, két rúgott gól
Ezt a vélekedést feltétlenül alátámasztja, hogy a magyar válogatott Eb-re vagy világbajnokságra készülő ellenféllel szemben az elmúlt tizenkét évben, júniusban még pontot sem szerzett, mi több, gólt is csak két ízben lőtt, noha kétszer játszott hazai pályán. ('92: Svédország 1-2, '94: Hollandia 1-7, '96: Olaszország 0-2, 2002: Horvátország 0-2)
A dpa német hírügynökség szerint a szakvezetőnek huszonkét játékosát kell nélkülöznie, köztük - Király Gábor kivételével - az összes légióst. "A tíz mezőnyjátékos, akiket egyelőre képtelen lennék megnevezni, még összesen sem jutott el negyven válogatottságig" - panaszkodott a futball-legenda a Kicker című lapnak.
-
pilboy #2526 ilyen gyenge német válogatott ellen ritkán fog találkozni a magyar csapat
igaz a magyar sem a legerősebb, de sztem legalább 1 döntetlen ki kéne hozni ebből a meccsből...
ha máshogy nem, legalább vmi bundával... -
#2525 Bohózattól tartanak a németek a magyar meccs előtt
A vb-döntő ötvenedik évfordulóján csúnyán leéghet a magyar csapat, és utána lemondhat Matthäus. -
#2524 biztos rosszul fordította a tolmács :) -
#2523 Mészöly Mezey duónak pedig az elsőszámú célja az, hogy a drága Mészöly Gézukát tegyék mindenáron a válogatott élére. Rendesen fúrják Matthäus-t, szabotálták a játékosokat, és minden követ megmozgatnak, hogy kifúrják az "idegen testet" a kis világukból, vagy nevezhetjük üzletüknek is.
Takarodjon már el a magyar foci környékéről VÉGLEG a Mezey-Mészöly család!!! -
#2522 Azt figyeltétek, hogy a meccs után Lothar azt nyilatkozta, hogy "elsődleges álma, hogy a magyrokat kijuttassa az EB-re." A meccs előtt még elsődleges "célja" volt. :)))) -
#2521 Lothar távozása után esetleg Egil Olsen a válogatott élén? :) Nyami! Egyre jobb! Majd Egérkéék szépen kiutálják innen őt is a "sztárokal" együtt ... -
#2520 Emlékezés a magyar sikerekre (NSO) -
#2519 Szerintem meg 1-1 :) -
#2518 Ez hülyeség -
mosley #2517 Német-Magyar:(6:0) ?- jóindulattal -
#2516 már rég magyar állampolgár... Amugy az utolsó gól 11-esből esett, amihez hozzá kell tenni, hogy:
89. p Wang Peng esett el a 16-oson belül, úgy, hogy sem a labda nem volt nála, sem védő a közelében, a játékvezető érthetetlen okból 11-est ítélt. -