32945
Magyar Foci
-
#3194 És miért csodálkozik az ember,ha valaki ittakarja hagyni ezt az országot?Juj ő a rosszfiú!
Varga ígydöntött,és helyesen,biztosan jó oka volt rá.Minden tekintetben jobban járt,bár azértvanank emberkék akik azért nemjártak rosszul itt sem.
Azért ezek a jelentések,már a jelentés is,hogy valaki írja le a csapatról,mega társairól a dolgokat.Évekig írogatott,és senki nemtudta,hogy ő az.
Egy rendszer hibája?
Ha nemcsinált volna semmit,akkor nincs ez,tehát saját magának köszönhette hogy így járt,lebukott,megzsarolták,ő elvállata,hogy mentse a bőrét.
-
#3193 Ez az egész ügynökösdi baromi kínos. Ha már "megzsarolták" a pasast, és eleve nem akart volna ő is hasznot húzni az egészből, akkor nem ír olyan lelkes és részletes jelentéseket, mint amikbe bele is olvashattunk, hanem összehord valami alibimaszlagot. Az az igazság, hogy "ha már lúd, legyen kövér" alapon igenis belement a játékba és kiárusította mások életét a saját boldogulása érdekében - ez legalábbis az én véleményem, persze én nem voltam ott, nem voltam abban a helyzetben, de akkor is... -
#3192 Magyarországról (bocs) -
#3191 A Nemzeti Sport mai cikkében Novák a jófiú és Varga a rossz.
Az egyik egy köcsög besúgó volt és tönkretette több ember életét, a másik akinek nem volt ehhez gyomra elment magyarországról.
És ki se találná az ember melyik kire vonatkozik.
A sok vén fasz meg amolyan "Na és?" szinten védi a barátjukat, és bevallja, hogy loptak, csaltak, és mint Nemere jelentéseiből kiderült szétbundázták a bajnokságot. Akik kiestek, azoknak az embereknek az élete vajon mennyire ment tönkre emiatt? Nem mások voltak ezek, mai és akkori körülmények között is, mint bűnözők. A csempészetet akkor és ma is büntették(tik). A bundázást is. Akkor most miért az a bűnös, aki - bár nem így akarta, de - az egész elindítója volt? Akkor most ilyen alapon nem is Hitler volt a bűnös, nem is a nácikat kéne megszólni, hanem Hindenburgot, mert közrejátszott abban, hogy gy vagy úgy, de átadta Hitlernek a hatalmat.
A cikk
A féreg újságírókra meg egyszer már ráhányhatna valaki! Undorító, amit művelnek! -
#3190 Valahol azt olvastam, hogy az idő - magyarul a latyak és sár - miatt nem vette még fel. (Azóta jobban megy a Crystalnak!) -
#3189 Egyet értek, többszörösen bukott edző, a kétszeres bajnoki címét megköszönheti az akkori politikai helyzetnek. -
#3188 Múlt héten sem abban védett, a mágikus pizsama nélkül is királyul. -
#3187 én is azt néztem!!! én se találtam!!:) -
#3186 Hová tűnt Király pizsamája? Már nem abban védett ma! :( -
#3185 Basszus! Most, hogy a nemzeti sportban benne van a full ND interjú, plusz pár dologgal több, borzasztó ezt még végiggondolni is.
A csúcs az, hogy egyik jelentéséből közölnek adatokat, és abban leírja, hogy miként adták el és kinek a meccseket. Borzasztó. :( -
#3184 A csúcs az, hogy az "illetékesek" nem tudják ki dobál, balhézik ...
Na ja! -
#3183 Emlékeztetőül:
"1994. október 3.: A DVSC- Vasas találkozó 85. percében, 0-0-s állásnál egy szotyiszacskóval megdobták Márton Sándor partjelzőt, ezért Hartmann Lajos lefújta a mérkőzést. A három pontot 3-0-s gólkülönbséggel a Vasas kapta. Ráadásul 300 ezer forintra büntették a Debrecent." -
#3182 Ez sem semmi!
"A vasárnapi Újpest- Ferencváros mérkőzésen a hazai szurkolók aszfaltdarabokkal akarták megdobni Szűcs Lajos vendégkapust, ezért, illetőleg néhány hazai szurkoló rasszista megnyilvánulása miatt a fegyelmi bizottság 600 ezer forintra büntette az Újpestet, a kapu mögötti szektorokat pedig december 31-ig bezárta." -
#3181 A mai sportban:
"Novák Dezső: Besúgó voltam a Fradiban"
:( -
#3180 jaja. Amúgy gólokban Király nem volt benne. -
Grenzjager #3179 VEREBES a mágus.... mi a szarnak szidja Lothar-t. A "mágusnak" már 2szer id megadatott ez a "munka" és bebizonyította hogy tökéletesen alkaltmatlan erre, Innentől kuss a neve! -
#3178 Hajdú B.:
"Verebes József annak idején megmagyarázta Boda Imrének, hogy jobb, mint Marco van Basten. Baj ezzel csak akkor lett, amikor Boda egyszer tényleg találkozott Van Bastennel…" -
#3177 Hajdú B.:
"Úgy bizony, belebukott mindenki, így akár szkeptikusak is lehetnénk: leülhet bárki a kispadra, mi azt a hármast úgyis megkapjuk a horvátoktól. Akkor nem mindegy, hogy Disztl Péter vagy Sepp Maier segíti a kapusok munkáját?
"Úgy tudom, mindkettőjükre számít a kapitány. Meg van elégedve Disztl Péterrel, ugyanakkor kell neki Sepp Meier, amit nem értek, mert két kapussal aligha állunk fel…" -
#3176 Détári, Sepp Maierről:
"Fájdalom, az eredmények egyelőre nincsenek meg - bár ezt csak a világbajnoki selejtezőket megelőző hurráhangulat miatt foghatjuk fel ily tragikusan. Nagy kérdés persze, Sepp Maier felkészítheti-e Király Gábort Gyepes Gábor váratlan megoldásaira." -
#3175 elég szomorú!
tegnap volt asszem egy magyar tudós kifejlesztett egy szert amitől az emberek megvadulnak nemsokára jön a 28 nappal késöbb élőben, tudom ez off de kezdek félni hová fejlődik a világ. -
#3174 Basszus! Svédországban is balhé volt. Több tucat szurkolót előállítottak, mert a Hammarby-AIK Solna meccsen kétszáz AIK szurkoló bement a pályára. Először csak elvoltak, aztán balhézni kezdtek, főként az eredmény miatt. Ezután ugye megjöttek a rendőrök és megkezdődött a bunyó.
Hogy miért fontos ez? Azért mert a Hammarby edzője szerint Svédországban balkáni körülmények uralkodnak a fociban, nem jók a stadionok, nincs biztonság stb., stb.. Nos, mindez azért érdekes, mert kb. 10 éve nem volt semmi balhé kint. Kiváncsi lennék, hogy a magyar körülményekre - Szücshöz féltéglákat vagdosnak - mit mondanának? :( -
#3173 Huszti többre érdemes, remélem jobb csapatnál fog kikötni. -
#3172 Leírva külföldi sajtóban még nem láttam ... -
Grenzjager #3171 má 2 hónapja ügyködnek az ügyön -
#3170 Huszti megy a WBA-ba??? -
Grenzjager #3169 amúgy IzlandU21-SvédországU21 2-1 -
Grenzjager #3168 mekkora igazat szólt -
Grenzjager #3167 legnehezebb a miénk???
és az 1es román-cseh-finn-holland? -
Grenzjager #3166 ezek szerint nálad a Szlovénok tuti továbbjutók mert a 3. és az 5. csoport is vezetik, EGYSZERRE
hely ha ezek a laibachaik meg marburgiak beindulnak..... -
Grenzjager #3165 hát még a focisták agyát mennyiért lehetne eladni.....
...de uram miért adnék egy magyar focista agyáért 1 millió eurót, mikor volt itt egy informatikus, annak az agyáért adtunk negyedmillió eurót, volt itt egy szívsebész, annak az agyáért adtunk félmillió eurót, miért asnánk a magyar focisták agyáért 2 millát???
-DE URAM EZ NEM VÓT MÉG HASZNÁLVA!!!!!!!!!!! -
#3164 Na igen. Más közeg, más mentalitás. -
Grenzjager #3163 ....hogy nem sikerült dicsőséget szerezniük az országuknak. " -
Grenzjager #3162 a lényeg:
"Nem. Nem az a baj, hogy megittak egy sört, hanem az, hogy a meccs miatt már nem dühöngtek. Mosolyogtak, nevetgéltek, mintha mi sem történt volna. Nem, nem, nem! Ezt nem lehet. Ilyenkor teljes szívvel, őszintén mérgelődni kell. Ha valaki nevetni tud egy ilyen vereség után, akkor a pályán nem tett meg mindent azért, hogy sikerre vigye a játékot. " -
_Vegeta_ #3161 Hihetetlen fazon ez a Matthäus. -
#3160 Úgy látszik Molnár túlságosan halk volt, vagy a "nagy" Szabics elől nem lehet elvenni a labdát, netán meg sem mukkant? -
#3159 "Milyen jól el lehetne adni ezeket a játékosokat, ha gépkocsik lennének. Az eladónak csak annyit kellene mondania: ezt nézze, uram, alig futott. " -
#3158 Mondjuk a hátul jövő játékos is hülye volt én ilyenkor leordítom a gyerek fejét hogy menjen arébb -
#3157 Hát Szabics egy jó passzt vágott haza... -
#3156 Számomra egy "jó" passz, megfelel egy bevágásnak! -
#3155 Azért Szabics is