32945
Magyar Foci
-
DJ László #4596 CsáÍ!!!!!!!!
Valaki tudja hogy a Magyarok kiestek az E.B-selejtezőből??? -
Grenzjager #4595 amíg kisteleki van, ne bízzon senki semmiben, addig nem lesz semmi jobb, sőt csak rosszabb... napról napra
és Büszke vagyok Bölönire, hogy egy ekkora tahó mellé mint a kisteleki nem adta a nevét... -
Csesza #4594 nem kicsit -
#4593 egy helyet megérdemelne a válogatottban is -
Csesza #4592 nah, az ilyen emberek miatt nem jutunk előre... -
#4591 mi a szivugyed? a magyar foci? olyan van hogy magyar foci? az csak volt, nincs es nem is lesz. ebben biztos lehetsz. Ahhoz sok soooooooooook penz es szakertelem kellene hogy legyen, az meg nincs es nem is lesz. na pont. -
Csesza #4590 Gyánó Szabolcs gólja a FC Tengerpart (Beira-Mar) ellen -
Zséé #4589 és kieggyenlítettek 9 emberrel :o
Hajnal beadásából :P Igazán elvihetné valamelyik elsőosztályú csapat... -
Zséé #4588 Hajnal gól Kölnben szabadrúgásból! Szépvolt! :P -
fradista91 #4587 Nyissatok egy "Hajrá a Megye!" tápikot és kész. -.-
Csakazértis:
Hajrá, Magyar Foci! HAJRÁ FRADIKA!
ui: nem mellékesen (köszönjük kisteleki pista!):
nb1ben meghalt a foci, meghalt a fociii, nb1ben meghalt a fociiii! -
Djemba #4586 jaja egy megyei mecs ezerszer jobb többet mozognak meg csinálnak mint a magyar válogatott és ők szívből játszanak nem kapnak fizetést -
Csesza #4585 de fenn akadok mert nekem a magyarfoci a "szívügyem"
-
pacclacc #4584 Az miért baj ha egyesek leirják negativ véleményüket. Tulajdonkép igazuk igazuk is van! Ne akadj fent ilyeneken. :D -
pacclacc #4583 Én is sajnálom. Hát nem mostanában fog visszatérni. -
Csesza #4582 de ha egyszer nem azért nyitották a topikot hogy fikázás legyen belőle hanem azért hogy meglegyenek beszélve a dolgok... -
Csesza #4581 pffff, szegény gyerek pedig jól ment neki :SSSS -
pacclacc #4580 A fórumban portálunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére.
Majd ha a magyar foci méltó lesz ahhoz, hogy dicsérjék, akkor szerintem nem fognak habozni az emberek, hogy megtegyék. -
pacclacc #4579 Súlyos sérülést szenvedett Huszti Szabolcs, a német Bundesligában szereplő magyar futballista.
A 23 éves válogatott középpályás a pénteki edzés közben sérült meg. A német klub a hétfői tüzetes orvosi vizsgálatok után adott ki közleményt, mely szerint a magyar légiós a jobb lábán részleges belsőtérdszalag-szakadást szenvedett, így idén már nem léphet pályára.
A Hannover már szombaton is Huszti nélkül fogadta a Bielefeldet (1-1). Az idény még hátralevő két fellépésén, a Nürnberg elleni bajnokin, s a DFB-Kupa nyolcadddöntőjében, a második ligás Duisburg ellen sem játszhat a magyar futballista.
Husztit a Hannover a nyáron 300 ezer euróért vette meg a francia I. osztálytól búcsúzó Metz csapatától, s a magyar labdarúgó hamar kezdő játékos lett Peter Neururer együttesében, majd az edzőváltást követően Dieter Hecking is csapatának stabil embereként számolt Husztival. A magyar válogatott futballista eddig 15 Bundesliga meccsen szerepelt a hannover színeiben, s két gólt lőtt. -
pacclacc #4578 Én már azon is csodálkozok, hogy vannak olyan emberek, akiket érdekel a magyar foci! Megyei bajnokságban nagyobb a szinvonal! Magyar klubokat elnézve azon is csodálkozom, hogyan tudják befizetni a vilanypénzt. Europa szégyene a magyar foci. -
Csesza #4577 aki fikázza a magyar focit az minek jár ide?! -
Djemba #4576 magyar foci semit nem ér én még fizetést sem adnék a játékosoknak -
#4575 köszönjük ezt az igen értékes hszt... -
#4574 A magyar foci olyan mint az AIDS halálra van ítélve! Forza Inter!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#4573 Gyánó gól az Academica-Maritimo meccsen -
#4572 Buzsáky csereként beállt, Priskin viszont nem állt be. :( Watford edzője egyet cserélt és akkor se csatárt. 0-0 lett a meccs.... -
#4571 Priskin csere
Király padon se, Fülöp kezdő !(Sunderland), Buzsáky csere, -
#4570 Szabics, Szélesi kezdő. Huszti nem játszik -
#4569 inkább ne.... XDDD -
Csesza #4568 lehet lesz egy Dyer - Bowyer féle összecsapás itt is ?!
csaknem... -
#4567 Dárdai kezdő a Hertha-Leverkusen meccsen
... meg Simunic is XDDD -
Csesza #4566 -
DJ László #4565 foci -
#4564 Gera, Buzsáky kezdő
Fülöp csere -
Csesza #4563 :DDDDDDDD -
#4562 Huszti és Dárdai kezdő...
Szabics meg nyalja meg a balherémet.. :/ -
Zséé #4561 ...és mekkora helyzetet hagyott ki üres kapura -
#4560 Szabics kezdő volt csapata ellen.
Mainz-Stuttgart most a SportKlubbon! -
#4559 Úgy látom, ma is öcsi bácsiért hajtottak a Honvédosok.
Honvéd-Vasas 0-1
Honvédnak 1 (!!) kapuralövése volt. Erre az egy lövésre készültek egész héten. -
Csesza #4558 Hajnal Tamás gólja a Greuther Furth ellen -
espfan #4557 ma van ám a 6-3 évforduló. ennek kapcsán találtam ezt, sztem haláli:
http://www.igenhir.hu?cikk=1164410116