32945
Magyar Foci
-
#4396 igen? nem gondoltam volna :DDD -
#4395 most jutottak fel a premier leaguebe ;) -
#4394 de micsoda karrier, Watford :DDDD -
reméljük majd kezdőként is helyet kap a csapatban! -
Zséé #4392 Nah elvileg Watfordba igazolt Priskin -
Zséé #4391 jah úgy volt asszem, hogy első meccsén 1 gól 1 gólpassz, másodikon 2 gól 2 gólpassz, mostmeg 1 gól. Szóval ezek alapján hülyék lennének elengedni. Győrrel meg sztem nem lenne gond megegyezni..
Gera ügyben meg már nem is reménykedek hogy továbbáll... :( -
Takezó #4390 Gera meg ugye a meccs embere volt a Real Sociedad ellen: ) -
Takezó #4389 hát igen, igazán jót tenne...
itt egyébként asszem a 73.-ban állt csak be, és úgy rúgott gólt...
előző meccsen meg rúgott ugye 2-t, szal csakmá:D -
Zséé #4388 remélem leigazolják :) -
Takezó #4387 Tamas Priskin rises to make it 4-0 (Watford - AC Horsens) -
#4386 A rádióban végighallgattam a szombati meccsek körkapcsolásos közvetítését. Az Mtk Reac 63. percében megjegyezte a kommentátor, hogy láthatóan a REAC elkészült az erejével. Ha ez valóban így volt, akkor ez hogy történhetett meg egy élvonalbeli csapattal az első fordulóban, akik egész nyáron keményen készültek? Egyszerűen képtelen vagyok felfogni, hogy mit csinálnak a mi kis profi játékosaink.
Azért az MTK-s fiatalokat dícséret illeti. -
#4385 nincs sajna.... oO -
#4384 A Vatikánnak nincs focicsapata? -
Zséé #4383 Debrecen - Rabotnicki 1-1
Vicc ez a magyar foci...
Nem tudom már milyen falusi csapatot kell kapnunk, hogy kiverjük őket... -
#4382 A Vaduz jól kivégezné ezt a Riedet!! -
#4381 Mai Nemzeti Sportban van egy egesz oldalas cikk az NB I.-es kozvetitesi jogokrol.
Csak egy kis reszlet:
= Az RTL tavaly 300 millio Ft-ot adott a jogokert.
- Akarmelyik csatorna is fogja kozvetiteni ezt a szezont, ennel joval kevesebbet fog aldozni arra hogy megszerezze a jogokat.
- A Mediapro spanyol ceg 7 evre 1.19 milliard eurot [333 milliard Forintot] ajanlott fel a Real Madridnak a kozvetitesi jogokert. Ez idenyenkent 170 millio Euros [47 milliard Ft] bevetelt jelent a Realnak.
Mit mondjunk erre? No comment.
-
#4380 Ausztriai négyes torna: az MTK legyőzte a Nürnberget
Az MTK Budapest labdarúgócsapata az ausztriai Zell am See-ben zajló négyes tornán egy góllal nyert a német élvonalbeli 1. FC Nürnberg ellen.
Eredmény: MTK Budapest-1. FC Nürnberg 3-2 (0-1)
A kék-fehérek góljait Hrepka Ádám (2) és Kanta József szerezték.
Garami József szakmai igazgató az MTI-nek elmondta, hogy jó iramú mérkőzésen értékes győzelmet aratott csapata. A nürnbergiek kétszer vezettek, de a magyar együttes megfordította az eredményt.
A másik mérkőzésen: VfL Wolfsburg (német)-Sivasspor (török) 2-1
A torna további műsora:
szombat:
3. helyért: 1. FC Nürnberg-Sivasspor 16 ó
döntő: MTK Budapest-VfL Wolfbsurg 18:15 ó.
Vannak meg csodak. -
#4379 Góóóóóól! -
#4378 Azért marha jó, hogy szegény Gera Zolit itt szivatják.Most miért szenvedjen az angol II. osztályban? -
#4377 Kabát gólt lőtt az Altach-Pasching mecccsen.... :D -
#4376 kurvajo:D -
#4375 Fociláz ... -
#4374 Balhé Gera Zoltán körül
A magyar futball jelenlegi legértékesebb játékosa, Gera Zoltán írásban jelezte klubjánál, az angol másodosztályban szereplő West Bromwich Albionnál, hogy szeretne elszerződni. A klubelnök azt sugallta, hogy hálátlan, és nyomatékosította, nem engedik el. Gerának ez a legrosszabb hír, mert képességei alapján megüti az élvonal szintjét, de a másodosztályra lesz kárhoztatva.
Az angol élvonaltól a szezon végén búcsúzó West Bromwich Albion vezetése már korábban jelezte, hogy szeretné együtt tartani a csapat játékosállományát, és megkísérelni az azonnali visszajutást. Emiatt elutasították a Wigan korábbi ajánlatát, és nem adták el együtt a három valamirevaló játékost: Gera Zoltánt, Curtis Daviest és Nathan Ellingtont.
Elutasított Gera-levél
A magyar középpályás angliai visszautazásáig azt hangoztatta, szeretne a klub kötelékében maradni, és legszívesebben a WBA-val lenne újra első osztályú.
A csapattal foglalkozó hivatalos weboldal viszont úgy tudja, hogy Gera levélben fordult Jeremy Peace elnökhöz, hogy engedjék őt el. Az elnök ezek után kiborult.
Senki sem eladó
"Kicsit dühös vagy Zoltánra, mert az elmúlt szezonban mindent megtettünk azért, hogy minél gyorsabban felépüljön sorozatos sérülései után. Először a keze, aztán a hasfala, majd végül a combja sérült meg. Az lenne a hála, hogy ezek után itt akar minket hagyni?" - tette fel magának a kérdést.
Az elnök határozottan visszautasította a játékos kérelmét, és ismét megerősítette: egyetlen kulcsjátékos sem eladó, bármennyit is kínáljanak érte.
A Wigan és a Charlton már konkrét ajánlatott tett
Az elnök arra gyanakszik, hogy a háttérben Gera ügynöke mozgatja a szálakat, aki azt szeretné mindenáron elérni, hogy a magyar irányító a Premier League-ben játsszon. A képességei alapján lenne is helye több csapatnál.
Az egykori fradista klasszisnak kérői szép számmal akadnak, a Wigan és a Charlton már konkrét - másfélmillió fontos, hatszázmillió forintos - ajánlatot is tett érte, de a neve más kluboknál is gyakorta előkerül, hiszen az első angliai szezonjában valamennyi találkozón pályára lépett, és hétszer volt eredményes. A második idényben hátráltatták sorozatos sérülések, de kétszer így is betalált.
Gerát az Everton, a Newcastle, de a Tottenham vagy az Aston Villa is szerződtetné, ha a WBA kötélnek állna, és nem csillagászati összeget kérnének érte.
-
#4373 Vegulis mindegy hogy ki az edzo, ameddig en a meccset neztem, az ujpesti jatekosok mindent csinaltak csak eppen nem lehetett focinak nevezni. Tavaly sem voltak rosszabbak, csak nem talalkoztak kulfoldi csapattal. -
#4372 "Bicskei tanácstalanul ült a kispadon, nem tudta mitévő legyen. A magyar labdarúgásról mindennél többet elárul, hogy nemrégiben őt nevezték ki a szakmai képzés irányítójának."
Index ... :) -
#4371 "A Mai CASCO Futball Grand Prix-n sorra kerülő Pilótaválogatott - Hungarian All Stars mérkőzésre augusztus 2-án 20.30 órakor kezdődik a Puskás Ferenc stadionban. A mérkőzésre jegyek 660 Ft-os válthatóak a Ticket Express irodáiban országszerte, illetve interneten igényelhetőek a www.tex.hu címen. A találkozó idén is jótékony célt szolgál, és a szervezők a Michael Schumacher által képviselt Kinder in NOT alapítvány mellett a Heim Pál és a Madarász utcai Gyermek Kórházakat, valamint a Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt segítik."
Biztos, mint amikor Puskásnak gyűjtöttek ... -
#4370 keresgettem kicsit google-n, és kivágta ezt a sportszeletes oldalt:
pmsport
tetszik, amit rólunk írnak :] -
#4369 és ez nekünk jó? -
#4368 loooooooooooooool:DDDD -
Zséé #4367 László Csaba lett az ugandai kapitány :ASD:DSA:DSA:SDA:
-
pilboy #4366 DVSC ellenfele a BL 2. selejtezőkörében a luxemburgi Dudelange és a macedón Rabotnicki párharc győztese lesz -
pilboy #4365 és természetesen most már van egy Sitku Illés "Bélánk" is -
#4364 Azért van különbség a két Béla közt! -
#4363 egyetértek -
#4362 én amondó vagyok, köszönjük neked béla ezt a 20 évet. mert akárki akármit mond, a magyarországon focizo játékosok legjobbja volt hosszu hosszu ideig. -
#4361 hohó,béla király az koplárovics béla,vagy netán nem hallottad még a dalt? :D -
#4360 Béla király befejezte
Húsz év foci után befejezte pályafutását Illés Béla, az MTK háromszoros gólkirály játékmestere. A 38 esztendős egykori válogatott labdarúgó 11 idényt töltött a Hungária körúti együttesnél. A hazai bajnoki meccseken 215 gólt jegyzett.
"Sokat gondolkodtam, s végül úgy döntöttem, befejezem az aktív játékot" - mondta el Illés. "Már nincs motivációm, ezért inkább abbahagyom a futballt. Két csodálatos évtized van a hátam mögött, büszke vagyok mindarra, amit a futballpályán elértem, így nyugodt szívvel fejezem be pályafutásomat. Tizenegy szezont töltöttem a Hungária körúton, otthonommá vált a Hidegkuti-stadion, így nehéz szívvel hagyom el az egyesületet. Mindig szívesen fogok visszagondolni az MTK-ra, az ott szerzett aranyérmekre, gólkirályi címekre, kupagyőzelmekre. Számomra a kék-fehér szín örök szerelem marad" - tette hozzá a válogatott egykori kulcsembere.
Forrás: sportforum.hu -
#4359 Mészöly Géza távozik a Megyeri útról -
#4358 Ez sem rossz riport. A Sportból ... -
#4357 Érdemes elolvasni a riportot a Hírlapból!
Különösen az utolsó kérdés és a rá adott válaszok példázzák jól, hogy mi a helyzet itthon fociban. Dombi roppant jól látja a helyzetet, míg másoknak egy 3-1 Anglia elleni kudarc is siker ...