32945
Magyar Foci
-
#4676 Király ma kezdő! -
Zséé #4675 Fülöp végleg a Sunderlendé lett :)
Kíváncsi vagyok mennyi lehetőséget kap majd, mert eddig nem sokat védett itt se... -
#4674 ehhez képest ma igazoltak egy csatárt Glasgowból... :S -
Csesza #4673 thx :) -
#4672 kb annyi, hogy a watford edzője nem értette hogy priskin miért kapta az első sárgáját, szerinte kiábrándító volt a bírói döntés, ezt mondta is neki meccs után de boldog új évet is kívánt neki -
Csesza #4671 röviden, anyanyelvünkön?! :P -
Takezó #4670 Ennyi vigasztaló.
The Vicarage Road chief was also disappointed with the performance of referee Steve Bennett, particularly his decision to dismiss Tamas Priksin in injury time.
"I didn't think that was the right decision", he said. "I didn't know what the first booking was for and I din't really think that he deserved a card for the second foul either.
"But the referee is there to make decisions and he did so. I told him oafter the game that I thought he got it wrong - but I also wished him happy new year. -
Csesza #4669 remélem nem -.- -
#4668 Holnap még Király is bekap néhányat. -
Csesza #4667 szar forduló volt a magyaroknak
Priskin: piroslap
Gera: a csapatunk kikapott az utólsó helyezett otthonába -
#4666 Priskin piros lap :( -
Takezó #4665 nah, Gera is bizonyíthatna már, Priskin meg vághatna egy mesterhármast:D -
#4664 Priskin, Gera, Buzsáky kezdő
Fülöp kispad -
fradista91 #4663 jaja, biztos ünnepi hangulatban volt :P -
Takezó #4662 :D tudta, hogy mennyit jelentene ez a gól Tominak:D -
fradista91 #4661 és még a kapus is besegített :P -
Takezó #4660 szépen lefejelte -
fradista91 #4659 Minden magyar focit szerető embernek sikerekben, egészségben gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!
ui: Banok, köszönet a videóért :) -
Csesza #4658 -
#4657 Priskin gól -
Takezó #4656 Looking back on the game, Aidy was delighted with the showing of debutant Tamas Priskin.
"I haven't been sure that he was ready but he really showed me that he is. He took his goal beautifully so I'm sad for him that it will get chalked off." -
Takezó #4655 [center]
-
#4654 rajta leszek -
Csesza #4653 remélem valahogy meg is tudjuk nézni a gólját még a hétfö esti összefoglaló elött :) -
Csesza #4652 thx :) -
Takezó #4651 Tamas Priskin equalised on the 44th minute but those goals will now be struck from the Premiership records.
BBC -
#4650 te is megteheted. -
Csesza #4649 aki megteheti :) -
#4648 Én néha beleolvasok a live text commentariesbe a BBC-n. -
Csesza #4647 pont ezt akartam kérdezni, hogy mi a rák van?! :SSSSS
tssssssss -
#4646 A Watford meccs félbeszakadt eső miatt. -
Csesza #4645 www.livescore.com -on nézem én, de csak a pillanatnyi állást mutatja -
Drizzthsz #4644 Neten hol követítek? -
Csesza #4643 sajnos nem :S -
Drizzthsz #4642 Adják valamelyiket valahol? -
fradista91 #4641 Csak mondani kellett :PPP -
Takezó #4640 IGENNNN:) -
Csesza #4639 -
pilboy #4638 PRISKIN GÓÓÓÓL!!!! -
#4637 Priskin góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllllllllll!!!!!!!!!