32945
Magyar Foci
-
#4796 Jaja osztom a véleményed! -
#4795 igen, johannson már letett valamit az asztalra, elvégre 17évet volt elnök, ami szép. platinitől eddig még semmit nem láthattunk -
#4794 Nem is ísrtam neked de Johanson sokkal jobb elnök!!! -
#4793 én meg izgalmas meccseket. amúgy ne nekem sírjál, nem vagyok Platini :) -
#4792 Eddig se volt esélyünk.
A BL-ben meg visszaállítanám a 16-os főtáblát és egy országból max. 2 csapat mehessen. Ezzel megerősödne az UEFA-kupa is. -
#4791 De én nagymeccsket akarok nézni! Mondjuk könnyű ellenfelek is lehetnek ennyiből jólenne. -
#4790 egy kicsit elgondolkodtató hogy mi lenne ha tényleg 3 csapat jöhetne a topligákból...
Chelsea,Liverpool,Manchester,Arsenal- mínusz 1,
Juventus,Milan,Inter,Roma- mínusz 1
Barcelona,Real Madrid,Valencia,Sevilla- mínusz 1
A német ligából nem sajnálok senkit, a francia meg egycsapatos :)
Amúgy nekem semmi bajom nem lenne egy Bukarest - Alkmaar meccsel, főleg mert látványos gólratörő focit játszik mind2, és nem kellene végigszenvednünk pl egy Chelsea-Barca 1-1-et vagy egy Milán- Fc Xy 1-0 (Inzaghi 90')-t. -
#4789 :DDDDDDDDDDDDDDDDDddddddddddddd, neked:) -
#4788 utóbbi nem is lenne rossz:P -
#4787 Hát sztem a BL maradjon ugy ahogy van én is jobban örültem volna Johansonnak. -
#4786 bajnokok ligája a neve vagy mi a fene -
#4785 hát igen, így van.
bár johannsonnak jobban örültem volna
platini BL reformjai pedig nem tetszenek, nem az elv miatt, hogy a kicsiknek is több lehetőséget adjon, hanem, hogy így nem barca-chelsea meccseket látunk a BL-ben, hanem dinamo bucarest-alkmaar találkozókat láthatunk. -
#4784 Az a vicces, hogy ha Platini nem akar segget csinálni a szájából, akkor kampányszövege szerint az EB-rendezés nekünkítélése lehetne az első lépése az "egyenlítsük ki az erőviszonyokat, segítsük a szegényebb labdarúgószövetségeset a felzárkózásban" program megvalósítását tekintve.
Ügyebár itt arról szól a nóta, hogy ő a "kicsiket" pártolja, és próbálná csökkenteni az óriási különbségket klubok/országok között, fizetési sapka, bl-reform (4 helyett 3 klub jöhetne az elitbajnokságokból) ésatöbbi.
Tessék, lehet bizonyítani és segíteni és lobbizni értünk, hogy ne csak üres frázisok legyenek azok a jó kampányszövegei... -
#4783 Platini az új uefa elnök.
ez nekünk sajnos nem kedvez az EB rendezésben, mert legjobb tudomásaim szerint ő az olaszokat favorizálja, habár nem rajta fog múlni, hanem a végrehajtó bizottságon. -
#4782 \o/
Nem tudtam nézni tegnap a meccset mert elment a netem pedig volt rá stream :(((
Egyébként mindkét magyar kezdő volt de mindkettőt lecserélték.
Ja és a 3. gólnál Buzsáky adta a gólpasszt. XD -
#4781 Jah, szép gól volt. -
Csesza #4780 ballal miszépen visszalőtte a rövidre -
Zséé #4779 Magyar foci :D -
Zséé #4778 Buzsáky Ákos gólja a Coventy City ellen
Buzsáky Ákos pillanatai a Coventry City ellen -
#4777 -
#4776 Buzsáky megint gólt lőtt! -
#4775 mondhattam volna úgy is h Sanyi csapattársa kegyetlenül fejberúgta a Sanyit amíg ő azt nézte kit könyökölhetne le alattomosan. Aztán már csak akkor eszmélt amikor a labda a gólvonal mögött volt.. -
Takezó #4774 :D:D:D
eztényleg kellemes meglepeteés:D -
#4773 nem hibáztatom a védőt, én sem figyeltem volna rá a szögletnél, hiszen csak szökőévekben lő gólt,...
érthető h inkább a közönség soraiban helyet foglaló női szurkolóknak integetett, ahelyett h Sanyit szorosan őrizte volna. -
#4772 LiveScore:
FT PAOK Saloniki [2 - 3] Olympiakos Piraeus
29' [1 - 0] Mietsel
57' [1 - 1] Torosidis
66' [1 - 2] Rivaldo
70' [1 - 3] N.A. Castillo
90' [2 - 3] Torgeller
:D -
#4771 Sanyi gólja -
Csesza #4770 AD_SD_AS_dsSanyííííííííííí -
#4769 Videót! Látni akarom! :P -
Zséé #4768 90' PAOK Saloniki [2 - 3] Olympiakos Piraeus
29' [1 - 0] M. Mieciel
57' [1 - 1] Torosidis
66' [1 - 2] Rivaldo
70' [1 - 3] N.A. Castillo
90' [2 - 3] S. Torghelle
Megtört az átok. Sanyika góltlőtt :DDDDDDDDDDDDDDDD -
#4767 Vezet a WBA 1-2-re. Gera adta a gólpasszt a 2. góljuknál. -
Csesza #4766 Hála istennek közvetítik a Watford meccset. Kíváncsi leszek Tamásra.
Gera meg remélem minél hamarabb el megy onnan! -
#4765 Gera kezdő (Még WBA ), Priskin kezdő (!!!)
Király kispadon. -
#4764 Nem hittem volna, hogy Tőzsér ilyen jól fogja nyomni... Fradiban nem váltotta meg a világot... Most meg a Bl-ben nyomja (nyomta)... Nagy jövő előtt áll ő is.
Hajnal gólja is szép volt nagyon! -
Csesza #4763 jaja, nézem én is az elejétől kezdve :)
most félidő... -
Zséé #4762 Kösz! Jó hogy szólsz :)
Nem is tudtam, hogy másodosztályban már nyomják a németek :O -
Csesza #4761 igen. szép bomba volt :) -
#4760 MOst megy a Rot-Weiss Essen - 1. FC Kaiserslautern meccs. Hajnal természetesen kezdő.
SportKlub élő! -
Zséé #4759 Tőzséré nem volt gyenge -
Csesza #4758 Itt van pár videó:
(vszeg 1-2 már volt)
Gyánó Szabolcs gólja a Maritimo ellen
Hajnal Tamás gólja a FC Köln ellen
Tőzsér Dániel remek gólja a OFI Crete ellen
Torghelle Sándor két gólpassza a Panathinaikos ellen
-
#4757 O_o :D 3 éve lol