32945
Magyar Foci
-
Csesza #4716 tudom, de most csak ők 2en játszanak :) -
#4715 + Timár -
Csesza #4714 jaja, kíváncsi vagyok mit alakít a 2 magyar egy csapatban :) -
#4713 hát lehet, hogy innentől kezdve cudar élet vár Királyra. :( De ne legyen igazam.
Halmosinak viszont örülök. Remélem él majd a bizalommal. :) -
Csesza #4712 azt gondoltam hogy ha visszamegy akkor nem nagyon fog játszani, ott mondták hogy nincs szükség már rá, ezért átadólistán van :S
de az a gáz a PL csapatoknak az utolsó védése van a szemük előtt, ezért nem hiszem hogy az első osztályból valakinek is kellene... -
#4711 a hírek szerint visszatért de a kispadon se ül. :( -
Csesza #4710 Király a CP-nél van már? -
#4709 Halmosi, Buzsáky kezdő
Fülöp csere,
Király padon se... -
Csesza #4708 :) -
#4707 Az EuroSport 2 adja és a cseheknél a CT4Sport.
stream nincs. :(
De van 2 percenként frissülő élőképes közvetítés
talán ez is több mint a semmi. -
Drizzthsz #4706 Általában nekem is úg rémlik, hogy egyet szoktak adni, de ha esetleg volt már sárgája, s az is összegyűlt, akkor amiatt is jár valamennyi, de nem tudom ez nála megtörtént e... Más: Eddig a Dvsc Prágában 3-2-re legyőzte a tornán a Slavia-t, meg a Bohemians-szal 1-1-re végzett. Kiváncsi vagyok, mi lesz a vége, ha jól tudom, valami sport2, vagy ilyesmi közvetíti, de itt nekem olyan nincs. Sebaj, majd nézem a teremtornát a sportklubon(A zegit.) -
Csesza #4705 Már lejárt. -
#4704 szerintem letöltötte a múlt heti FA-kupa meccsen. Remélem csak egy meccset kapott. -
Drizzthsz #4703 Hm...
Eltiltást mennyi időre kapott? Az már lejárt? -
#4702 :(((( -
Csesza #4701 mert esett az eső és félbeszakították a meccset, ezért újrajáccák 0-0ról :S -
#4700 de miért? -
Csesza #4699 jah, sajna és most mondták hogy a Wigan elleni gólját is érvénytelenítették :S -
#4698 Priskin padon sincs a Watford-Liverpool meccsen. :( -
#4697 "a magyarok játékvezetőitől ments meg minket Uram!" :D -
#4696 Kassai Viktor UEFA-kupa mérkőzést vezet
2007. 01. 11.
Kassai Viktor megtisztelő feladatot kapott az európai szövetségtől: 2007. február 22-én a magyar játékvezető dirigálja majd Londonban a Tottenham Hotspur - Feyenoord UEFA-kupa mérkőzést. Az angol és a holland együttes meccsén Erős Gábor és Vámos Tibor lesznek Kassai Viktor segítői, a tartalék játékvezető pedig Bede Ferenc lesz.
Egy másik játékvezetőnk is komoly megtiszteltetésben részesült. Kovács Gábor megkapta első hivatalos UEFA-küldését a Futsal Európa-bajnoki selejtezőkre. Kovács Gábor 2007. február 18. és 25. között 3 mérkőzésen működik majd közre, Olaszországban. -
#4695 Én is sajnálom, hogy ekkora szerencsétlen.. Mert ez a lepke már nem az első az ő részéről kevés időn belűl. Sajnos. -
#4694 ez szép volt:D de van benne valami:D -
Csesza #4693 nagyon sajnálom Királyt, bár nem ez volt az első :S -
#4692 Szerintem most ott az öltözőben négyen seggberakják majd azt mondják : "Ezt érdemled te k.rva!" :) Aztán szerződést bontanak vele, és ő kicsit pucsitósan de továbbáll mint egy profi ;) -
#4691 Király... No comment. -
#4690 :(
-
Zséé #4689 bazzeg Király debevédte :O 2-1...
Solskjear mindig megszopatja (magyar-norvég) -
#4688 Király kiejtette a Villát.... -
#4687 Azért kár... :( -
#4686 újrajátszás -
#4685 Az FA kupában ha x van akkor újrajátszás, vagy 11sek egyből? -
#4684 BAROS!!! 1-1 75. perc! -
#4683 Jól van, már megvan. :) StarSport. -
#4682 Melyik olyan adó adja amit a TVUPlayeren is lehet fogni? -
#4681 Király kezdő a MU-Aston Villa FA-kupa meccsen. -
#4680 Magyar futballtinik az U18-as Európa-válogatottban
aaaaazzz igggen, az munka. -
#4679 Buzsáky kezdő,