32945
Magyar Foci
-
#4876 Miski Zoltán->Sparta Praha kölcsönadták rögtön a Ceske Budejovice-ba
Sowunmi Thomas->Hibernian -
Bereet #4875 Bodor gólt adott :D -
#4874 Eto'o és Ronaldinho kirohanásáról (le akart vonulni a pályáról egy mérkőzésen az állandó rasszista megnyilvánulások miatt) már ne is beszéljünk. Németországban a legnagyobb hecc még mindig Oli Kahn-t banánnal dobálni :) (Itthon meg Lipcseinek a kockacukrot, de ez már nem a rasszizmus témaköre :)) -
#4873 amúgy a rasszizmus nem csak a horvátoknál sajátság, csak ők művészien adták elő..
mi huhogunk, angliában bekiabálnak, a spanyolok szövetségi kapitánya leniggerezte Henry-t... mindenhol ott van, csak ezt a horvát dolgot kicsit felfújták. -
#4872 Igen, mivel HALÁLESETről van itt már szó... :( -
#4871 egy 30-40 ember generálta hülyeség nem egyenértékű egy olyan eseménnyel, ami miatt nemcsak az olasz első és másodosztály küzdelmeit, de a taljánok válogatott mérkőzését is elhalaszották/törölték. ha mégjobban belegondolunk, akkor egyes országokban még most sem engednek UEFA-mérkőzéseket játszani a közelkeleten-balkánon, mert nem biztonságos (Izrael, egy időben Törökország). ha az olaszok nem fejezik be ezt, akkor az európabajnokság rendezési jogát nem adhatják oda egy csatatérnek/gladiátorarénának..
ezt a sajnálatos esemény sokkal kényesebb a bundaügynél, ezt is ők is tudják.. -
#4870 végülis igen, viszont azt se feledjük, hogy mi volt okt.23.án, a horvátok horogkereszteket formáltak meccseken stb. de én még mindig úgy érzem mi vagyunk az esélyesek! -
#4869 Olaszországban ismét áll a bál!
Újabb egy pont nekünk az eb-rendezésért folyó harcban. Csinálják csak. -
#4868 ezeket nem könyvből kell tanulni, jómagam is kapus vagyok:)
járj kapusedzésekre és ott mindent szépen megtanulsz!:)
amugy meg http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1149934368 -
#4867 C-ya-sztok! Tud valaki mondani egy könyv címet vagy dvd-t, amiből a kapusok mozgását, vetődést, stb. lehet tanulni?? Ha valaki tudna nekem ilyesmiket mondani, naggggyon meghálálnám!!!! Plííííííz!!!!!! -
#4866 Szabics beállt a 86. percben Zidan helyett. Husztit lecserélték a 4. hannoveri gól előtt. -
#4865 Lol :D -
#4864 \o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/\o/ -
fradista91 #4863 Nem hittem volna :D -
Csesza #4862 -
pilboy #4861 Tímár góljával 2-1-re vezet a Plymouth az 1. félidőben! -
Zséé #4860 :O
45' Wolverhampton W. [1 - 2] Plymouth Argyle
27' [0 - 1] S. Sinclair
33' [1 - 1] S. Ward
36' [1 - 2] K. Timar -
Csesza #4859 -
#4858 látom. hát lehet, hogy néhány perc múlva elérhetőek lesznek. de nézek még és ha találok akkor kiteszem. -
Csesza #4857 thx, itt csak az a baj, hogy 3videót tudok csak leszedni egyenlőre az 5-ból... -
#4856 kifejezetten Huszti videót nem találtam de
gólvideók a Hannover-Hertha meccsről. :) -
Csesza #4855 -
#4854 Huszti góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóllll
11-es
de akkor is góóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóólllll -
Csesza #4853 nincs videód Huszti 3 gólpasszáról az előző fordulóban? -
#4852 Huszti term. kezdő :)
und
Dárdai, Szélesi kezdő
Szabics nincs kezdőben. -
Csesza #4851 Hetha - Hamburg a SportKlub-om
Dárdai kezdő! -
Csesza #4850 grat nekije, hála istennek jó tért vissza sérüléséből :) -
#4849 Huszti 1,5 -es osztályzatot kapott a Kickertől a tegnapi meccsen (1-es a legjobb, 5-ös a legrosszabb). Rajta kívűl csak egy játékos érte el ezt az osztályzatot. -
#4848 \o/ -
#4847 Durva. -
#4846 Anyád, kicsit leoktatta a Hannover a Hertát :O -
#4845 Hú baszki... -
Zséé #4844 Hannover-Hertha 5-0
Husztinak 3 gólpassza volt
1 szöglet, 1 akcióban beadás, 1 csúsztatott fejes -
Zséé #4843 bocs hogy átvettem a szereped :DDD -
#4842 Nem tudom mi van Angliában, nem látták még ezeket játszani, vagy nagyon jó managerük van a játékosoknak... :D
Mondjuk a legmegdöbbentőbb számomra a Ferenczis hír után a Sowunmis volt... Hát az a pali nemhogy focizni, de még futni sem tud, mit keresne egy angol 2. ligás csapatban (Luton)...
Ferenczi nem tudom minek megy ki, szertárosnak, vagy portásnak? Fog jtszani kb 3 meccset csereként, aztán nyáron megy majd Ciprusra... :P -
#4841 Ja. Ott mindenki feljutni vagy a kiesést elkerülni akarja. -
#4840 technika valóban nem, de a pőrgés jóval nagyobb mint a pm-ben -
#4839 Buzsáky, Halmosi kezdő Gera, Timár kispad.
Priskin padon se -
#4838 Durvábbnak durvább csak nem olyan tecnikások a játékosok mint a Premier liga-ban jó hajtós meccsek vannak a 2 osztályban is. -
#4837 igen szó szerint durvább. :D