32945
Magyar Foci
  • Grenzjager
    Cipruson is a papa találna neki klubot, ha nehezen is de találna, maximum kizáratná az élvonalból az Apollon Limasol-t, és már meg is van oldva kismészöly ügye :))))
  • LSSAHPAUL
    Azért Gézának még mindig van olyan respektje hogy bármikor találnacipruson egy klubbot szvsz.. viszont a pénzre visszatérve kiváncsi vagyok hogy most a 4 ember fizetését összeadva nem e állunk már ott mint Mattheusnál.. ( az csapat volt! )
  • Grenzjager
    Meg lehet hogy Mészölynek most nem volt állása sem....
  • Grenzjager
    ez annyit jelent hogy az lesz válogatott akit Mészöly "B'meg" Kálmán válogatottban akar látni.

Szóval továbbra is csak Huszti mellett!!!! Akinek van esze az ehhez a förmedvényhez már nem adja a nevét!!

• LSSAHPAUL
    Én örülök neki, remélem abban is beleszólnak hogy mikor ki kell le-be cserélni.. mert nem értem hogy amikor fos szarul játszunk miért kell 90 percet ugyanazzal a felálásban játszani.. rosszabb már nem lehet.
  • Lombardini
    Valószínüleg annyi pénzt kap. Úgy gondolja még mindíg jobb ennyi pénzért bohóckodni, mint az U21-nél a háttérben kis porszemnek lenni.
  • Gabe18
    Zuhanyhiradóban most van a telefonál,még örül is neki...
    Ez tényleg ilyen hülye?Vagy annyi pénzt kap ezért hogy abszolut nem érdekli hogy rajta röhög ezután a fél ország.
  • Csesza
    már az...
  • Lombardini
    Hát innentől kezdve az. De, hogy Várhidi is hagyja, hogy bazári majmot csináljanak belőle az azért már szánalmas.
  • Bereet
    ez csak bohózat ....
  • Lombardini
    Na emberek itt a vége. Ezzel azt hiszem egy jó időre tönkre lett téve végérvényesen a magyar futball:

Triumvirátus felügyeli Várhidi Péter szövetségi kapitány munkáját

A Mészöly Kálmán, Dunai Antal, Bicskei Bertalan hármassal kell egyeztetni a kerethirdetés előtt – döntött az elnökség.

„Nem lehet az eredménytelenséget a fiatalítással magyarázni” - fogalmazott Kisteleki István, az MLSZ elnöke az elnökség csütörtöki tanácskozásának szünetében újságíróknak.

„Azt várjuk Várhidi Péter szövetségi kapitánytól – folytatta szövetség első embere –, hogy olyan csapatot küldjön pályára, amely minden meccsen a maximumot hozza ki magából.”

„Szakmai téren és eredményességben is előre kell lépnünk” – hangsúlyozta, majd hozzátette: a Málta és Bosznia-Hercegovina elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen győzelmet vár a válogatottól.

Azt is közölte: a címvédő görögök elleni tétmeccsen és a világbajnok olaszok elleni barátságos találkozón úgy kell teljesíteniük a játékosoknak, hogy a szurkolók megtapsolják őket a lefújás után.

Az elnökség legérdekesebb döntése az, hogy Várhidi Péternek a Mészöly Kálmán, Dunai Antal és Bicskei Bertalan alkotta „szakmai tanácsadó” triumvirátussal kell egyeztetnie a kerethirdetés előtt és a kezdőcsapat összeállításánál.

Az elnökségi ülés helyszínét korábban elhagyó Várhidi még úgy nyilatkozott: „Az elnökség továbbra is maximálisan bízik bennem”.

A „vének tanácsának” felállítása rendhagyó – mondhatni példa nélküli – határozat.

„A csapat összeállítása előtt a szövetségi kapitánynak egyeztetnie kell a szakértőkkel, természetesen a döntés felelőssége továbbra is az övé” – fogalmazta meg a lényeget Kisteleki István.

Vélemények szerint világos, hogy válogatott szakmai munkájáért elvileg a világon mindenhol egyszemélyben felelős szövetségi kapitány munkájába mostantól kezdve beleszólnak majd, tehát Várhidi jogköreit megnyirbálták.

nemzetisport.hu

Az igazán drasztikus részeket kiemeltem. Sajnos ha már nyilvánosan is belepofázhatnak Mészölyék a dolgokba akkor ott nagy baj van.
  • Grenzjager
    Jó volt a Bakta!! Sok sikert jövőre is.
  • isi
    :Ddddddddd yaya hallottam énis :D
  • LSSAHPAUL
    Szabolcs megyei 1. osztályban Újfehértó - Kemecse 1-2
    Az újfehértó edzője egy mondatban kommentálta a meccset a megyei napilapban : "Csapatunknál csak a játékvezető volt gyengébb"

:D
  • fradista91
    Nem tudom mi a vicces a hozzászóláson, és szerintem nem csak én nem értem ezért akár meg is oszthatnád bővebben mit is jelent ez a nagyszerű gondolat: ":D"

Pff...
  • REALista
    :D
  • fradista91
    Elképesztő hogy partiban volt a Fradival, nagy gratula nekik!! ( én is fradista vagyok, mindig az voltam és mindig is az leszek ezután is :p )

Lehet hogy a játékosaink nem érdemlik meg a nagykezdőbetűt, de azért ne a Klubot "büntessük" :|
  • LSSAHPAUL
    sokan nemtudják.. 30km-re van a lakhelyemtől Baktalórántháza. Városi címet kapott de alapjában véve egy falu. lakosság/iskolák/gyerekek/vállalatok-szponzorok illetve önkormányzati pénz alapján max megye 2-ben lenne létjogosultsága játszani. Elképesztő hogy partiban volt a fradival, nagy gratula nekik!! ( én is fradista vagyok, mindig az voltam és mindig is az leszek ezután is :p )
  • pilboy
  • REALista
    A Liverpool is beszáll a Sándor Károly Akadémiába
  • isi
    .dAS:D
  • LSSAHPAUL
    vigyázz mert jövőre a nyugati csoportban lesz!
  • isi
    nemis megyek arrafele. ugyanis nb2 keleticsoport.
  • fradista91
    Jövőre ne akarj velem összefutni az Üllői úton, mert egy életre megtanulod tisztelni a Ferencvárost.
  • Rolka
  • isi
    köf. szvsz mlsz ugyis vissza sorolja az ftc-t.
  • ForzaInter
    majdnem

grat a Nyíregyházá-nak a feljutáshoz!
  • isi
    ftc madjnem kikapott :>
  • Shep
    Nem kell siránkozni lehet ez még rosszabb is és attól tartok lesz is.
  • LSSAHPAUL
    A fogadó irodák csinálhatnának a ma esti norvég meccsre egy olyat hogy :
    0-1 támadást vezet a magyar válogatott H: 1.15 odds
    3-6 támadást ......................... D: 9.00 odds
    7- vagy több támadást................. V:16.00 odds
  • isi
    sry 4 2 msgs
  • isi
    szarból nem lehet várat építeni..
  • isi
    szarból nem lehet várat építeni..
  • LSSAHPAUL
    Tudtam hogy kikapunk de az hogy nem lesz egy normális támadásunk se az meglepett, pedig már azt hittem nagyábból jól soroltam be a magyar válogatottat. Biztos vagyok benne hogy Málta tudott volna kidolgozni egy akciot, sőt bármelyik csapat a világon. ergo jelenleg nemhogy europában a legszarabb válogatott a miénk de a világon is.
    A szöv kapitány is csak max a magyar labdarugásban vállalhat munkát annyira hülye, sőt ha egy fejlődő országba menne kapiránykodni egy ilyen játék után agyon is vernék. Támadni nem támadtunk az nyilvánvaló, a védekezés annyira szánalmas hogy már mindegy lenne ha 10 csatárral támadnánk, legalább lenne akciónk :p
  • Zenszkij
    Ebből is látszik, hogy Gera nem egy nagy focista.
  • Kaplartom
    De Gera azt hogy hagyhatta ki????? Ha már egyszer hibázik az ellenfél azt ki kellene használnunk, mert több helyzetünk nem sok lesz..... És ha asztmondják, Gera legközelebb bisztosan berúgta volna, akor arra várhatunk, mert a magyar válogatottnak, 10 mecs alatt nem lesz 3 helyzete sem...!! Elkúrtuk, nem kicsit, nagyon!
  • Solt
    Amióta a kócos a kapitány, én még egyszer nem láttam szervezettséget a csapatnál, holott egyénileg ennél sokkal többet tudnak! A Gera is ezt 10-ből 9-szer bevágja...pszichológus kéne ezek mellé...
  • Kaplartom
    Nem sok jót várok... de Hajrá Magyarok!
  • Bereet
    thx már megvan a steam :D
  • Csesza
    itt nézz körűl, ha lesz stream akkor szvsz itt kiírják...