32945
Magyar Foci
-
isi #5316 múlttal nem lehet VBt nyerni. -
Solt #5315 7:58 másodperc boldogság... -
#5314 A Duna TV streamje a filmek idején szokta ezt kiírni. Bízzunk benne, hogy meccsek idején nem. -
isi #5313 igazad van. azért mtk magyar szinten és eurpai szinten is ha így halad kurvajó csapatlesz. A sok fiatal még motívált gyors harcos technikás. Szerintem idegenbene megveri a mikat vagymit -
#5312 Ma lenne 28 éves Fehér Miki. A benfica és a Magyar válogatott kiváló játékosa. Miki nyugodj békében, mindig emlékszünk rád és soha nem felejtjük el azt a sok szép gólt. -
#5311 Az Mtk-át sajnálom.. valljuk be őszintén, nincs közönsége és nem is lesz. Ha jön egy nagy csapat pl a csoport körben akkor is a nagy csapat miatt lesznek nézők. Természetesen ez nagy igazságtalanság mert pl ha egy 30.000 fős vidéki városnak lenne egy ilyen csapata akkor garantált 5000 néző lenne a meccseiken.. Vagy nézzük a fradit, nekik még tavaly 10.000 fős meccseik voltak de nem hálálták meg.. sőt legyen akármilyen bajnokságban is és játszon akármilyen szarul mindig többen lesznek mint egy mtk meccsen.. -
#5310 Na, az MTK sem fogja túlélni a júliust.
Idén majdnem bajnokok lettek... -
Bereet #5309 fasza nekem csak MTV1,2 DUNA RTL TV2 van :D:D:D:D:D -
isi #5308 mtk pedig nem játszott rosszul. honvéd szerintem brívúrt csinált :) -
Grenzjager #5307 rossz hír hogy a Duna Tv netes közvetítése-->> "hamarosan folytatjuk" és csak a dunatv2 fogható -
#5306 akko' lesz stream. :) -
kék #5305 Köszi. -
isi #5304 www.mlsz.hu -
kék #5303 Letölthető verzióban nincs meg valahol a teljes(!) menetrendje az nb1-nek? -
isi #5302 aha akkor a honvéd meccset senki nem közvetíti? :S
-
Grenzjager #5301 A Duna Televízió közvetíti a Debreceni VSC-TEVA labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-selejtezőjét.
Azt még nem tudni, hogy a július 31-én, 20:45-kor kezdődő első felvonáson a svéd Elfsborg vagy az észak-ír Linfield lesz-e a vendég, ugyanis a két gárda gólnélküli első összecsapása után jövő szerdán rendezik a visszavágót.
A Duna Televízió élőben sugározza majd a debreceni találkozót, amelynek helyszíni riportokkal felvezetett közvetítése 20.20-kor kezdődik. -
#5300 ma a sport1-en UEFA-Kupa selejtező 1. mérkőzés: MTK-MIKA Jereván (élő)
A loki a köv körben csatlakozik a bl selejtezőkbe, de vasárnap bajnokit játszik : sport2-őn 17:30 NB I 1. forduló DVSC-TEVA-Diósgyőr (élő) -
isi #5299 és ha ma játszik a debrő akkor melyik TV közvetíti? -
isi #5298 Ma játszik a Debrecen?
A Honvéd meccset hol közvetítik? -
#5297 A Vasas labdarúgó csapatának utánpótláskorú játékosa, a 19 esztendős Molnár Balázs motorkerékpárjával egy gépkocsival ütközött és a kórhában belehalt sérüléseibe.
:( -
#5296 okés köszi szépen!!! -
#5295 majd a jövő hét hétfői SportArénában (Duna TV) benne lesz az összefoglaló és azt majd le lehet szedni. Ha lesz majd rá igány akkor az oldalamon kiteszem a linket. -
#5294 CSáó a hétvégi fordulóról lesz valahol összegfoglaló?köszi! -
#5293 emléxel még a fülére ? Mekkora füle van te jó ég :) -
#5292 verebes józsi bácsi? felnőttnek az edzöje: DD [lágymányos] tulajdon képpen amikor azt mondja hogy "jön a profi világ.rövid időn belül" hát igen. rámgondol : DDDDdd jaj józsi bácsi meg a kék multi istenem. de 1 okos ember A_SD?ASD?_AS:D?
és még emlékszem hogy edzőmeccs előtt, ahogy magyarázott: amikor én még a honvédba a visszatámadást KITALÁLTAM : DDDDDDDD azt kurva. asziszi hogy ő találta ki a kontrázást : DDD -
#5291 A tegnapi Szuperkupa döntő összefoglalója itt -
Grenzjager #5290 na a semmi és a nulla között van különbség.... :))) -
Bereet #5289 van benne valami...... -
Csesza #5288 ehhhh -
#5287 Jé, van ilyen topic, hogy Magyar foci? Egy nem létező dologhoz elég sok hozzászólás érkezett már. -
Grenzjager #5286 12 év.....
uhhhh.....
-
#5285 az bizony 1995 őszén volt -
pilboy #5284 sztem '95 volt
bár majd jön egy Fradista, aztán megmondja :) -
#5283 Lefogadom hogy a hétfői sportban már úgy nyilatkoznak a zetések hogy még nincs letudva a meccs, még igenis van esélyünk. - mint kb 20 éve minden évben ezt teszi az összes magyar csapat ( kivéve 1993 ftc- jaj remélem jól emléxem a bl diadal évére, lassan akkora szó lesz mint az 54-es vb döntő ) -
Csesza #5282 :DDDDd -
Takezó #5281 sok jóra nem számíthattunk, meg az intertotó úgyse ér semmit, majd bizonyítson a debrecen meg az mtk... -
#5280 -
pilboy #5279 -
Zséé #5278 Megint jól kezdődik a nemzetközi kupaszereplés...
ZTE 0-3 Rubin Kazany
G.: Volkov (21., 66., 80. - utóbbit 11-esből) -
#5277 Verebes
Lothar-os résznél majdnem sikerült leköpnöm a monitort... Szánalmas.