32945
Magyar Foci
-
Solt #5397 upsz... a bocsánat kéréssel még én is tartoztam! -
Csesza #5396 vettem Gáborom, sorry :XD -
#5395 He gyeekek ti fociztok valahol??
-
Solt #5394 isten bizony igyekeztem! :D -
#5393 nem szertnék kivágni senkit sem, ezért inkább töröltem. Szeretnék MINDENKIT megkérni, hogy próbáljon viselkedni. köszönöm -
#5392 Az Artmedia Bratislava volt -
#5391 megy a német kupa 1. fordulója.
Huszti kezdő
Szélesi kezdő
Dárdai kezdő
tegnap a Hoffenheim-Augsburg meccsen (4-2 hosszabbítás után) Lőw és Szabics is végigjátszotta a mérkőzést -
Takezó #5390 atyaég, az felejthetetlen élmény marad... Koplárovics... -
isi #5389 inkább az elmúlt évek felnőtt siekrtelenségei beszéltek belőlem... -
isi #5388 1,én harcolnék
2, utálom a mekit
3, a pályán előbb halok meg minthogy azt halljam: MIT KÉPZESLZ MAGADRÓL LÉZENGSZ A PÁLYÁN? NEM NB3BA VAGY!! -
Solt #5387 kicsit felhúztam magam! elnézést! -
#5385 hát ha azt nézzük, hogy a Manchester ellen kétszer benéztek három gólt, akkor a Valenciától mondjuk kétszer két gólt:) -
#5384 a magyar foci kb 10 évmulva esetleg javulhat. akkorra a fiatalok sokat lendithetnek a szinvonalon.pl az én 5000fös falum 10-14év közti csapata nyár elején volt kint párizsba. 9 ugyanolyan korosztályú csapattal játszottak akiket mind legyőztek kapott gól nélkül. ezután a 9 db a többi csoportból való győztessel játszottak és 4.-ek lettek 5 kapott góllal. és ez csak egy kis falu csapata -
isi #5383 hát valamennyire még mindig annak fogom tartani ha összetettbe kapunk 10-et vagy még többet, dehát már megszoktuk. Mellesleg meg nem kis pénz üti a markát a DVSCnek ha továbbjut ilyen szempontból inkább loki mint elfsborg. Aztán meg valencia ellen hát.. valamit próbáljanakmeg. -
#5382 előbb még égésnek tartottad -
isi #5381 nade visszatérve az eredeti dolgokra.. Végül is a jobbtól nem szégyen kikapni... -
isi #5380 próbálkozni lehet. én csak zakótól félek... De ne baszogasd a korosztályom. Ahol én vagyok utánpótlás igenis szép eredményeket érünk el, csak az utánpótlásra egy másodperc éppen hogy jut a médiába..
-
Solt #5379 igazad van, nem is kell megpróbálni... szép jövő elé nézünk, ha az egész korosztályod ezt a szintet képviseli... -
Bereet #5378 azaz -
#5377 ez gondolom a szlovák artmedia,akik 3 éve(?) BL-főtáblára jutottak. -
#5376 Fc Artmedia Petr¾alka -
isi #5375 aha. égjünk megint. -
#5374 gecijó :D
Hamburg Valencia ... Kiv. vok MTK kit kapott volna ;) -
#5373 Hamburg tejóég :DDdd -
Csesza #5372 Hamburg? :D
fasza... -
#5371 a Kispestnek az ellenfele a Hamburg lesz, az első meccs otthon lesz augusztus 16.-án.
én egyébként kint voltam a tegnapi Honvéd - Nistru meccsen. be kell vallani, jó szar volt a honvéd, de legalább küzdöttek.
a büntetőpárbajhoz pedig annyit fűznék még hozzá, hogy a kispestiek kapusa Tóth Iván emberfeletti teljesítményt nyújtott ott, többször is kihúzta a szarból a csapatot. -
tomcat1 #5370 Az a fene nagy akarat tette lehetővé, hogy 200 métert tudjanak futni a pályán. Láttam, égették magukat bagóért.. -
Solt #5369 ez aztán a logika... minek indulnak a csapataink egyáltalán nemzetközi kupákban... miért eszel? úgyis éhes leszel, ráadásul egyre drágább a kaja... felesleges... essen ki a Debrecen egy nyugodt 1:1-el és "égjenek" a Svédek... bízom benne, hogy ezt nem gondoltad komolyan... -
isi #5368 inkább ne jussunk tovább megkíméljük magunkat egy hazai 0-6 tól és egy idegenbeli 7-0 tól -
#5367 Erről ennyit... :D
De szerintem tovább sem fog jutni. -
Csesza #5366 pffffffff -
#5365 ha továbbjut a Loki akkor a Valencia lesz az ellenfél :o -
#5364 Mint Skóciában, pl.
És tt is a meccsre nevezett keretbe kell legalább azt hiszem 3 21 éven aluli játékosnak lennie. -
Solt #5363 ez jól hangzik... szerintem egyértelmű, hogy ha kevés a jó csapat és a jó játékos, akkor igyekszem azt a kevés csapatot és játékost minél többet egymás ellen játszatni, hogy élvezetes meccseket lássak... a Magyar bajnokságban kb.: 30 használható játékos van, a többi csak töltelék... mennyivel jobb meccseket látnánk, ha az a 30 játékos 8 felé, és nem 18 felé oszlana... -
Bereet #5362 a szlovák ligát tavaly alakították át eleinte azt mondtam hogy hülyeség de mégis jó
12 csapat van a Corgoò ligába(Premier League)
ősszel lejátszák az össze meccset az utolsó 4 leesik a rájátszásba a 1. ligából pedig az első 4 feljön a rájátszásba 4xer tralálkoznak
Tavasszal ezért marad 8 csapat aki küzd a Bajnoki címért
Tavasszal így néz ki a liga:
Premier League a bajnoki címért--> 8 csapat
Premier League a feljutásért --> 8 csapat
1. osztály a bentmaradásért ---> 8 csapat
-
Solt #5361 erre gondoltam, bár a 8 még jobb lenne... a 28 forduló után még valami rájátszás féleség... -
Bereet #5360 Solt 5lete nem is rossz 10 csapat mindenki 4x játszik egymás ellen -
isi #5359 bízhatunk a reinkarnációban.. Puskáséknak újra kéne születniük... -
Solt #5358 én kötelezővé tenném, hogy minden csapatban legalább 3 u21-es játékosnak pályán kell lenni, ezenkívül max 3 idegenlégiós, de azokból is csak olyan, akik már szerepeltek hazájuk valamely korosztályos válogatotjában. az nb1 max 10 csapatos lenne, de inkább 8. az utolsó kettő automatikusan kiesik, a következő kettő pedig osztályozó. az első helyeken a nemezetközi kupa helyekért menne a küzdelem, így szinte minden csapat folyamatosan harcban lenne, izgalmasabbak lennének a meccsek. főleg, hogy az a kevés jó játékos kevesebb csapat közt oszlana el. -
Bereet #5357 Légiíosokat lehetne persze mértékkel de ne magyar szintűeket hanem kiemelkédő Pléjákat de ahoz pénz kell