32945
Magyar Foci
  • Solt
    upsz... a bocsánat kéréssel még én is tartoztam!
  • Csesza
    vettem Gáborom, sorry :XD
  • Divizio88
    He gyeekek ti fociztok valahol??
  • Solt
    isten bizony igyekeztem! :D
  • gabber_saviola
    nem szertnék kivágni senkit sem, ezért inkább töröltem. Szeretnék MINDENKIT megkérni, hogy próbáljon viselkedni. köszönöm
  • hunbasser
    Az Artmedia Bratislava volt
  • banok
    megy a német kupa 1. fordulója.
    Huszti kezdő
    Szélesi kezdő
    Dárdai kezdő

tegnap a Hoffenheim-Augsburg meccsen (4-2 hosszabbítás után) Lőw és Szabics is végigjátszotta a mérkőzést
  • Takezó
    atyaég, az felejthetetlen élmény marad... Koplárovics...
  • isi
    inkább az elmúlt évek felnőtt siekrtelenségei beszéltek belőlem...
  • isi
    1,én harcolnék
    2, utálom a mekit
    3, a pályán előbb halok meg minthogy azt halljam: MIT KÉPZESLZ MAGADRÓL LÉZENGSZ A PÁLYÁN? NEM NB3BA VAGY!!
  • Solt
    kicsit felhúztam magam! elnézést!
  • vmvr
    hát ha azt nézzük, hogy a Manchester ellen kétszer benéztek három gólt, akkor a Valenciától mondjuk kétszer két gólt:)
  • bujcsik555
    a magyar foci kb 10 évmulva esetleg javulhat. akkorra a fiatalok sokat lendithetnek a szinvonalon.pl az én 5000fös falum 10-14év közti csapata nyár elején volt kint párizsba. 9 ugyanolyan korosztályú csapattal játszottak akiket mind legyőztek kapott gól nélkül. ezután a 9 db a többi csoportból való győztessel játszottak és 4.-ek lettek 5 kapott góllal. és ez csak egy kis falu csapata
  • isi
    hát valamennyire még mindig annak fogom tartani ha összetettbe kapunk 10-et vagy még többet, dehát már megszoktuk. Mellesleg meg nem kis pénz üti a markát a DVSCnek ha továbbjut ilyen szempontból inkább loki mint elfsborg. Aztán meg valencia ellen hát.. valamit próbáljanakmeg.
  • vmvr
    előbb még égésnek tartottad
  • isi
    nade visszatérve az eredeti dolgokra.. Végül is a jobbtól nem szégyen kikapni...
  • isi
    próbálkozni lehet. én csak zakótól félek... De ne baszogasd a korosztályom. Ahol én vagyok utánpótlás igenis szép eredményeket érünk el, csak az utánpótlásra egy másodperc éppen hogy jut a médiába..

• Solt
    igazad van, nem is kell megpróbálni... szép jövő elé nézünk, ha az egész korosztályod ezt a szintet képviseli...
  • Bereet
    azaz
  • kraawz
    ez gondolom a szlovák artmedia,akik 3 éve(?) BL-főtáblára jutottak.
  • vmvr
    Fc Artmedia Petr¾alka
  • isi
    aha. égjünk megint.
  • kraawz
    gecijó :D

Hamburg Valencia ... Kiv. vok MTK kit kapott volna ;)
  • 5w0rdf15h
    Hamburg tejóég :DDdd
  • Csesza
    Hamburg? :D

fasza...
  • vmvr
    a Kispestnek az ellenfele a Hamburg lesz, az első meccs otthon lesz augusztus 16.-án.

én egyébként kint voltam a tegnapi Honvéd - Nistru meccsen. be kell vallani, jó szar volt a honvéd, de legalább küzdöttek.

a büntetőpárbajhoz pedig annyit fűznék még hozzá, hogy a kispestiek kapusa Tóth Iván emberfeletti teljesítményt nyújtott ott, többször is kihúzta a szarból a csapatot.
  • tomcat1
    Az a fene nagy akarat tette lehetővé, hogy 200 métert tudjanak futni a pályán. Láttam, égették magukat bagóért..
  • Solt
    ez aztán a logika... minek indulnak a csapataink egyáltalán nemzetközi kupákban... miért eszel? úgyis éhes leszel, ráadásul egyre drágább a kaja... felesleges... essen ki a Debrecen egy nyugodt 1:1-el és "égjenek" a Svédek... bízom benne, hogy ezt nem gondoltad komolyan...
  • isi
    inkább ne jussunk tovább megkíméljük magunkat egy hazai 0-6 tól és egy idegenbeli 7-0 tól
  • zaki
    Erről ennyit... :D
    De szerintem tovább sem fog jutni.
  • Csesza
    pffffffff
  • 9csöves9
    ha továbbjut a Loki akkor a Valencia lesz az ellenfél :o
  • zaki
    Mint Skóciában, pl.
    És tt is a meccsre nevezett keretbe kell legalább azt hiszem 3 21 éven aluli játékosnak lennie.
  • Solt
    ez jól hangzik... szerintem egyértelmű, hogy ha kevés a jó csapat és a jó játékos, akkor igyekszem azt a kevés csapatot és játékost minél többet egymás ellen játszatni, hogy élvezetes meccseket lássak... a Magyar bajnokságban kb.: 30 használható játékos van, a többi csak töltelék... mennyivel jobb meccseket látnánk, ha az a 30 játékos 8 felé, és nem 18 felé oszlana...
  • Bereet
    a szlovák ligát tavaly alakították át eleinte azt mondtam hogy hülyeség de mégis jó

12 csapat van a Corgoò ligába(Premier League)
    ősszel lejátszák az össze meccset az utolsó 4 leesik a rájátszásba a 1. ligából pedig az első 4 feljön a rájátszásba 4xer tralálkoznak
    Tavasszal ezért marad 8 csapat aki küzd a Bajnoki címért

Tavasszal így néz ki a liga:

Premier League a bajnoki címért--> 8 csapat

Premier League a feljutásért --> 8 csapat

1. osztály a bentmaradásért ---> 8 csapat

• Solt
    erre gondoltam, bár a 8 még jobb lenne... a 28 forduló után még valami rájátszás féleség...
  • Bereet
    Solt 5lete nem is rossz 10 csapat mindenki 4x játszik egymás ellen
  • isi
    bízhatunk a reinkarnációban.. Puskáséknak újra kéne születniük...
  • Solt
    én kötelezővé tenném, hogy minden csapatban legalább 3 u21-es játékosnak pályán kell lenni, ezenkívül max 3 idegenlégiós, de azokból is csak olyan, akik már szerepeltek hazájuk valamely korosztályos válogatotjában. az nb1 max 10 csapatos lenne, de inkább 8. az utolsó kettő automatikusan kiesik, a következő kettő pedig osztályozó. az első helyeken a nemezetközi kupa helyekért menne a küzdelem, így szinte minden csapat folyamatosan harcban lenne, izgalmasabbak lennének a meccsek. főleg, hogy az a kevés jó játékos kevesebb csapat közt oszlana el.
  • Bereet
    Légiíosokat lehetne persze mértékkel de ne magyar szintűeket hanem kiemelkédő Pléjákat de ahoz pénz kell