32945
Magyar Foci
-
#5356 nesze neked MTK -
isi #5355 nem lágiósokat kéne hozni a magyar klubbokhoz hanem az ifi csapatokból hozni a játékosokat. -
Bereet #5354 szégyen az egész Európa szarja lettünk
felhozok egy példát én itt felvidéken lakokTavaj Zlaté Moravce (2.osztály)
megnyerte a zslovák kupát ez által most indult az UEFA kupában Jerevánt kiütte 4-2-es összesítéssel és megjegyzem csak szlovák másodosztály
-
#5353 Jaja!Bár ők legalább behúzták a meccset!De az MTK vicc,h az ilyen olyan "tehetségeknek" beállított fiatalok egy ilyen csapat ellen kiesnek!Kb mint a tavalyi Újpesti szégyen,csak itt az Mtk saját magát ejtette ki!Itthon jópár góllal nyerhettek volna!
A Debrecen meg a Zalaegerszeg nemzetközi szereplése vmilyen szinten papírforma,de egy örmény csapat ellen kiesni már vicc mégha 6braziljuk van akkor is... -
Csesza #5352 komolyan mondom annyira nem is tudom hogy mondjam, ide is a legmegfelelelőbb szó az hogy szánalom volt nézni mit műveltek, inkább estek volna ki a picsába -.-
a nagy Pomper bealakított rendesen :DADsdasdsad -
#5351 A Honvéd a moldáv (!!) Nistru Otaci ellenében tizenegyesekkel (5-4) bejutott az UEFA-kupa második selejtezőkörébe.
Gratulálunk az aranylábúaknak! -
isi #5350 itt reggeljetek és megnézhetitek az összes részt mint WEB tvn -
isi #5349 inkább nézzetek lúzer FC-t:d sokkal jobb mégnevetni is lehet rajta. :DSADd
megnéztem az összes részt, aztán ami lejött belőle hogyha minden magyar "profi" labdarúgóknak olyan lenne az akarása és a mentalitása mint ezeknek szerintem előrébb tartana a magyar foci, dehátna.. -
#5348 :D:D:D:D:D:D -
Takezó #5347 megérinthetlek? -
isi #5346 pénzkidobás -
#5345 gratulálok -
mazlista #5344 megyek olaszország-magyarország meccsre -
#5343 Jót röhögtünk B középben,mikor jött a hír,hogy büntetőt hibázott:P -
isi #5342 FTC - Baktalórántháza 0-0 utolsó fordulóban. -
#5341 ya,azt mondták,h minden meccset 4-0-ra meg 5-0-ra fognak nyerni és veretlenül fognak feljutni :) -
Drizzthsz #5340 Ne legyél még abban olyan biztos, hogy a Fradi jövőre feljut, lehetnek még ott meglepetések, elvégre is tavaly is valami 100%-os feljutásról álmodoztatok. -
#5339 ... a ferencvárosé a ferencvárosé -
isi #5338 ya főleg ha Tuzsérral Xeltek :D -
Solt #5337 Akkor készülj, mert jövőre helycsere... -
isi #5336 nem éppen a tényeket közöltem kaplannal. Elvégre neki ezt tudnia kéne hogy hol van a favorizált csapata. -
Solt #5335 Látom Te már a következő szezonra készülsz lélekben... -
isi #5334 NB2 keleti csoport.^^ -
#5333 :D :D :D -
#5332 BL-t nem nyertek rögtön?^^ -
Drizzthsz #5331 Az eslő tízben ha benne lennénk, az nagyon jó lenne, s erre van is reális esélyünk, aztán pár éven belül kezdhetjük letaszítani a Debrecent... -
isi #5330 megnéztem a Tatabány - Nyíregyháza meccset. a Nyíregyháza [nem elfogultan] simán verte a tatát sokkal gyorsabb pörgősebb erősebb játékot játszottak a reális eredmény 0-3 lett volna. Szerintem sok meglepetést fogunk okozni -
#5329 A mi Csabánk góljával vezet a Mattersburg a Sturm Graz ellen a 35.-ik percben! -
Bereet #5328 Cashteleki Liga -
#5327 mi lesz most a bajnokság neve? Soproni Liga ?:D -
#5326 talán a Duna TV-n a SportArénában. -
#5325 csáó srácok. volt valahol ma összefoglaló? köszi -
isi #5324 van az úgy... :D:DSA:DSAD -
#5323 Hajnal 11-est hibázott a Schalke ellen a liga kupa meccsen... :c -
isi #5322 :c -
#5321 :dddddddd -
Bereet #5320 hiába a legjobb ha eltiltotta bajszos meg Cashteleki :/ -
#5319 hát a video alapján, egyértelmu, hogy huszti a legjobb játékos a mostani magyar válogatottban. :]
[video alapján] -
#5318 És a jelennel sem... :d -
Solt #5317 rendkívül bölcs vagy...